Klavye+Mouse : Microsoft PS/2 Multimedia + Microsoft PS/2 Optic
Kulaklık : Philips
iyi çalışmalar, Sonic3d
boardu 865 çipsetli al derim, 875in çok az bir performans farkı var. aradaki paraya değmez
Arsiv felan yapacaksan CD RW yerine, DVD-RW olabilir belki, diğerleri eh işte idare eder.
güzel sistem ramler twinmoss da kullanabilirsin
Ramleri TwinMos chipsetli Twinmos tercih etmelisin , kasada aopen al derim. kolay gelsın.
twinmos ram derim daha ucuz daha iyi.ekran kartıda hani 9800pro olsa varya ucar o sistem.bide cdrom yerine dvdrom al bazı oyunlar dvd li daha iyi olur derim. nekadar bu arda ne verecen bu isiteme.monitor yokmu.
9800 proya gerek yok sistemde 256 mb var ama 128 mb 3.6 nns hynix ramlilerini tercih etmelisin bence... kasa aopen uygun ve dvd-rw daha da güzel bi jhareket olur ama bu ara benim aklımı kurcalayan shuttle px yada MSI Mega pcler.. kasa da kapladığı alanda herşeyiyle önemli artık...
ram 256 mb olabilir ama ramdac onemli.her 256 iyi demek degildir.
Bence board ve ekran kartı dışındaki parçalar gayet iyi işini görür.
anakartın güzel bi anakart. ekran kartı yerine 9800 pro ya da 5900 xt düşünebilirsin.
fortuneteller bencede +1 ama butcen dogrultusunda.sistem nekadar oluyo.kac para
İYİ İDARE EDER AMA BEN OLSAYDIM AMD ALIRDIM
o anakartı alacağına gigabyte 8KNXP al. asus tan çok çok iyi.kasayıda aopen al.diğerleri güzel.hayırlı olsun.
prescott yerine c serisi al derim.Gerisi çok iyi hayırlı olsun, bi de bordu i865 alsan bi zararı olmaz
makina bu haliylede güzel ancak i865 al + kasan aopen olsun (t10 benim favorimdir ama aopen daha kullanıslı) seagate satalar diğerlerinden daha performanslı fakat birAZ sesli oc yapıcaksanda ii bir fan al derim
overclock düşünüyorsan 875 al. 865 chipsette overclock yapıldıgında PAT ın kapnadıgını söylüyor kullanan arkadaslar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme