Şimdi Ara

:Konserde Taciz ==Video== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mersine 2 kere gittim sahili cok güzel bir yer
    ama gerçekten mersindeki gençlerimize bu tarz taciz davranısı yakıstıramadım

bu arada kızların ne işi var abazaların yanında onuda anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BassHunter. -- 18 Eylül 2007; 3:17:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iNSuRGeNTe
    nereye gidiyoruz böle ya

avrupalılaşıyoruz, çağdaşlaşıyoruz.
    onlar böyle ya, onlardan örnek alıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Oraya gidip te tacize uğrayan kıza acımam abicim iyi olmuş gidilecek bir yer değil belli ediyolar zaten kendilerini

kızlarda sorun var sanırım , o kadar soyu belirsiz insanın arasına girilirmi ?

hak etmişler parmakları =)

akıl var mantık var...

• İyi olmuş taciz etmişler hiç üzülmedim...

Ben de Mersin'de yaşıyorum ve o konser alanına gidipte, en önde durmaya çalıştıklarında ne olduğunu bile bile gidip orada duruyorlarsa söylenecek hiçbir şey yok, kendi etmiş kendi bulmuş hepsi!

Ben bu konserlere giden insanların kalitesizliği yüzünden hiçbirine gitmedim, ancak biliyorum ki arka tarafta biraz daha kalabalığın dağıldığı noktalarda dursalardı hiçbiri olmayacaktı o taciz olaylarının...

Mersin malesef ki bir çok kültürü içerisinde barındırmasından dolayı, kültür çakışmaları yaşayan bir kent... Biz üniversitede sohbet ederken, ya da yakınlarımızdaki bayan arkadaşlarımızla sohbet ederken ''Mini etek giymeyin sokağa çıkarken!'' dediğimiz zaman geri kafalı, dar görüşlü, şekilci olarak adledilmeye başlıyoruz... Sizin niyetinizin ne olduğu değil, yaptığınız davranışın o ortamda nasıl karşılandığı belirler sonucu... O yüzden bile bile bunu yapan tüm kadınlar benim gözümde teşhircidir... Bakın videoda bir adamın omuzuna çıkmış birisi var, kadının her halinden teşhirci olduğu anlaşılıyor...

Açıkcası ben çevremde böyle tacizlere uğrayanlara çoğu zaman yardım bile etmiyorum, çünkü bile bile lades deyipte bacaklarını, göğüslerini ortaya döken, sonra da tacize uğrayan kişinin keyfi için kimseyle muhattap bile olmam... Tabii bazı istisnalar hariçtir; örneğin Mersin'in yabancısı olduğu belli olan birisi, teşhir için giyinmemiş ama iş elbisesi o şekilde olan birisi ya da belli semtlerde oturupta bu gibi konserlere nasıl gelineceğini bilmeyen birisi olursa elbette ki müdahale ederim.

Ancak inanın bana, ben çok defa tanık olmuş birisi olarak söylüyorum, konser alanlarında arkadan taciz edilmesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi davranan çok kişi gördüm... Hatta ben bile tacize uğradım gittiğim iki konserde, üstelik birinde iki kız birden yaptı bunu ve başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü arkama döndüğümde!

İnanılmaz bir ahlaki çöküntü yaşıyoruz, buna prim veren herkeste sonuçlarına katlanmak zorundadır... Dediğim gibi tacize uğramak istemiyorlarsa gitmesinler... Ben nasıl ki erkek olmama rağmen bu gibi nedenlerden ötürü gitmiyorum, o bayılıp ayılan kızlar hiç gitmeyecekler... Gidiyorlarsa da babalarıyla, sevgilileriyle, ailesiyle gidecek ve kalabalığın yoğun olmadığı yerde durup izleyecekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uMaY_ -- 18 Eylül 2007; 8:42:35 >

• arkadaşlar olay, kızların yaşayacağı olayı bile bile gitmesi değil...
    olay; insanımıza ne oluyor? olayı...
    ordaki çocuklar daha küçük...
    farzet ki senin oğlun da böyle bir yerde başkasının kızını taciz ediyor... övünecek misin o evlatla?
    Aferim oğlum iyi ettin, onlar da gelmeseydi. mi diyeceksin.

orda tacize uğrayanın ise senin kızın olabilceğini söylemiyorum bile hemen laf çevireceksiniz.

hani atalarımızın koruduğu namus, haya duygusu, iffet???
    acaba bunlar için mi şehit oldular?

nereye sürüklendiğimize iyi bakın... gençlik artık GENÇLİK değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

arkadaşlar olay, kızların yaşayacağı olayı bile bile gitmesi değil...
    olay; insanımıza ne oluyor? olayı...
    ordaki çocuklar daha küçük...
    farzet ki senin oğlun da böyle bir yerde başkasının kızını taciz ediyor... övünecek misin o evlatla?
    Aferim oğlum iyi ettin, onlar da gelmeseydi. mi diyeceksin.

orda tacize uğrayanın ise senin kızın olabilceğini söylemiyorum bile hemen laf çevireceksiniz.

hani atalarımızın koruduğu namus, haya duygusu, iffet???
    acaba bunlar için mi şehit oldular?

nereye sürüklendiğimize iyi bakın... gençlik artık GENÇLİK değil

Allah aşkına konuyu bağladığınız yerin alakasızlığına bakar mısınız?

Ne demek benim oğlum olsa ve taciz etse aferin mi diyeceksin? Ben kendim gitmiyorum yaşadığım tecrübelerden dolayı, yakınımdaki birisini mi kutlayacağım bu ahlaksızlığı yaptığı için yani?

Ama sizde çok at gözlüğüyle bakıyorsunuz... Neden? Çünkü sihirli değnekle Hokus Pokus yapıp mevcut durumu değiştirme gibi bir şansınız yok, eğer durum bundan ibaretse de o zaman siz gerektiğini yapmak zorundasınız kendinizi korumak için... Ve eğer yapmıyorsanızda, benim hiç umrumda olmaz hemen önümde sizi taciz ediyorlarsa bile yukarıda anlattığım koşullar çerçevesinde!

Hepimiz biliyoruz bu konser alanlarında olanları, TV Haber Bültenlerinde defalarca gösterilmiyor mu? E sizin bahsettiğiniz biçimde bile bile kaşınanlar varsa ben onların ahlak bekçiliğini yapamam hiç kusura bakmayın...

Ayrıca bunun bir diğer ismi de suça teşvik etmektir, yani siz orada uygun ortamı yaratarak o tacizci zihniyeti taşıyanlara suç işlemeleri için davette bulunuyorsunuz!

Bakınız USA'deki bir davada kadının kıyafeti aşırı davetkar bulunduğu için tacizde bulunan adam ceza bile almadı... Yani bu durum 2x2= 4 mantığı kadar basittir ve dünyanın her yerinde de geçerlidir..

Hem neden o konserde yüzlerce bayan olmasına rağmen sadece birkaç tanesi bu şekilde tacize uğruyor bir düşünün bakalım?

• senin dediğin gibi olsun.
    sen bilirsin deyince kavga çıkmazmış

ama unutma,
    ateş düştüğü yeri yakar.
    bekara karı boşamak kolay gelir.
    diye iki laf vardır... insanlar sevdikleri bir organizasyonu , sırf "erkekler taciz ederler" korkusuyla gitmeyecekler mi?

dün Sami Yusuf'un konserinde 50.000 kişi vardı (Tarkan'ın konserinde 30.000 kişi olduğu düşünülürse)
    neden hiç bir sorun yaşanmadı?
    çünkü oraya giden erkeklerin TACİZ gibi bir olayla alakaları yok.
    orda da kızlar en öndeydi...

Yani insanımızın içi temiz olursa kızı erkeği farketmez...
    bu tarz olaylar yaşanmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

senin dediğin gibi olsun.
    sen bilirsin deyince kavga çıkmazmış

ama unutma,
    ateş düştüğü yeri yakar.
    bekara karı boşamak kolay gelir.
    diye iki laf vardır... insanlar sevdikleri bir organizasyonu , sırf "erkekler taciz ederler" korkusuyla gitmeyecekler mi?

dün Sami Yusuf'un konserinde 50.000 kişi vardı (Tarkan'ın konserinde 30.000 kişi olduğu düşünülürse)
    neden hiç bir sorun yaşanmadı?
    çünkü oraya giden erkeklerin TACİZ gibi bir olayla alakaları yok.
    orda da kızlar en öndeydi...

Yani insanımızın içi temiz olursa kızı erkeği farketmez...
    bu tarz olaylar yaşanmaz.

Bakın işte en güzel örneği siz verdiniz...
    Demek ki nereye nasıl gideceğini bilmen gerekiyormuş bunu bilince sorun çıkmıyormuş.
    Ama emin olun o konserde süper mini etekli bayanlar olacağı duyulsa, Mersin Konseri'nden hiçbir farkı kalmazdı... Ben de izledim TV'de o konsere ait haberi ve gurur duydum oradaki bayanlarla...

Biz maçlara bile çocuklarımızı, yiğenlerimizi alıp gidemiyorken, tüm aileleri ile çok güzel bir konser izlemiş ve huzurla evlerine dönmüşler. Ne bir olay, ne bir saygısızlık...

Ateş düştüğü yeri yakar konusunda elbette ki haklısınız, ancak emin olun öyle bir ortama benim sevgilim, kızım, yiğenim dediğim şeklin dışında Gİ-DE-MEZ! Ha illa ki süper mini giyerek, göğüs dekoltesini sonuna kadar kullanarak gitmek mi istiyor? Yolu açık, Allah'a yakın bana uzak olsun, kimseye zorla bir şey yaptırmıyoruz ki...

Fakat bu tür şeyler çift taraflıdır en nihayetinde benim için, zira bende konstromatrislerin olduğu bir yere gitmem eğlenmek için kendimden emin bile olsam ya da yanımda eşleri-ailesi-diğer arkadaşları yokken samimiyetim ne olursa olsun hiçbir bayan arkadaşımla gecenin bir yarısı dışarı çıkmam yanımda sevgilim yokken...

Burada amacımız kimseye dikdatörlük yapmak ya da ahlak dersi vermek değil, sadece bağcıyı dövmeden üzüm yemek istiyoruz o kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uMaY_ -- 18 Eylül 2007; 9:08:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

İyi olmuş taciz etmişler hiç üzülmedim...

Ben de Mersin'de yaşıyorum ve o konser alanına gidipte, en önde durmaya çalıştıklarında ne olduğunu bile bile gidip orada duruyorlarsa söylenecek hiçbir şey yok, kendi etmiş kendi bulmuş hepsi!

Ben bu konserlere giden insanların kalitesizliği yüzünden hiçbirine gitmedim, ancak biliyorum ki arka tarafta biraz daha kalabalığın dağıldığı noktalarda dursalardı hiçbiri olmayacaktı o taciz olaylarının...

Mersin malesef ki bir çok kültürü içerisinde barındırmasından dolayı, kültür çakışmaları yaşayan bir kent... Biz üniversitede sohbet ederken, ya da yakınlarımızdaki bayan arkadaşlarımızla sohbet ederken ''Mini etek giymeyin sokağa çıkarken!'' dediğimiz zaman geri kafalı, dar görüşlü, şekilci olarak adledilmeye başlıyoruz... Sizin niyetinizin ne olduğu değil, yaptığınız davranışın o ortamda nasıl karşılandığı belirler sonucu... O yüzden bile bile bunu yapan tüm kadınlar benim gözümde teşhircidir... Bakın videoda bir adamın omuzuna çıkmış birisi var, kadının her halinden teşhirci olduğu anlaşılıyor...

Açıkcası ben çevremde böyle tacizlere uğrayanlara çoğu zaman yardım bile etmiyorum, çünkü bile bile lades deyipte bacaklarını, göğüslerini ortaya döken, sonra da tacize uğrayan kişinin keyfi için kimseyle muhattap bile olmam... Tabii bazı istisnalar hariçtir; örneğin Mersin'in yabancısı olduğu belli olan birisi, teşhir için giyinmemiş ama iş elbisesi o şekilde olan birisi ya da belli semtlerde oturupta bu gibi konserlere nasıl gelineceğini bilmeyen birisi olursa elbette ki müdahale ederim.

Ancak inanın bana, ben çok defa tanık olmuş birisi olarak söylüyorum, konser alanlarında arkadan taciz edilmesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi davranan çok kişi gördüm... Hatta ben bile tacize uğradım gittiğim iki konserde, üstelik birinde iki kız birden yaptı bunu ve başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü arkama döndüğümde!

İnanılmaz bir ahlaki çöküntü yaşıyoruz, buna prim veren herkeste sonuçlarına katlanmak zorundadır... Dediğim gibi tacize uğramak istemiyorlarsa gitmesinler... Ben nasıl ki erkek olmama rağmen bu gibi nedenlerden ötürü gitmiyorum, o bayılıp ayılan kızlar hiç gitmeyecekler... Gidiyorlarsa da babalarıyla, sevgilileriyle, ailesiyle gidecek ve kalabalığın yoğun olmadığı yerde durup izleyecekler...

yazınıza aynen katılıyorum, hatta bazı satırları okurken şok oldum, ne kadar yozlamış bir toplumuz, içim kan ağlıyor böyle haberleri görünce, Osmanlı torunlarıyız ama sözde, Atatürk gençliğiyiz ama sözde. yazıklar olsun böyle insanlara(hem böyle erkeklere hem de böyle kızlara, bu tipler yüzünden sevgilini daha fazla koruma ihtiyaçı hissediyorsun ve bu da sanki kısıtlama yapıyormuşsun gibi algılanıyor ve hatta geri kafalı,köylü oluyor adın)
    ayrıca böyle vidyoları yayınlamasınlar, insanın çıldırası geliyor, sinirlerim bozulacak diye izlemiyorum, haberlerde de çıksa kanal değiştiriyorum
    edit; imla düzeltmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirza_İzmir -- 18 Eylül 2007; 10:22:53 >

• hamama giren terler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.