Şimdi Ara

konsol savaşlarında son durum.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Türkiye için konuşmuyorum.Yurtdışıdnaki insanlar için konuşuyorum.Türkiye'de de tamiri mevcut.

Kırmızı ışık hatası hakikaten kötü.Ama azalması önemli sorunun ki azaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Wii kesinlikle xbox360 ve ps3 un kalitesinde degil, ama eglencelidir ona bisey diyemem,bakin gorun bisure sonra wii nin satislari azalacak ps3 ve x360 kaliteli oyunlarini arkasina alip satmaya devam edecek ha buarada bu site biraz uckagitci gibi tektek satilan konsollari sayiyorlar heralde

3 kırmızı ışık hatası verip iflas eden alet mi daha kaliteli diyorsun
    PS3'ün fiyatına da üç tane Wii alınır, kalite'yi kazık ile karıştırıyorsun biraz
    Kendinize gelin
    Ben kendimdeyim dostum ama senin dengen biraz bozuk sanirim

Wii ile x360 ve ps3 u nasil bir tutarsin anlamadim,biri harddiski si bile olmayan 480p ile gecinmeye,kendi yaptigi oyunlarla ayakta kalmaya calisan nintendo urunu Wii, diger ikisi 1080p goruntu saglayan birsuru exc ve multi oyunu olan yeni nesil konsollar,Wii kesinlikle yeni nesil falan degil gc ile ayni grafikleri veren makinaya ben nediyeyim,ha belki eglencelidir orasini bilemem denemedim,sen hayatinda garanti diye bisey duydunmu acaba bozuk makinani veriyorsun sana yenisini veriyor ok? tr dende x360 almak zorunda degilsiniz biz kendi istegimizle aldik ve keyfini suruyoruz

• Bi ceza aldık 1 hafta yoktum, cezayı aldığım gün Nintendo 600bin civarındaydı, bugün bi baktım 1MİLYON184bin olmuş, 1 haftada bi firma 500 BİN konsol nasıl satabilir yaw, bedava mı veriyolar bu konsolları yoksa acaba? Bu Nintendo'nun rakiplerine yaptığı terbiyesizlik artık. Bi çüş bi oha artık. Bu kadar da çok satılmaz ki, di mi X360'çı arkadaşlar, PS3'çü arkadaşlar, konuşun biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 5 Aralık 2006; 20:51:47 >
  • xbox360 su anda en iyi seçenek kim ne derse desin bu böyle , ne zaman gears of war ayarı bir oyun çıkarır rakipleri o zaman 360 a yetişir ne zaman daha iyisini yapar o zamanda geçmiş olur... wii , ps3 bahane xbox360 şahane...
  • 3 kırmızı ısık her makinede olmaz ilk uretimde oldu hepsi bu hatta benim makinede ilk uretim ama bir sorun olmadı...xbox 360 alacak arkadasların gozunu korkutmayalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

Bi ceza aldık 1 hafta yoktum, cezayı aldığım gün Nintendo 600bin civarındaydı, bugün bi baktım 1MİLYON184bin olmuş, 1 haftada bi firma 500 BİN konsol nasıl satabilir yaw, bedava mı veriyolar bu konsolları yoksa acaba? Bu Nintendo'nun rakiplerine yaptığı terbiyesizlik artık. Bi çüş bi oha artık. Bu kadar da çok satılmaz ki, di mi X360'çı arkadaşlar, PS3'çü arkadaşlar, konuşun biraz...

Birçok kişi Wii'yi 2.konsol olarak düşünüyor.Fiyatı ve yenilikleri açısından.Grafiksel olarak 1 konsolu alman yeterli ilk aşamada.İlk olarak Wii almak istiyorum ben de bir tane.Kısmetse arkadaşıma alıyoruz cuma günü bir Wii eğer beğenirsem alacağım herhalde birkaç aya.

Bu kadar da satması normal,ama umarım sürekli olur satışlar....

• Geçenlerde haberlerde altyazı geçti; '' Öyle bir oyun konsolu çıkardılar ki oynamıyorsunuz adeta yaşıyorsunuz... Az sonra '' diye. Hemen toparlanıp ekran karşısına geçtim, tahminimce ps3 çıkacaktı. Ama gelen Wii oldu, wiimote ile gelen gameplay yeniliği hakkında bir haber yapmışlardı. Demek ki Wii 'ye ilgi yok değil
  • wii ye ilgi gereginden fazla ama bu kısa bi sure gider su anda 1 milyon wii satılmış durumda bu bi rekor galiba yanılmıyorsam bu kadar kısa surede satılması

ama tabiki kan,wahset,silahlı oyunu cok az yani red steel diye bir oyunu var bir gram kan yok yani ne diyebiliriski bu duruma şimdi diceksinizki sen sadistmisin hyr alakası yok ama bunlar gerceklikten ibaret,ama eglence bakımından cok eglenceli oldugu belli

ama bunlar acıkcası beni kezmes,resident evil oynuyamassam bu iş olmaz:)

gears of war oynarken kan gormessek sizce ne kadar zevkli olabilirki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.