Şimdi Ara

KONAMİNİN ALLAH BELASINI VERSİN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw arkadaş. pes 15 e giriyorum. analig i açıyorum. ben arsenalim bu arada . liecster city midin ne b*ksa barça gibi oynuyo aq. sır onun için zorluğu düşürdüm gene aynı yaw bıktım konamiden. paramız da yokki fifa alalım .ya hersene aynı sorunlar ya. mesela çalımları değinmek istiyorum. pes14 te bir hareket var. ve her takımdaki her oyuncu bu hareketi yaparak geçiyodu . beni sinir ediyodu. yani her sene bir b*kluk yapıyolar. hatalarını süzeltmiyolar. artık bıktım gerçekten gamepadı kıracak duruma geldim ya. yeter yazık bize . pes 15 tede çalım sorunu felan var. insan biraz düşünür. o kadar milyar dolarlar veriyoruz bari adam akıllı bişey yapalım diye çıldırcaklar beni ...
    ve analig b*k gibi afedersiniz. beşiktaşı yönetiyodum. cenk tosun demba ba dan daha güzel oynuyodu şerefsizim. artık sinirden ne yapacağımı bilmiyorum ve belkide doğru düzgün anlatamamışımdır. artık yeter!!

• Hocam Superstar gerçekten zor. Zor değil de sinir ediyor. Top Player'da hafif zorlayabilir ama alışırsınız. Onun dışında Professional gayet kolay. Ama dediğim gibi Superstar oynuyorsanız inanılmaz zorlanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Hocam Superstar gerçekten zor. Zor değil de sinir ediyor. Top Player'da hafif zorlayabilir ama alışırsınız. Onun dışında Professional gayet kolay. Ama dediğim gibi Superstar oynuyorsanız inanılmaz zorlanırsınız.

Çok doğru diyorsunuz ve bu arada Yanlışlıkla eksiye bastım pardon 😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farukizma

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Hocam Superstar gerçekten zor. Zor değil de sinir ediyor. Top Player'da hafif zorlayabilir ama alışırsınız. Onun dışında Professional gayet kolay. Ama dediğim gibi Superstar oynuyorsanız inanılmaz zorlanırsınız.

Çok doğru diyorsunuz ve bu arada Yanlışlıkla eksiye bastım pardon 😀

Estağfurullah canınız sağolsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.