Şimdi Ara

Konsollorla Takaslık 4G Ipod Touch 32GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Konsollorla Takaslık 4G Ipod Touch 32GB
    Iphone 5, 3DS ve Ipod Nano aldığım için artık hiç kullanılmıyor, değerlendirmek istiyorum.

2 Yıl önce Amerikadan almıştım, garantisi yoktur yani. Orjinal kulaklığı ile vereceğim aleti.

Kullanımdan dolayı (ve Ipod Touchların yapısından dolayı) arka yüzünde çizikler mevcuttur (Sürekli kapta kullanılmış olmasına rağmen).

Yanında 2 tane de koruyucu kap vereceğim.

Alet 32 GB'dır ve isteyen olursa Iphone 5'im için indirmiş olduğum oyunlardı Ipod Touch'a da indirip öyle verebilirim (hesabımı sileceğim daha sonra). Yani jailbreak olarak değil orjinal aldığım 100$ üzeri oyun ile vermiş olacağım. Jailbreakli veya yeni oyun gibi kullanmak isteyen varsa da herşeyi silip öyle veririm.

Müzik dinleme,video izleme ve kitap amacıyla kullanılmıştır, şarjı hala iyi durumda yani.

3DS ve Wii de dahil her türlü teklife açığım, özelden mesajlarınızı bekliyorum.

Not: Fotoğraflar en kısa zamanda eklenecek.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.