Şimdi Ara

Komunizm dusuncesinde olanlar, 1984u nasil yorumluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Olur öyle şeyler problem değil hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Nefes almak bile paraylaymış. Stalin devrinde açlıktan ölen mujiklere ya da gulaglardakilere anlat bunu sen.

Yok bitmedi bizdeki komünist artıklarının Stalin sevdası Sovyet sevdası.

Adamın karnı doyuyor, internete giriyor, istediğini yazıyor ama Stalin övüyor. Bunu yapmak için ya cahil ya azılı komünist ya da 12,5 yaşında falan olmak lazım.

Keşke doğru yerden okusanız şu bilgileri Rusçam var rusyanın çoğu yerinde yaşı büyüklerle konuştum kendi memleketim olan orta asyadan bir milleteki büyükler ilede konuştum nedense hepsi inanılmaz olumlu şeyler söylüyorlar.

Bu arada bu kitaplar açık ve net günümüzün sistemini anlatıyor mesela Hayvan Çiftliğini okurken ulan bura Türkiye diyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız

quote:

Nefes almak bile paraylaymış. Stalin devrinde açlıktan ölen mujiklere ya da gulaglardakilere anlat bunu sen.

Adamın karnı doyuyor, internete giriyor, istediğini yazıyor ama Stalin övüyor. Bunu yapmak için ya cahil ya azılı komünist ya da 12,5 yaşında falan olmak lazım.

Keşke doğru yerden okusanız şu bilgileri Rusçam var rusyanın çoğu yerinde yaşı büyüklerle konuştum kendi memleketim olan orta asyadan bir milleteki büyükler ilede konuştum nedense hepsi inanılmaz olumlu şeyler söylüyorlar.

Bu arada bu kitaplar açık ve net günümüzün sistemini anlatıyor mesela Hayvan Çiftliğini okurken ulan bura Türkiye diyebilirsiniz.

çalışma kamplarınada 1 milyon insanın ölümüne neden olduğu söyleniyor.

kaynak :http://sovietinfo.tripod.com/GTY-Penal_System.pdf

• Kitap; değil 1984 veya 1948 devlet "kavramının" var olduğundan bu güne, "altını çizerim bu güne" yaşananları ve halen yaşanıyor olan olayları döneminin şartlarına göre anlatmış.. Kesinlikle tavsiye ederim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız

quote:

Çok olumlu olduğu için bizzat Ruslar tarafından tasfiye edildi Sovyetler zaten. 25 sene geçmesine rağmen Sovyet ülkelerinin burnu boktan çıkmıyor. Her biri ayrı bir alem. İçine ettikleri Macaristan'ı, Doğu Almanya'yı saymıyorum bile. Kolhozlarda cebr ile çalıştırdıkları insanlar, Gulaglarda ölen hala net sayısı bilinmeyen milyonlar.

Orta Asya'daki Çurkalar över tabii. Medeniyet götürdü sonuçta Ruslar. Ruslar gelmeden önceki 500 yıl bilafasıla birbirlerini yedikleri için Rus esareti onlara esaret gibi gelmemiş olabilir. Sonuçta milli bilinci olmayan bir yığın salak Batı Türkistanlılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.