Şimdi Ara

Komşum İzinsiz Wi-Fi Bağlanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar alt komşum bundan 2 ay önce izinsiz benim wifi kullanıyormuş duydum teyit ettim şifre değiştim daha sonra şifre değiştim tekrar kullandığını öğrendim 1 hafta önce tekrar şifre değiştim tekrardan kullandıklarını düşünüyorum buna düşünceye de şöyle vardım: evdeki tablet,pc,telefon hepsinin ağ bağlantısını kapattım ve hala modem den veri akışı olduğu görünüyor ( veri ışığı yanıp sönüyor.) buna nasıl bir çözüm önerirsiniz ve şöyle de birşey var modemim TPlink modem arayüzüne ilk başta reset atınca bağlanılıyor onun haricinde bağlanılmıyor sürekli reset atıp ayar yapmaktan da bıktım modem arayüzüne de başka şekilde bağlanabilir miyim? yada bağlananları nasıl görebilirim mac engellemesi felan yapmak için.

• oguzoztas kullanıcısına yanıt
    meraba senin komsun şifrelerini kırıyor ve modeminin sifresinide değiştiriyor sen ondan giremiyorsun modemin ara yüzüne

eğer wps açıksa kapat ve modem arayüz şifrenide sağlam bişi yap ayrıca kablosuz şifren sadece rakamlardan oluşmasın

bunları bir dene olmazsa haber et uzaktan bağlanıp modemine bi ayar geçeriz kolay geisn
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan33

meraba senin komsun şifrelerini kırıyor ve modeminin sifresinide değiştiriyor sen ondan giremiyorsun modemin ara yüzüne

eğer wps açıksa kapat ve modem arayüz şifrenide sağlam bişi yap ayrıca kablosuz şifren sadece rakamlardan oluşmasın

bunları bir dene olmazsa haber et uzaktan bağlanıp modemine bi ayar geçeriz kolay geisn

aynen katılıyorum komsun wps in acık olduğu da en kolay şifre kırma yöntemidir
    wps ini kapatıp güzel bir şifre var sorunun çözülür
  • Mac ayarlarından onun bağlandığı cihazları engelle ve arayüze girmesinı engelle.Mac engelleme için Modem arayuzunde mac ile ilgili birsey yazar.O bölümde mac bilgisi ister.Onu da bağlanan cihazlardan görebilirsin.Eğer oradan bulamazsam wireless network watcher programından da bağlanan cihazların mac bilgisini görebilirsin.Oradan kopyalayıp Modem arayuzune yapıştır onayla gibi yer gelir sonra giremez.Bir de hiç konuşmadın mı yaptığın ayıp diye.Ben olsam ne kadar gıcıklık varsa yapardım.Yok öyle beleşe internet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Mac ayarlarından onun bağlandığı cihazları engelle ve arayüze girmesinı engelle.Mac engelleme için Modem arayuzunde mac ile ilgili birsey yazar.O bölümde mac bilgisi ister.Onu da bağlanan cihazlardan görebilirsin.Eğer oradan bulamazsam wireless network watcher programından da bağlanan cihazların mac bilgisini görebilirsin.Oradan kopyalayıp Modem arayuzune yapıştır onayla gibi yer gelir sonra giremez.Bir de hiç konuşmadın mı yaptığın ayıp diye.Ben olsam ne kadar gıcıklık varsa yapardım.Yok öyle beleşe internet

hocam iyi güzel de modem arayüze giremiyorum çok güzel bir TPLİNK var elinize sağlık dsmarta durumu anlatıyorum sıkıntı nedir diye bana soruyolar. her seferinde reset atın diyolar bide utanmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzoztas

arkadaşlar alt komşum bundan 2 ay önce izinsiz benim wifi kullanıyormuş duydum teyit ettim şifre değiştim daha sonra şifre değiştim tekrar kullandığını öğrendim 1 hafta önce tekrar şifre değiştim tekrardan kullandıklarını düşünüyorum buna düşünceye de şöyle vardım: evdeki tablet,pc,telefon hepsinin ağ bağlantısını kapattım ve hala modem den veri akışı olduğu görünüyor ( veri ışığı yanıp sönüyor.) buna nasıl bir çözüm önerirsiniz ve şöyle de birşey var modemim TPlink modem arayüzüne ilk başta reset atınca bağlanılıyor onun haricinde bağlanılmıyor sürekli reset atıp ayar yapmaktan da bıktım modem arayüzüne de başka şekilde bağlanabilir miyim? yada bağlananları nasıl görebilirim mac engellemesi felan yapmak için.

Wirelles Network watcher Hocam bunla mac Adresini, İp Adresini,Pc Adini kısacasi A'dan Z'ye herşeyini öğrene bilirsin

Sadece Google'a "Wirelles Network watcher Tamİndir" yaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.XeBaT -- 2 Ağustos 2015; 20:58:48 >

• quote:

quote:

Mac ayarlarından onun bağlandığı cihazları engelle ve arayüze girmesinı engelle.Mac engelleme için Modem arayuzunde mac ile ilgili birsey yazar.O bölümde mac bilgisi ister.Onu da bağlanan cihazlardan görebilirsin.Eğer oradan bulamazsam wireless network watcher programından da bağlanan cihazların mac bilgisini görebilirsin.Oradan kopyalayıp Modem arayuzune yapıştır onayla gibi yer gelir sonra giremez.Bir de hiç konuşmadın mı yaptığın ayıp diye.Ben olsam ne kadar gıcıklık varsa yapardım.Yok öyle beleşe internet

hocam iyi güzel de modem arayüze giremiyorum çok güzel bir TPLİNK var elinize sağlık dsmarta durumu anlatıyorum sıkıntı nedir diye bana soruyolar. her seferinde reset atın diyolar bide utanmadan

Modem Arayüzüne Giremiyorsan
    Modemin Arkasinda küçük bir düğme var oraya tiklatarak modemi Fabrika ayarlarina döndürebilirsin..
    Fabrika Ayarına Döndürdükten sonra Modem Arayüzüne Girebileceksin.Ama internet olmayacak..
    İnternetin geri gelmesi için müşteri temsilcileri ile iletişime geçip.
    Sorunu Anlatıktan sonra size gereken bilgiyi vereceklerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.XeBaT

quote:

quote:

Modem Arayüzüne Giremiyorsan
    Modemin Arkasinda küçük bir düğme var oraya tiklatarak modemi Fabrika ayarlarina döndürebilirsin..
    Fabrika Ayarına Döndürdükten sonra Modem Arayüzüne Girebileceksin.Ama internet olmayacak..
    İnternetin geri gelmesi için müşteri temsilcileri ile iletişime geçip.
    Sorunu Anlatıktan sonra size gereken bilgiyi vereceklerdir.

hocam demek istediğinizi çok iyi anlıyorum fakat diyorum ki modem arayüzüne sadece ilk sefer de bağlanılıyor 2.sefer bağlanmak için tekrar reset atmak gerekiyor.

• gizli ağ yap.

wifi adını değiştir. şifreyi değiştir gizli ağ yap

ağa bağlanmak için wifi adını ve şifreyi girmen gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar guzelce ozetlemisler aslinda durumu.

aslinda boyle durumlarda sen misin diyerek arkadasin tum sifrelerini almak lazim ama . neyse .

modeminizi resetlemek ile ise baslayin, modeme kablo ile baglanarak tum ayarlarini yapin, bu sirada antenler filan takili olmayabilir. wps i devre disi birakin . mac adresi filtrelemeyi devreye alin ve sadece sizin mac adreslerini tanimlayin sisteme. ayrica yoneticis sifresi tanimlayin modeminize. kablosuz sinyal gucunu dusurun mumkunse . kablosuz sifreniz basit bir sifre olmasin, harf-sayi karisik bir sifre tanimlayin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.