Müzikte oyunda bayağı güzelmiş , 30tl hakeder bu oyun. Sonuçta sizin için bu kadar emek harcanıp yapılmış oyun, parayı toplu getirisini düşünmeyelim. İyi kazanıyorsa da helali hoş olsun, güzel çalışma gerçekleştirilmiş. Yapımcı arkadaş dahada ilerlete bilirse daha iyi yerlere geleceğe benziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hektorSTK
Bu tarz oyun/simulasyon lara yabancıyım ama çok eğlenceli görünüyor
Videoyu izleyeyim dedim başlattım Arkadan zurna sesi geliyor Biranda Kibariye girdi şarkıya Videoya bakıyorum gitar çalıyor ama arkadan gelen ses zurna sesi Meğerse Winamp açıkmış ve kafasına göre şarkı açmış
quote:
Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx
quote:
Orijinalden alıntı: hektorSTK
Bu tarz oyun/simulasyon lara yabancıyım ama çok eğlenceli görünüyor
Videoyu izleyeyim dedim başlattım Arkadan zurna sesi geliyor Biranda Kibariye girdi şarkıya Videoya bakıyorum gitar çalıyor ama arkadan gelen ses zurna sesi Meğerse Winamp açıkmış ve kafasına göre şarkı açmış
Zurna Hero
Geziniyordum dikkatimi çekti, bende bu oyunu dün aldım. Gitar oyunlarını çok seviyorum, inanın grafik yönünden oldukça güçlü hatta söyleyeceğim size belki garip gelebilir ama guitar hero world tour a göre ışıklandırma kalitesi daha iyi üstelik x64 işlemcili PC'de çalışıyor (bu arada aynı anda 2 pc de çalışmadı, üyeliği pasif ederek ancak diğer bilgisayara taşıyabildim) Alınası bir oyun ama biri yukarda yazan doğru kesinlikle daha çok zor seviyede oynayanlara hitap ediyor. Zorluk ve kolaylık seçeneği yok. Oyun direk Normal ve Zor aynı anda çalışıyor eğer 5.mor notayı çamazsanız puan gitmiyor bence bu iyi bir özellik. Oyunun forumlarında hileleri verilmiş hemen bence ilk başta hileleri açmadan oynamayın çünkü çok zor, biraz alışın, guitar hero ya her nekadar benziyorsada oynanış olarak arada büyük farklar da var. Bu arada favorim Selim ışık ve Karsantı parçaları, oldukça kaliteli parçalar çifte telli ise bence işin sonu artık oynarken ağzınız yüzünüz yamuluyor nota kaçırmiyim derken.
Arkadaşlar Kukla Interaktif FORUM adlı altında forumlarımız açılmıştır, zaman içerisinde forumlar giderek zenginleşecektir.
Berbat ötesi... Boş bir yapım, bizden ne beklenirki zaten.
Sen fena ezik piskolojisi içindesin yahu, çok ama çok merak ediyorum bu oyunu oynama fırsatın oldumu yada bu oyunla ilgili canını sıkan bi durum mu oldu da böyle hemen notunu verdin. Oturduğun yerden o öyle bu böyle demesi kolay. Madem bukadar süper anlıyorsun bu illerden sen bitane yapta şu boş adamların yaptığı oyunlardan kurtar bizi yada BOŞ BOŞ konuşma.
degisik bir calisma
hep istemişimdir guitar hero yu türkçe şarkılarla oynamak. benim gibi düşünen girişimdi arkadaş olaya el atmış. çok da iyi yapmış. üzerinde çok emek olduğu kesin. alıp destekleyecem en kısa zamanda. başarılar dilerim burdan kendisine. olumsuz yorumlara kafasını takmasın. yaptığı şey herkesin yapabileceği bişey değil. emeğin karşılığı verilmeli
Nota Kodlayıcı adlı programı yayınladılar. Biraz karışık olsada kendi notalarını yapabilecekler.