Şimdi Ara

Konsol İçin 4K Panel Mi FHD Panel Mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4k câmur diyenler acaba kullandilarmi da atiyorlar.Kendim gozumle gormesem hakkaten inaniyorum.PS4 U hem 3d projeksiyonda,hem salondaki sony ledde kullaniyorum amaen keyiflisi kendi monitorum samsung 4k veriyor isteyene resimde atarim
    soyle teknosaya gidin ultra tvleri gezin oyle karar verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY KDL43W805C DVB-S FHD ANDROID LED TV

bu model den bahsediyorsanız, gerisi boş. Gerek yok başka modele yönelmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

4k câmur diyenler acaba kullandilarmi da atiyorlar.Kendim gozumle gormesem hakkaten inaniyorum.PS4 U hem 3d projeksiyonda,hem salondaki sony ledde kullaniyorum amaen keyiflisi kendi monitorum samsung 4k veriyor isteyene resimde atarim
    soyle teknosaya gidin ultra tvleri gezin oyle karar verin

Dostum rica etsem 4K samsung monitörde ps4 oyun resmi atarmısın ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe sıkıntınız yoksa sonuncu, uygun fiyat arıyorsanız ortadakini tercih etmenizi öneririm
  • W805 iyi bir paneldir full hd olarak alabilcegin en iyi panel diyebilirim input lagida normal alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

SONY KDL43W805C DVB-S FHD ANDROID LED TV

bu model den bahsediyorsanız, gerisi boş. Gerek yok başka modele yönelmeye.

Cevaplar için çok teşekkür ederim bir kaç ay önce bahsettiğiniz modeli aldım ve çok çok memnunum. Özellikle koyu sahnlerde ve siyah tonunda en iyi led tvlerden bence.
  • Fhd ile de oynadım evimde lg 4k var kesinlikle 4k çok fark ediyor

• 4k da çamur gibi olmaz görüntü o dedikleri tv ler 1500tl ye satılan paneli kalitesiz hz yetersiz 3k gerçek paneli olan direct led olmayan upscalling olmayan üretim tv lerde olur ancak. Full hd tv de 720p yada 480p oyun oynadığınızda pixelleri göremezsiniz. Aynı durum 4k da da aynıdır. Pixeller o kadar ufakdırki 1080p monitordekinden daha keskin görüntü alırsınız 1080p oyunlarda ve filmlerde. Full hd tv nizi eğer upscalling yaparsanız nvidia ekran kartınızla 4k çözünürlükte oyun açtığınızda kareleri sayarsınız sebebide 4k daki pixel sıklığıdır. 4k tv dede monitordede full hd ve 2k normal fhd ve 2k tv den ve monitorden daha keskin olacaktır. İşin doğasına aykırı diğer türlüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr4nk -- 29 Ağustos 2016; 10:33:58 >
  • ileri teknoloji bir şey yapıyorsun ve geçmişe dönük desteklememesini mi bekliyorsun
    bu forumda ben cok gordum 4k almayın şöyle böyle bak arkadaşım bende 4k tv var
    öncelikle hdmı kablosu normal bildiğiniz hdmı kablosu olmicak şuan 4k hala anlaşılmadıgı için kablo ucuz türkiyde yoksa pahalı olması gerekiyordu
    http://www.hepsiburada.com/philips-swv5401h-4k-destekli-1-8m-ethernet-hdmi-kablo-ultra-hd-3d-pm-evphswv5401h

farklı markalarında olabilir ama bu kablo kullanılacak öncelikle
    4k yayın eninde sonunda artacak hali hazırda artık çıkan filmler 4k cıkıyor ama torrentten yada farklı sitelerden indirmeniz gerek
    en basit örnek olarak The Revenant UHD olarak buldum ve izledim arkadaşlar inanılmaz cam cam gibi bir görüntü var
    tv bakmaya giderken netten 4k video bulun en basit örnek torrent 4k film fragmanları var almaya giderken atın usb bakın görün farkı ona göre alın
    şöylede bir durum var ufak inçler için 4k ideal değil cünkü 4k görüntüye geçildiği zaman tv olan yaklaşma mesafesi yakınlaşıyor arkadaşlar gürüntüyü ideal almak için ona göre yüksek inçte almaya çalışın

Konsol İçin 4K Panel Mi FHD Panel Mi

The Revenant UHD izledikten sonra yorumum ise 1080p bir film sizi o satten sonra tatmin etmicek eminim
    birde upscale edilmiş UHD filmler var bunları izleyip yada indirip kotasını doldurmayın sakın çünkü ham 4k değiller ve ceviri yapıldıgı için boyutları dahada büyük

lag konusunada değinmek istiyorum bazı tvlerin in lag ı yani tepkimesi fazla öncelikle profesyönel oyuncu monitörü ile bunu bir tutmuyalaım marka olarak sony kullanıyorum ps4 online oyuncuyum forumdan tanıyan arkadaşlar bilir beni tv bi sıkıntı cekmedin onin için ben ileriye dönük tv alıcam ama oyun oynamak amacım almışkende 4k diyorsanız youtube 4k tv modellerinin konsolda olan inpute lag testleri var araştırıp alın lütfen satıcıya bıramayın işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 29 Ağustos 2016; 12:45:28 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.