Şimdi Ara

Konsolda FPS için en rahat ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konsolda fps oyunlar için en rahat oynadığınız tuş atamaları, ayarlar nedir paylaşırmısnız?

ps3 yada ps4 de herhangi bir fps oyun için konsol ayarlarının standardı nasıl?

pc de fps oyunlarını konsolda oynuyacağım ve aynı bu ps3 de yada ps4 de orjinal ayarları nasıl ise o şekilde yapacağım.

örn:

Soldaki Swiç Analog : sağ,sol,yukarı,aşağı /ilerleme geri gitme sağa sola dönme)
    Sağdaki Swiç Analog: kendi ekseni etrafında dönmek yukarı aşağı bakmak için.

R1: Ateş
    R2: şarjör değişimi

L1:sprint

X:zıplama
    O:çökme
    üçgen: yere yatma

standart bumudur.

Bu şekilde rahat edemiyorum birşeyler eksik gibi yada zor gibi geliyor , orjinalinde nasıl bunlar

• orjinali şu şekilde bir çok oyunda;
     Konsolda FPS için en rahat ayar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm
  • Hocam sizin yazdığınız standart ayarlar l2 nişan r2 ateş bence ds4 te daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • knslgmr kullanıcısına yanıt
    evet mantıklı, ps4 yada ps3 sahibi değilim plastation cafelere gidip bakayım dedim pes den başka oyun oynamıyor adamlar halbuki ne kadar sağlam oyunlar var, ama cafede iki kişilik mecbur onlarla takılıyorlar, neyse dediğin gibi birazdaha rahat oluyor evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knslgmr

Hocam sizin yazdığınız standart ayarlar l2 nişan r2 ateş bence ds4 te daha iyi.

katılmıyorum. l2 r2 kombinasyonu xbox da çok iyi zira gamepad daha iri olduğundan işaret parmakları direk bu tuşlara oturuyor. Bununla birlikte her oyunda olan TACTICAL modunu tercih edenlerdenim. Yani melee attack O da R3 de ise prone.. birebirde veya anlamadığınız bi yerden ateş geldiğinizde daha çabuk tepki verebiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.