Şimdi Ara

Kontenjanların artışı(EŞİT AĞIRLIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz özel üniversitelerin çoğu kontenjanlarını arttırdı. Sizce bu eşit ağırlık için ilk 2000'deki sıralamaları nasıl etkiler? Benim yerleştirmem 1070 geldi. Boğaziçi siyaset istiyorum ama geçen sene 1040'la kapamış. Özel ünilerdeki bu artış biraz gerileme yaşatır mı?

• up
  • 40k içindeki TM kontenjanlarındaki artışı gösteren bir tablo var mı? Nasıl ulaşabiliriz?
  • http://www.salimunsal.com/dosya/UTM_Tablo3_Cozumlemesi.pdf

http://www.salimunsal.com/dosya/UTM_Tablo4_Cozumlemesi.pdf

burada bölüm bölüm var hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmatbükücü -- 28 Temmuz 2020; 9:31:17 >
  • up.
  • Olumlu etkisi olacağı muhakkak ama bu biraz da bölüme olan taleple alakalı. Boğaziçi'ne olan talep yüksek olduğu için etkisi olmayabilir.
  • Anladım hocam. Peki ya sence kontenjan arttıran özel ünilerde durum ne olabilir? örneğin sabancı, ben sanat ve sosyal bilimler programlarını da düşünüyorum geçen sene, yanlış hatırlayabilirim, 933 ile kapamış ama bu sene 7 kişilik kontenjan artışı var. bir tık geriye atar mı?
  • inş olur hocam 753 oldum boun eco 749 ile kapamış kumar oynayacagim umarim gelir .ddd
  • inşallah olur hocam. başka nereler var aklında?
  • sonmatbükücü S kullanıcısına yanıt
    sabancı profuyla konuştuk dün, biz teknik üniversiteyiz dedi pek sıcak bakmıyorum o yüzden herhalde bogazici politika veya gs işletme ama kesinlikle hukuk değil hocam .( . siz ne istiyorsunuz
    7 kişi ciddi bir artış bence. Bu yüzden 1000'in üstüne çıkabilir diye düşünüyorum. Bölüme olan talep yıllar içinde pek değişmemiş. 400 civarında bir talep var. Boğaziçi'nde ise 1500 civarı bir talep söz konusu.
  • valla benim de isteğim kesinlikle hukuk değil hocam. boğaziçi politika, ybs, sosyoloji, psikoloji falan hepsine bakıyorum açıkçası. aynı zamanda normalde ytü'de metalurji ve malzeme 3.sınıf öğrencisiyim. çoğu özel üniversite burs vermiyor diye biliyorum. o yüzden kafamda karışık baya.
  • çok teşekkür ederim, umarım sizin de gönlünüzden geçtiği gibi olur. siz nereleri düşünüyorsunuz?
    Rica ederim. Ben Koç Uluslararası İlişkiler yazacağım. Onun dışında Boğaziçi yazmayı düşünüyorum.
  • dilerim olur hocam.
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.