Şimdi Ara

Komşu kızı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendisini çocukluğumdan beri tanıyorum.Hafta sonu gezmeye davet etmiştim.Zaten iki haftada bir izin kullanıyorum ve tabi kabul etti.Ondan sonra sevgilisinin var olduğunu öğrendim de çok üzüldüm.Ama bir yandan da seviniyorum.Nasıl desem...Sürekli bir kişiyle çıkıp duruyor, sonra ayrılıyor.Buna rağmen seviyorum o kızı...Ama beni kendisinden soğutan kısımlarda var.Ağır roman hastası, facebook manyağı ve her şeye atar yapan bir kız.Ailesi de öyle diyebilirim.

Yani demek istediğim.Kız arkadaşımın sevgilisi olduğu halde onunla gezmek mantıklı mı?

• sevgilisi olduğu halde bir kızdan hoşlanan ve o kızla "hoş" vakit geçirmeye devam edenlerin hepsinin te ... ... ... ... ... lefonları kırılsın inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 10 Nisan 2013; 22:57:29 >
  • tabikide mantikli etrafta senin haysiyetsiz serefsiz oldugunu dusunmeyen bir kac kisi kalmistir belki.

desem ustune alinma cunku erkek arkadasi olan birine yazmayacak kadarq onurlu oldugunu tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu birakin sevgilisi oldugu halde bu elemanla gezmeye giden kiza ne demeli?sevgilisi varsa otursun oturdugu yerde. Insan sevgilisi oldugunu bilmese farkli beklentilere girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilimin ev arkadaşı
    5 yıl önce açıldı
    Erasmustaki türk kızı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.