Şimdi Ara

Konserve Ton Balığı ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
32.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

Konuyu uplayalım, ben de dardanel ton tercih ediyorum, sitelerinde verdikleri bilgilerde balıkların özel sertifikalara sahip okyanusta avlanan ruhsatlı ve kotalı balıkçılardan temin edildiği, bütün balıkların fabrikaya girmeden önce tarım bakanlığı kontrolünden geçtiği ve içinde civa gibi zararlı metaller bulunan balıkların fabrikaya alınmadığı yazıyor. Fiyatı biraz pahalı ama bence en güvenilir marka dardanel eğer bu yazdıkları gerçekten doğruysa bu da ürünlerin neden pahalı olduğunu açıklıyor sanırım. Balıkçıdan aldığınız balıkta omega 3 miktarı yok denecek kadar azdır, omega 3 genelde yağlı okyanus balıklarında daha çok bulunur bunu da not olarak ekleyelim. En sağlıklısı büyük bir gemi kiralayalım DH olarak okyanusa balık tutmaya açılalım

En başta söyliyim balıkçıyım. dardanelin çifliklerini bizzat görüp gezmişliğim var. ilk sertifika konusuna gelirsek, tamamen bir rant dönüor o işin içinde her ülkenin kotası vardır ve her sene hangi kayıkların gideceği kura çekilir ne hikmetse hep aynı kayıklar gider.
    fabrikaya gitmeden önce orada büyük bir boşluk var belirteyim. akdeniz libya veya nerde olursa olsun tutulan balıklar fabrikaya gitmez kafese konur, ve büyütülür. bu dönemde onlar donmuş tirsi, iskandinav ülkelerinin atık olarak tabir edilebilecek kolyos uskumru ve kalamarları ile beslenir. büyürtülür ve fabrikaya gider.

en güvenilir markamı?

yok öyle birşey, ben azıma 1 kere koymuşumdur belki ton balığı dediğiniz şeyi

kimse kabul edemiyor ama üretim balığı hali hazırdaki en besin değeri yüksek balıklardır, bunun dışında avcılık balığı bundan biraz daha besin değeri düşük olabilir ama dönemleride fiyat olarak ucuzdur.

şahsi fikrim. gidin balık yiyin ton balığı dediğiniz şeyi değil

edit: istanbul sarıyerde olanlar kireçburnur tarafındaki kırmızı kayık her sene orkinoza gider

omega 3 ü nerden alıcaz? madem balıkçıymışsın git bir analiz ettir o tuttuğun balıkları bir de dardanel ton konserve al onu analiz ettir sonuçları da paylaşırsan herkese faydalı olur....

ben omage3 yok demedim normal deniz balığına ve üretim balığına göre azdır dedim. aradaki fark kabrikasyon süreci.her 6 ayda bir analizleri yapılıyor zaten. ama biz analiz sonuçlarını göremiyoruz malesef. sonuçta fabrikada bir üretim hattından geçiyor ve bu üretim hattının sağlıklı oldugunu düşünmüyorum.(şahsi fikrim)

• Konusu varmış yeni konu açmayayım dedim . Bugün markette tat marka konserve gördüm yeni çıkmış galiba. Fiyatı da gayet uygun geldi. 80*3 gr 6 TL gibi bir fiyata aldım . Nasıldır sizce Dardanel Ton kalitesi kadar var mı yoksa Bim'deki konserveyle aynı kalitede midir . ?

Konserve Ton Balığı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Konusu varmış yeni konu açmayayım dedim . Bugün markette tat marka konserve gördüm yeni çıkmış galiba. Fiyatı da gayet uygun geldi. 80*3 gr 6 TL gibi bir fiyata aldım . Nasıldır sizce Dardanel Ton kalitesi kadar var mı yoksa Bim'deki konserveyle aynı kalitede midir . ?

Konserve Ton Balığı ?

Ben aldım bundan 2 defa ama tadı berbattı bozuk muydu bilmiyorum sürekli yediğim şeydir ton balığı hadi 2. sefer de şans verdım 2. de aynı çıktı daha ağzıma alır almaz afedersiniz tükürdüm tabağa. Yine Superfresh'den devam edecem

• Dardanel Ton
  • selamlar.

konusu olduğu için tekrardan topik açmak istemedim.

bugünlerde beslenmeme balık eklemek istiyorum. haftada 2-3 gün balık yemek istiyorum.

biliyorum. konserve balıkta ağır metal var.

ama sizlerden sağlıklı olanların tavsiyesini beklemekteyim.

örn aşağıdaki ürünü biliyor musunuz ?? saygılar.

https://www.hepsiburada.com/alaeddin-kizli-sardalya-konservesi-125-gr-x-6-li-p-HBV00000YL79B

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.