Şimdi Ara

KONSOL BÖLÜMÜ ADMINLERİNİN TARAFSIZLIĞI SORGULANSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 Marta kadar playstation bölüm yasağı almışım neden ve ne için? uyarı listesine baktım bir adet mesajım şikayet edilmiş ve onaylanmış başka da bir şey yok..
    bu mudur yani bölüm yasağı verme kriterleri
    Marka fanatizmi olmadığım , sony'yi öve öve bitirmediğim için mi ?
    Playstation bölümüne giren herkes "yaşa ps3 çok kralsın sony sakın bizi bırakma tarzı mesajlar mı yazmalı ?
    hiç bir kişisel ve kurumsal kişiye hakarette bulunmadım. Ama gözü kapalı fanatiklere her türlü davranma izni veriliyor nedense

Bunun örneklerini GT5 çıkmadan yaşadık.. Başlığa girersin oyunun bir noktasını eleştirirsin (sadece eleştiri) hemen orgasnize olup gelirler "fake bu, atın bunları forumdan" gibi söylemler havalarda uçuştu.. Bir insan zaten tahamulsuz ise ona oyuncu denmez

Şu an olacaklardan da o kadar eminim ki.. Adminin birisi gelecek
    destek@hebelehubele.com yazacak konuyu kapatıp gidecek o kadar ciddiye alacak yani mağduriyetimi

Bu saatten sonra da ne yaparsanız yapın pek de umrumda değil açıkcası sadece içimde kalanları yazmak istedim hepsi bu
    iyi günler

Düzeltme: Sadece playstation bölümün değil Xbox bölümünden de uzaklaştırılmışım.. Xbox bölümüne en son ne zaman mesaj attığımı hatırlamıyorum bile ki neden oradan da uzaklaştırılıyorum

Sanırım herşey açık ve net !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous breakdown -- 22 Şubat 2011; 11:49:52 >

• Bölüm içerisindeki sürekli tahrik edici mesajlarınız sebebi ile uzaklaştırıldınız. Uzaklaştırılmanız bittikten sonra aynı tür mesajlara devam ettiğiniz takdirde bölüm uzaklaştırmanız çok daha uzun olacaktır.

Bölüm uzaklaştırmanız sadece playstation ve alt bölümlerinde geçerlidir. Xbox bölümüne ait herhangi bir uzaklaştırmanız yok.
  • siz eleştiriye tahrik etme diyorsanız hakketten diyecek bişeyim yok..
    playstation fanları, kopya kullananlara karşı türlü hakeretleri ettikleri halde ne bir uzaklaştırma ne bir yasak..
    lütfen kimse kimseyi kandırmasın

Edit sabah xbox bölümüne de yazamıyordum demek hatanızı anladınız ve düzelttiniz ama bunu dile getirecek olgunluk ne yazık ki yok yönetiminde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous breakdown -- 25 Şubat 2011; 16:22:44 >
  • Siz düzgünce eleştirin, forumda hiç sorun yaşamazsınız.

Kısıtlamalarda hatamız olsaydı düzeltmesini yapar tarafınıza bildirirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervous breakdown

quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Kopya oyunun arşivi olmaz ne yazık ki... Arşiv denildiğinde sevilen oyunların tüm serisine sahip olmak, sabırla zaman içinde bunu edinmek gerekir. Tavsiyem az ve öz olmak kaydıyla eski oyunlardan orijinal olarak arşiv işine başlamanız...

sanane

http://forum.donanimhaber.com/m_46843799/mpage_1//tm.htm#msglink_47038605

• Evet sanane!
    Ne var bunda. Bir "sanane" bile demek mi tahrik, tehdit hakaret unsuru sorarım yönetime ?
    gelmiş bir de link atıp sigara yakıyor

senin yazdığın ve yönetimin beni suçladığı sözde tahrik dolu olan mesajlardan öte gerçekten tahrik edici bir ton mesajını bulur; liseli gibi gelir burada şikayet ederim ama malum akıl ve zihin yaşım..
    ha bir de beyaz tebeşir bulamıyorum konuşanları tahtaya yazmak için ! nedense benim tebeşirlerim yazmıyor DH Blackboarda!
    şimdi git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous breakdown -- 25 Şubat 2011; 13:55:50 >
  • Bu forumda kişilere rahatça sanane diyemezsiniz. İmzanızda "imzamı şikayet eden zihniyet hangi lisenin hangi sınıf başkanı acaba. Peki ya silenler?" diyemezsiniz. Burada uymak zorunda olduğunuz kurallar vardır. Foruma kayıt olurken okumadığınız forum kurallarını bir kez daha okuyunuz.
  • nerdeyse 1 haftadır verip veriştiriyorsun her konuda gt5 e ps3e, inceden inceden...
  • Öncelikle asabi olmanizin kimseye bir faydasi yok,forumda sikayet sistemi bunun icin var.Rahatsiz oldugunuz mesajlari sikayet edin biz de geregi neyse yapalim.Siz rahatsiz oldugunuz seyleri asabi bir üslupla forum üzerinden yazmaya devam ettiginiz sürece bölümden ayri kalmaya devam edersiniz.Kurallar gayet net ve acik,bölüm kurallarini bastan sona okudugunuzda bir kez daha düsüneceginizden eminim.
  • @rds
    sizin bir cümlenizden alıntı yaparak başlamak istiyorum

"Bu forumda kişilere rahatça sanane diyemezsiniz."
    vayyyyyyyyyyyyyyyyy

Üst düzey bir forum yöneticisinin bizzat ve bizzat PS3 ün kırılması hakkında konu açtığı;

bu duruma karşı çıkan üyeleri acımadan tek tek BAN'ladığı,

başka bir yöneticinin (!) çıkıp muhalefet üyelerinin yasaklarını bir çırpıda AFFETİĞİ bir forumda ;...

sen takıla takıla bir "sanane" kelimesine mi takıldın ?

KONSOL BÖLÜMÜ ADMINLERİNİN TARAFSIZLIĞI SORGULANSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous breakdown -- 26 Şubat 2011; 6:14:39 >
  • Verdiğiniz örnek ile burada olanların bir alakası yok. O yüzden kendi olayınız ve cezanız hakkında konuşun. Konu hakkında gerekli açıklamalar tarafınıza yapıldı.

Tarafsızlıklarını sorguladım, gayette güzel tarafsız oldukları sonucuna tekrar vardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.