Şimdi Ara

Konsol önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce hiç el konsolu almadım şimdi el konsolu almayı düşünüyorum ama uygun bir şey bulamadım ps vitayı çok istiyordum fakat psn desteği kesilmiş ve oyunları hem az hemde çok pahalı olduğu için psp daha mantıklı geliyor fakat oda artık eskidiği için nintendo 3ds düşünmeye başladım sizce hangisi daha mantıklı

• PSP alman cok mantıkli emulator desteği geniş ve cok kaliteli oyunlar var,eger korsan oynayan biri isen oyunlara 0 para verirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps vita nın PSN desteği kesilmedi tam gaz devam ediyor. Ha oyun az konusuna katılıyorum. Daha doğrusu her kesime hitap eden oyun az yoksa Japon kültürüne uygun sürüyle oyun var. PSP hâlâ en sevilen konsollar arasında ama güncel oyun yok. 3ds ise bu birçok yönüyle en alınabilir konsol olarak duruyor.

• öncelikle yorumun için teşekkür ederim güncel oyun benim için önemli değil oyun miktarı ve kalitesi önemli pspde yapamayıp ps vitada yapabilceğim ne var internete girmek müzik dinlemek gibi düşünürsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkundirenci

öncelikle yorumun için teşekkür ederim güncel oyun benim için önemli değil oyun miktarı ve kalitesi önemli pspde yapamayıp ps vitada yapabilceğim ne var internete girmek müzik dinlemek gibi düşünürsek

PSP ile WPA2 şifreli modemlere giremezsin, ki bu demek oluyor ki neredeyse hiçbir yerde internete bağlanamazsın PSP ile. PS Vita kameraları olsun, dokunmatik panelleri olsun vs. çok daha donanımlı. Party sistemi sayesinde online olarak başkalarıyla oyun oynayabilirsin. Kendine bir liste yap, aradığın oyunlar PS Vita'da varsa PS Vita al, öyle oyun az deyip kenara atma lakin şehir efsanesinden başka bir şey değil o. Bugün Call of Duty, Fifa serisi, Uncharted, Killzone, SAO, Odin Sphere vs. birsürü başyapıt var.
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    hocam ps vita tabiki çok güzel pspden fakat bütçe olarak oyunları çok pahalı mesela ben ps vita alsam 2 tane orj oyun alsam benim bütçe bitiyor bunların dışında bilgisayardan kablo ile ps vitaya psp oyunu atsam orjinal olmadan rahatlıkla oynuyabiliyor muyum emülator falan var mı ?
  • quote:

hocam ps vita tabiki çok güzel pspden fakat bütçe olarak oyunları çok pahalı mesela ben ps vita alsam 2 tane orj oyun alsam benim bütçe bitiyor bunların dışında bilgisayardan kablo ile ps vitaya psp oyunu atsam orjinal olmadan rahatlıkla oynuyabiliyor muyum emülator falan var mı ?

PS Vita'da kesin bir yöntem yok korsan oynamak için. Bütçe 2 oyuna yetiyorsa PSP al demek zorunda kalacağım. Hangisini alırsan al pişman olmazsın, ikisi de birbirinden güzel konsollar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

PS Vita'da kesin bir yöntem yok korsan oynamak için. Bütçe 2 oyuna yetiyorsa PSP al demek zorunda kalacağım. Hangisini alırsan al pişman olmazsın, ikisi de birbirinden güzel konsollar zaten.

teşekkür ederim yorumun için peki hangi modeli önerirsin genel olarak oyun oynucam belki çok nadir film izleyip youtubeda dolaşabilirim psp modeli oyunlarda bir fark yaratıyor mu

• Ben de tablet niyetine psp alacağım sanırım :) arada yolculuklarda oyun da oynarım

• aynen bende o niyetle alıcam internet ve pcmin olmadiği yerde can sıkıntımı gidermek için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

teşekkür ederim yorumun için peki hangi modeli önerirsin genel olarak oyun oynucam belki çok nadir film izleyip youtubeda dolaşabilirim psp modeli oyunlarda bir fark yaratıyor mu

Dediğim gibi PSP ile internete bağlanmak zor. Pek hayal kurma derim internet üstüne. Film izlemek çok zevkli, özellikle animeler.

PSP-3000 tavsiye ederim, hem görünüş olarak 1000 ve 2000'den iyi, hem ergonomik olarak Go'dan iyi.

En son çıkan model olan E1004'te daha düşük performansa rastladım, diğerleri arasında pek fark yok.

• El konsolu olarak PSP, Psvita, 3DS sahibi biri olarak söylüyorum. Kesinlikle 3DS bu alanda rakipsiz. Artık orijinal mi alırsınız, CFW'li mi alırsınız, yoksa Sky3ds mi alırsınız bilemem ama el konsolları söz konusu olunca 3DS kesinlikle rakipsiz.

PSP hem eski kaldı, hem de Youtube gibi uygulamalar çalışmaz, çalışsa bile verimli olmaz.

• neyse arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim nintendo nx i beklicem bakalım
  • NX, 1000-2000 lira arasinda bir fiyat olucak.yani istesende alamazsin.zaten NX'in tam ne olacagi belli degil.Home Console'da olabilir Handheld'a yada ikisi birden.kisaca bosuna hayal kurma NX'i ruyanda bile goremezsin bu butcelerle.en iyisi 3DS'ir.oneririm hem cok ucuz hem en az 5 yili daha var.daha birsuru oyun gelecek 3DS'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScottishJR -- 6 Ağustos 2016; 18:44:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence nx beklemek daha iyi paranıda biriktirirsin en fazla 2000 eder ki asgari ücretli 1 ay biyerde çalışırsın alırsın eskiye okadar verilmez tecrübeyle sabit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michaelb

Bence nx beklemek daha iyi paranıda biriktirirsin en fazla 2000 eder ki asgari ücretli 1 ay biyerde çalışırsın alırsın eskiye okadar verilmez tecrübeyle sabit.

Nintendo oyunlarinda grafik birinci sirada olmadi hic, hep icerik ve eglence on plandaydi. Bu acidan bakinca 3DS nin hala gideri var ve daha oynanacak oyunlar gelecek. Mart ayinda cikacak ve ulkemize hangi sartlarla gelecegi belli olmayan bir konsolu beklemek yerine oyuna simdiden akmak var. Bence en kotu cfw li bir 3ds alin kendinize, forumun ikinci elinde 500 600 liraya saglam bir sey bulursunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

El konsolu olarak PSP, Psvita, 3DS sahibi biri olarak söylüyorum. Kesinlikle 3DS bu alanda rakipsiz. Artık orijinal mi alırsınız, CFW'li mi alırsınız, yoksa Sky3ds mi alırsınız bilemem ama el konsolları söz konusu olunca 3DS kesinlikle rakipsiz.

PSP hem eski kaldı, hem de Youtube gibi uygulamalar çalışmaz, çalışsa bile verimli olmaz.

Evet mario ve pokemon oynamak isteyen varsa sadece alsın :)

• 3DS'de sadece Mario ve Pokemon oyunları yok, Zelda oyunları, Donkey Kong, Fire Emblem oyunları, Bravely Default ve Second, Final Fantasy Explorers, gibi bir çırpıda aklıma gelen onlarca oyun var. Özellikle Zelda'lar harika ötesi yapımlar, Hyrule Warriors'u saymazsanız 4 tane Zelda oyunu var, bu bile tek başına 3DS almak için bir sebep. Tabii çıkmış ve çıkacak olan JRPG'leri saymıyorum...
  • nintendo nxi rüyanda göremezsin diyip 3ds öneren arkadaşım laf olsun die konusmussun açıkcası sanki 3ds pazarda satılıyorda nx 5000tl gibi 3ds'e 1000 lira vermektense biraz bekleyip nx'e 2000 vermek daha mantıklı değil mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.