smartcastmı kullanıyorsunda kullanırken gecikiyor? eğer öyleyse ayarlardan düzeltebiliyorsun diğer türlü iste internetin yavaştır örneğin benim normalde pingim 52 sabit süperonline kullanıyorum stream açınca 70-80 arası ping oluyor ama oyunda takılma yok herşey gayet iyi tek sorunum delay oluyor sankı herşey geriden geliyormuş gibi hissediyorum yani uzun lafın kısası sorunun internette wifi kullanıyorsan bir arkadaşının internetine bağlanmayı dene eğer hala sorun devam ediyorsa bilgisayarının bağlantı ayarlarında bir sorun olabilir
bende superonline kullanıyorum 46 47 48 pingim oyunda artarsa 65 falan oluyor smartcast nedir bilmiyorum aynı senin gibi herşey çok iyi ama komutlarıma geç cevap veriyor
peki başka birinin internetine giripte deneyebilirmisin aynı şey olacakmı
quote:
Orijinalden alıntı: zydan
quote:
Orijinalden alıntı: hellboy_bjk
quote:
Orijinalden alıntı: zydan
smartcastmı kullanıyorsunda kullanırken gecikiyor? eğer öyleyse ayarlardan düzeltebiliyorsun diğer türlü iste internetin yavaştır örneğin benim normalde pingim 52 sabit süperonline kullanıyorum stream açınca 70-80 arası ping oluyor ama oyunda takılma yok herşey gayet iyi tek sorunum delay oluyor sankı herşey geriden geliyormuş gibi hissediyorum yani uzun lafın kısası sorunun internette wifi kullanıyorsan bir arkadaşının internetine bağlanmayı dene eğer hala sorun devam ediyorsa bilgisayarının bağlantı ayarlarında bir sorun olabilir
bende superonline kullanıyorum 46 47 48 pingim oyunda artarsa 65 falan oluyor smartcast nedir bilmiyorum aynı senin gibi herşey çok iyi ama komutlarıma geç cevap veriyor
peki başka birinin internetine giripte deneyebilirmisin aynı şey olacakmı
başka birinin internetine malesef giremem ama internetim gayet iyi 20mbit olarak kullanıyorum internetten kaynaklanan bi sorun olmayabilir millet internet kafelerde 2 mbit internetle kesintisiz oynuyo
gen çler bvoşuna uğraşmayın bu oyunun bir sorunu buralara yorum yapacağınıza riota report yada istek gönderin yeni yama gelsin
serverlarda tbone steak pişiriyorlar
VPN, proxy yada kötü bir DNS kullanıyorsan olabilecek şeyleri yazmışın. Bunlardan biri varsa ayarları sıfırla dene.
Açık torrent programı varsa mutlaka kapa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme