şu antrenmanları ne seviyede ayarlamam lazım kondisyon problemlerini çözebilmek için, özellikle maç içinde aşırı derecede düşüyor, avrupa kupası maçı varsa neredeyse ilk 11 imin kondisyon seviyeleri yüzde 50 lerde, antrenmanları orta seviyede tutuyorum düzelmiyor üstüne bir de futbolcuların özellikleri düşüyor, yükseltiyorum zaten hepsi iptal, nedir bunun püf noktası?
aerobic ve strengh antremanalrın çok yoğunsa biraz azalt şimdilik tek önerim bu. ikisinden 1 tanesi dayanıklılık ve çeviklik özelliklerine etki ediyordu şimdi ingilzice oynadığım için hangisi stamina e tam çevirisi bilmiyorum. stamina normalde dayanıklılık oluyor ama oyunda çeviklikde dayanıklılığı etkiliyor sanırım emin değili. neyse bu iki antremandan hangisi bunu etkiliyorsa (stamina i) onu biraz yükselt.
birde fitness koçun 4 yıldız olsun mümkünse 2 tane 4 yıldızlı fitness koçu olsun antreman ayarlarından 1 tanesini aerobic diğerini streng e ver.
ben de ingilizce oynuyorum zaten
antrenman olarak çok kurcalamıyorum standar antrenman programlarını uyguluyorum, sadece seviyelerini yükseltiyorum düşürüyorum, fitness koçlarım da iyi baya, sırf bu yüzden zaten iyilerini getirdim
Ben genelde hazırlık kampı başladıktan sonra yavaş yavaş yükselterek en ağıra getiriyorum. Sonra lig başlamaya yakın azaltıyorum
Form tutturmak için antrenmandan ziyade form antrenörüde önemlidir.5-6 yıldız antrenör almaya bak.Ben genelde yeni oyuna başlarken eski asistan,koç,genç takım antrenörü ve gözlemcilerimi yollarım sıfırdan bir ekip kurarım sonra başlarım kadroyu gençleştirmeye Benim için ilk önce mali plan sonra başarı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme