Şimdi Ara

Konsol Almak İstiyorum Ama İnternetim Yok (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bende bursalıyım yeğenimde sizinle aynı durumdaydı türktelekoma başvurdu mahalleyehat getirdiler daha sonra geri kalan kabloyu kendi çekti evine modeme kadar getirdi. 300 metre biraz fazla ama istek yapıp bastırabilirsiniz oturduğunuz yere kadar getirseler gerisini siz halledersiniz.
  • Mahallede var zaten altyapi hatta evimizde kabloda var fakat 2 direk arasındaki kablo kopuk sistemde altyapı yok
  • Hocam onun için servis gelir ya zor bişey deil varıp gidin dilekçe verin vardır illaki bir çözümü
  • Müdürlüğe kadar gitti 4 aydır başvuru duruyor
  • İnsAllah en yakin zamanda çözülür hocam
  • Bi altyapı sorgular mısınız netspeed'in sistesinde?
  • Altyapı bulunamadi diyor
  • Altyapı bulunamadi diyor
  • O kopuk kablo için TT'yi falan aradınız mı?
  • İlk başta sistemde altyapı vardı sonra gelip bakdılar düzeltek için ama yapmadılar altyapıyı sistemden sildiler sonra müdürlüğe gittik onun için 4 aydır bekliyoruz altyapı için
  • Umarım en kısa sürede düzelir sorununuz
  • sadece downoadsa zaten interneti çok hızlı bişey almana gerek yok beklersin yüklenir. sadece kopma falan yaşamamana dikkat et çünkü internetin açık olmak zorunda.

• Evimde superbox ve redbox veemiyorlar başka bir adres gösterip alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtbz16

Evimde superbox ve redbox veemiyorlar başka bir adres gösterip alabilirmiyim
    Bende bunu merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.