Şimdi Ara

Kondomsuz ilişkiye girdim hıv korkusu başladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
11.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Test yaptır 90. Gün
  • Ölsen de hiv virüsü senden kurtulsa.
  • Bundan sonrası için daha dikkatli olursun.
  • Aşısının olması lazım bu işlere girmeden vurdursaydınız ki ben de öyle yapacağım yapılan bir şeyin yanlışlığı bence yaşanmışlıklara bağlıdır ki iğrenç, çirkef insanlarla aşk yaşamışsanız hayatınızı düzene sokmak istemiyorsunuz ki eski hemşire sevgilime de söylemiştim şu an nişanlı (normalde bu kadar özele girmem ama adamı yaptığı şeyden dolayı suçlamışsınız benim nasıl hissettiğimi anlayın.) belki konuyu açan kişinin yaşadıklarını ya da hayatını anlamak lazım, hayat her zaman doğru kişiyi getirmeyebiliyor bir süre sonra da aşk, doğru, yanlış gibi kavramların anlamı olmadığını anlıyorsunuz kısacası vurun geçin karı iyidir umarım bu arada sadece kondomla alakalı değil aşıyı vurun yara, kabarcık, pütürtü çıkarsa helva fıstıklı olsun eliza testine girmeyi de unutma sarışınlar güzel kızıl ya da kahveler çirkeftir

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

Aşısının olması lazım bu işlere girmeden vurdursaydınız ki ben de öyle yapacağım yapılan bir şeyin yanlışlığı bence yaşanmışlıklara bağlıdır ki iğrenç, çirkef insanlarla aşk yaşamışsanız hayatınızı düzene sokmak istemiyorsunuz ki eski hemşire sevgilime de söylemiştim şu an nişanlı (normalde bu kadar özele girmem ama adamı yaptığı şeyden dolayı suçlamışsınız benim nasıl hissettiğimi anlayın.) belki konuyu açan kişinin yaşadıklarını ya da hayatını anlamak lazım, hayat her zaman doğru kişiyi getirmeyebiliyor bir süre sonra da aşk, doğru, yanlış gibi kavramların anlamı olmadığını anlıyorsunuz kısacası vurun geçin karı iyidir umarım bu arada sadece kondomla alakalı değil aşıyı vurun yara, kabarcık, pütürtü çıkarsa helva fıstıklı olsun eliza testine girmeyi de unutma sarışınlar güzel kızıl ya da kahveler çirkeftir
    Aşıyı o vuruyormuş.Yani ondan bana geçiş olmaz.

Ha hıvı engelleyemez o ayrı.Şuanda bir belrti yok 6.gündeyim.Elizayı 45te yapıcam şu 1.5 ay belirtisiz atlatırsam yırttım demektir.Sonuçta kapma olasılığı 10000/4.Ama belli olmaz bakalım

• Nerden bulabiliriz bu tür bayanları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanPat

Nerden bulabiliriz bu tür bayanları ?
    Heryerde bolca var biladeeer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.