Şimdi Ara

Konsolların satış rakamları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wii nin çok satması beni şaşırtmadı. wii çok eğlenceli bir laet yapmış. onuçta herşey grafik değil. Ve wii kullanıcıları çoğunlukla eğlenmceye yönelik oyunlar oynuyor. Ve küçük yaşdaki ocklara yönelik oyunlarda wii ve ds mevcut. PSP ps3 xbox360 yaş ortalaması bir hayli yüksek.

Şöyle düşünürsek. Anne yada baba pek konsol oynamaz genlede iş güç le uğraşır. Ve çocuklarına bir konsol almak istediklerinde tavsiye edilebilecek en ideal oyun makinesi wii dir oyun ve muhteşem eğlence bakımından. Öyle koltuğa yığılıp yayılarak oyun oynamak yok zıplıyor atlıyor yeri geliyor koşuyor. Ve aklınıza gelmedik bin bir çeşit hareket ederek oyun oynuyor wii sayesinde. VE konsolu almadan önce illaki deniyorlardır denediklerinde ne kadar eğlenceli olduğunu ve en önemlisi ucuz olduğunu görünce ilk tercih wii dir.

Benim şu an çocuğum yok olursa iilk alıcağım cihaz wii olucak. Şunu söyliyeyim dün yine arkadaşlarla wii oynadık ve hiç bukadar eğlenceli geçeceğini düşünmemiştim. Aynı oyun ve kol aparatlarını ps3 dede yapsalar ps3 ün satış fiyatlrıda yükselir bence.

Sonuçta wii satış rakamlarını hak eden bir cihaz donanım olarak nekadar düşük olsada hitap ettiği kitle ve oyunculara verdiği eplence çok iyi.

• ps3 ws xbox deseler yurtdsında xbox tercih edilir.cnkü millet orjin alıyor.live daa güzel bla bla.. Ama türkiyede ps3 4ever.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1ses1

wii nin çok satması beni şaşırtmadı. wii çok eğlenceli bir laet yapmış. onuçta herşey grafik değil. Ve wii kullanıcıları çoğunlukla eğlenmceye yönelik oyunlar oynuyor. Ve küçük yaşdaki ocklara yönelik oyunlarda wii ve ds mevcut. PSP ps3 xbox360 yaş ortalaması bir hayli yüksek.

Şöyle düşünürsek. Anne yada baba pek konsol oynamaz genlede iş güç le uğraşır. Ve çocuklarına bir konsol almak istediklerinde tavsiye edilebilecek en ideal oyun makinesi wii dir oyun ve muhteşem eğlence bakımından. Öyle koltuğa yığılıp yayılarak oyun oynamak yok zıplıyor atlıyor yeri geliyor koşuyor. Ve aklınıza gelmedik bin bir çeşit hareket ederek oyun oynuyor wii sayesinde. VE konsolu almadan önce illaki deniyorlardır denediklerinde ne kadar eğlenceli olduğunu ve en önemlisi ucuz olduğunu görünce ilk tercih wii dir.

Benim şu an çocuğum yok olursa iilk alıcağım cihaz wii olucak. Şunu söyliyeyim dün yine arkadaşlarla wii oynadık ve hiç bukadar eğlenceli geçeceğini düşünmemiştim. Aynı oyun ve kol aparatlarını ps3 dede yapsalar ps3 ün satış fiyatlrıda yükselir bence.

Sonuçta wii satış rakamlarını hak eden bir cihaz donanım olarak nekadar düşük olsada hitap ettiği kitle ve oyunculara verdiği eplence çok iyi.

kesinlikle

ayrıca ben wii'nin ikinci patlamasını wiimote plus eklentisi çıktıktan sonra bekliyorum
    bu eklentiden sonra birebir şekilde silah kullanımı oyunlara yansıyacaktır ve böyle oyunlar arka arkaya çıkacaktır, işte o zaman hardcore gamerların da belli bir kısmı wii'ye yönelebilir.

ilk mesajımda demek istediğim, wii'nin en çok eleştirilen noktası olan diğer rakiplerine göre daha güçsüz bir donanımla bu kadar satabiliyorsa hemen hemen eşit veya birazcık düşük bir donanımla çok rahat hardcore oyuncularıda yanına çekebilir ve ortalığı duman edebilir

nintendo'nun bu pazarlama stratejisi okullarda okutulmalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 9 Nisan 2009; 22:57:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.