Şimdi Ara

Konica Minolta Bızhub 163 Fotokopi Makinesini Yazıcı Olarak Nasıl Kullanabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulumuzda bulunan "Konica Minolta Bızhub 163" marka fotokopi makinesinin yazıcı özelliği varmış ve doğrudan bilgisayara USB ile bağlayıp nasıl yazıcı olarak kullanabilirim acaba? Bu şekilde kullananlar var mı?

USB kablosuyla bilgisayara bağladım ve fotokopi makinesinin drriver cd sinden sürücüyü yükledim. Yazıcı olarak tanıdı da pc, herhangi bir belgeyi yazdırmaya çalıştığımda yazdırıyor pc den. Ama fotokopi makinesinin ekranında hata veriyor. "APS Ebat Hatası: A4" falan yazıyor. Fotoğraflarını çektim :)

Cihaz bu:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/konica-minolta-bizhub-163-dijital-fotokopi-makinesi-16-sfdk/productDetails.aspx?productId=ofiskmb163&categoryId=15343

Konica Minolta Bızhub 163 Fotokopi Makinesini Yazıcı Olarak Nasıl Kullanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 24 Aralık 2011; 1:28:20 >

• aynı makinaden bende de var tanıtamıyorum bilene :D hoş sen makinayı şimdiye satmışsındır ama :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.