Bildirim
Konser-Sağlık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Müzik dünyasına hoşgeldin dostum
Öncelikle sağlığını en az yüzde 80 yap sonra konser hırsını normal yap ve her konser sonrası spor salonuna git. -
Konserler o kadar sıkkı yüzde 80 yapamıyorum zaten devamlı dinleniyor art arda 2 konser oldumu direk hastanelik oluyor diğer konsere yetişsin diye yüzde 20de çıkarıyorum sonra sağlık yine düşüyor falan.daha hızlı artmasının bi yolu yok mu? -
sağlığın için bol bol yürüyüşe çıkman lazım ve konser bilgilerinden kendine şehir turları ayarlayabilirsin.bu arada benim grybym var katılmak isteyenlere ELENA_ROCK bekliyorum... -
arkadaşlar zekam müzik yeteneğim sesim dış görünüşüm hepsi berbat nasıl düzeltebilirim? -
Aynı sorunu bende yaşıyorum ancak sana önerim Temel Yoga 5* yap sonra önceliklerini spor salonuna gitmek yap. Sağlığın artacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X