Şimdi Ara

Komutlara geç cevap verme skilleri geç atma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: zydan

smartcastmı kullanıyorsunda kullanırken gecikiyor? eğer öyleyse ayarlardan düzeltebiliyorsun diğer türlü iste internetin yavaştır örneğin benim normalde pingim 52 sabit süperonline kullanıyorum stream açınca 70-80 arası ping oluyor ama oyunda takılma yok herşey gayet iyi tek sorunum delay oluyor sankı herşey geriden geliyormuş gibi hissediyorum yani uzun lafın kısası sorunun internette wifi kullanıyorsan bir arkadaşının internetine bağlanmayı dene eğer hala sorun devam ediyorsa bilgisayarının bağlantı ayarlarında bir sorun olabilir

bende superonline kullanıyorum 46 47 48 pingim oyunda artarsa 65 falan oluyor smartcast nedir bilmiyorum aynı senin gibi herşey çok iyi ama komutlarıma geç cevap veriyor

peki başka birinin internetine giripte deneyebilirmisin aynı şey olacakmı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

quote:

smartcastmı kullanıyorsunda kullanırken gecikiyor? eğer öyleyse ayarlardan düzeltebiliyorsun diğer türlü iste internetin yavaştır örneğin benim normalde pingim 52 sabit süperonline kullanıyorum stream açınca 70-80 arası ping oluyor ama oyunda takılma yok herşey gayet iyi tek sorunum delay oluyor sankı herşey geriden geliyormuş gibi hissediyorum yani uzun lafın kısası sorunun internette wifi kullanıyorsan bir arkadaşının internetine bağlanmayı dene eğer hala sorun devam ediyorsa bilgisayarının bağlantı ayarlarında bir sorun olabilir

bende superonline kullanıyorum 46 47 48 pingim oyunda artarsa 65 falan oluyor smartcast nedir bilmiyorum aynı senin gibi herşey çok iyi ama komutlarıma geç cevap veriyor

peki başka birinin internetine giripte deneyebilirmisin aynı şey olacakmı

başka birinin internetine malesef giremem ama internetim gayet iyi 20mbit olarak kullanıyorum internetten kaynaklanan bi sorun olmayabilir millet internet kafelerde 2 mbit internetle kesintisiz oynuyo

• gen çler bvoşuna uğraşmayın bu oyunun bir sorunu buralara yorum yapacağınıza riota report yada istek gönderin yeni yama gelsin
  • serverlarda tbone steak pişiriyorlar
  • VPN, proxy yada kötü bir DNS kullanıyorsan olabilecek şeyleri yazmışın. Bunlardan biri varsa ayarları sıfırla dene.

Açık torrent programı varsa mutlaka kapa.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.