Account sayfasından Kırmızı ile yuvarlağa aldiğim BUY NOW yazısına tıklıyoruz
Karşımıza gelen sayfada biraz aşağılarda boku pay by mobile, yazan kısımı buluyoruz. Ve Ne kadar Cash almak istiyorsak seçiyoruz. ( 717cash , 957cash ve 1435cash )
Şimdi Hattımızı seçiyoruz..
Ve Telefon numaramizi yazarak devam diyoruz. Ben 957 cash almak istedim ve altta fiyatini veriyor. 16sms yani 32kontör.
Sonraki işlemler daha basit olucaktır fakat anlatayım. Devam dedikten sonra tarayıcımızı kesinlikle kapatmıyoruz. En fazla 5dk içerisinde telefonunuza bir mesaj gelicektir. Mesajda bu ürünü satın almak istiyorsanız "LLL99" yazarak bu mesajı yanıtlayınız diyecektir.(tamamen örnek). Yanıtladıktan sonra tekrar bir mesaj gelicek telefonunuza (Bu ilk mesajdan daha hızlı gelir). Ürünü gerçekten satın almak istiyorsanız "EVET" yazıp gönderin diyecek.
Tebrikler Cabal Cash'inizi başarıyla aldınız.
Umarım yardımcı olmuşumdur. Sorun yaşayanlar varsa bu başlık altından mesaj atabilirler. iyi oyunlar dh
Adamlar olayı abartmış iyice...
quote:
Orijinalden alıntı: disconnect4141
Adamlar olayı abartmış iyice...
Cash alımını kolaylaştırıyorlar.
kontur tarifesi biraz pahalı gibi kredi kartından.. PhØxien kredi kartından alımı da anlatırsan sevinirim moneybookersdan cash alamadım
quote:
Orijinalden alıntı: bluesman_
kontur tarifesi biraz pahalı gibi kredi kartından.. PhØxien kredi kartından alımı da anlatırsan sevinirim moneybookersdan cash alamadım
Kredi kartı ile hiç cash almadığım için yardım edemicem.
çok pahalıya geliyo dimi?
quote:
Orijinalden alıntı: kertenkelebek_35
çok pahalıya geliyo dimi?
3-4 lira kar koyuyorlar
Kime yeticek o kadar alz acaba :D :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme