Şimdi Ara

konami yoksa bizi kandırıyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlr çok ciddi bir iddaam var belki komplo teorisi gibi duruyo ama bence bir olasılık

iddaam şu
    ben fenerbahçeliyim takım olarak fenerbahçeyi almıyorum çünkü formaları çok dikkat çekici deil pas atarken falan gözden kaçırabiliyorum o yüzden kendi takımımı tasarladım rengini sarı yaptım göze batması için sonra gönlüm fenerde olduğu için googleden fenerin yüzlerce amblemden birini seçip takımın amblemi olarak yaptım
    gelelim işin ilginç kısmına

biraz önce birinle maç yaptım şahıs alman vatandaşı idi yalnız adamın takımı benim takımımla herşeyi aynıydı işin garip tarafı alman vatandaşı olan birisi neden fener amblemini takımının amblemi yapsın hadi diyem fenere karşı sempatisi var e neden formaları benimkinle aynı hadi formalarıda deng geldi işte burda adamın istatisklerine iyi dikkat edin adamın takımı kurulalı 80 günü olmuş ama hala 15milyon takım deyeri var ve 400 maç yapmış diyelimki takımı sıfırladı ama bu seferde kulup tarihi istatisklerinde gözükmüyor

gelelim sonuca bu oynadım kişi bir bot idi konomi oyuncu azlığından bence rastgele botlar oluşturuyor ve benim takımımı kopyaladılar

• :D:D: kardeş ikiniz de aynı tqakımı seçmişsiniz . Atıyorum sen we unitedi editlemiş kendine takım yapmışsın . Oda we unitedi seçip kendine farklı takım yapmış . Boyle olunca oyunda ne sen nede o birbirinizin yaptığı formaları logoları vs göremez . Herkes kendi pc sindeki kayıtlı olan logoları görür . Aynı takımı editlediğiniz için ve oda seninle aynı takımı seçtiği için böyle . Dikkat ettiysen insanlar başka takımlarıda editliyor belki kendince farklı logoları formaları var ama bizim pc mizde ne kayıtlıysa biz onu görüyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus107

:D:D: kardeş ikiniz de aynı tqakımı seçmişsiniz . Atıyorum sen we unitedi editlemiş kendine takım yapmışsın . Oda we unitedi seçip kendine farklı takım yapmış . Boyle olunca oyunda ne sen nede o birbirinizin yaptığı formaları logoları vs göremez . Herkes kendi pc sindeki kayıtlı olan logoları görür . Aynı takımı editlediğiniz için ve oda seninle aynı takımı seçtiği için böyle . Dikkat ettiysen insanlar başka takımlarıda editliyor belki kendince farklı logoları formaları var ama bizim pc mizde ne kayıtlıysa biz onu görüyoruz :D

evet yaa haklısın sanırım :)
    bende ne güzel komplo teorisi hazırlamıştım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: claaslexion

quote:

Orijinalden alıntı: yunus107

:D:D: kardeş ikiniz de aynı tqakımı seçmişsiniz . Atıyorum sen we unitedi editlemiş kendine takım yapmışsın . Oda we unitedi seçip kendine farklı takım yapmış . Boyle olunca oyunda ne sen nede o birbirinizin yaptığı formaları logoları vs göremez . Herkes kendi pc sindeki kayıtlı olan logoları görür . Aynı takımı editlediğiniz için ve oda seninle aynı takımı seçtiği için böyle . Dikkat ettiysen insanlar başka takımlarıda editliyor belki kendince farklı logoları formaları var ama bizim pc mizde ne kayıtlıysa biz onu görüyoruz :D

evet yaa haklısın sanırım :)
    bende ne güzel komplo teorisi hazırlamıştım :D

• Bence illuminati'nin işi olmalı :D
  • Tam Konami'den beklenir diyicektim ki arkadaş işi çözmüş :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.