Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1046. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nick the Whopper Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.905
Cevap
214
Favori
881.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10421043104410451046
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ay da 1. Klasmana çıkıp vazifemizi yerine getirdik

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]
  • Bugün fena momentum yemeye başladım, kızdım 3 lü defansa geçtim nasıl olsa 4 lü dede değişen birşey yok bari orta sahada top çeviririm, ne zaman perşembe gelse konami bana sarıyor paket açtırmak için açmıyorum, şimdiye kadar açtım da ne oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eddy kullanıcısına yanıt

Xboxmi pcmi hocam

• Kamece kullanıcısına yanıt

Bu şekilde bu oyun keyif vermiyor;bildiğin boşuna hırs yaptığımız,günün sonunda boş yere vakit harcadığımız bir oyun!6 maç iyi gidiyorsun,sonraki 6 maç düşüş başlıyor;1.2.3. lig arasında amaçsız dolaşıp duruyorsun!

Öncellikle şu buglu Xabi Alonso taktiğine bir dengeleme veya onunla rahatllıkla başa çıkabilecek bir teknik direktör ve taktik gelmeli!!Alonso taktiğinde,oyuncular ofsayta düşmeden defansın arkasına kaçıp kaçıp duruyor.Tüm oyuncular,aşırı hızlı hareket ediyor!

İkincisi,oyundaki stoperlerin,santraforlara adım attırmaması,forvetlerin hiçbir şekilde boş kalamaması oldukça abartılmış.Romario,Torres,Mpabbe kim olursa olsun defansı geçemiyor,defans işinin suyu çıkmış,nereye gitsek stoper karşımızda ışınlanıyor!!

Konami,eski klasik oyunların (Silent Hill,Mgs) remakelerle yeniden değerli bir hale gelmişken bizi şu psikopatik düzeyde defansif,hantal ,leş E football serisinden kurtar.Mesela rafa kaldırdığın Pes serisini yeniden canlandır,Pes 21 kadar bile oynanabilir olsa bize yeter!!

Tüküreyim coinine de kazandırdığı paraya da bu oyun ,gelmiş geçmiş en hantal,pas hatalarının çok fazla olduğu ,cpu yardımlı boğucu defansın içinde kaybolduğumuz ,berbat bir futbol oyunu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 7 Şubat 2025; 21:15:57 >

• 
Sayfa: önceki 10421043104410451046
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.