Şimdi Ara

Kontorland An-200 Gamepad Pc ye bağlama sorunu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
16.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leonkennedy35

Evet çalışıyor ve mükemmel

bilgisayar bluetooth dan gördü ve eşleşti yazdı. ama oyunda hiç bir tepki vermiyor ????
  • Burdaki herkese söylüyorum ister pc ister android bu cihazı kullanmak için on/off tan açtıktan sonra kareye basılı tutup ortadaki home tuşuna basılı tutuyoruz 1 saniye sonra arkadaki ışıklar 1 de yanıp sönüyor böyle bağlıyacağınız her cihaz çalışır. İosda denemedim fakat jb siz kullananları biliyorum.
    Ekstra dan yuvarlağa basılı tutup home a basılı tutarsanız mouse modunda bağlanıyor. Üçgen ve x tete farklı bağlanma türleri var ama hiç kullanmadım.
    Edit: Eşleştirme kodu istenirse 0000 yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonkennedy35 -- 19 Aralık 2015; 11:45:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Burdaki herkese söylüyorum ister pc ister android bu cihazı kullanmak için on/off tan açtıktan sonra kareye basılı tutup ortadaki home tuşuna basılı tutuyoruz 1 saniye sonra arkadaki ışıklar 1 de yanıp sönüyor böyle bağlıyacağınız her cihaz çalışır. İosda denemedim fakat jb siz kullananları biliyorum.
    Ekstra dan yuvarlağa basılı tutup home a basılı tutarsanız mouse modunda bağlanıyor. Üçgen ve x tete farklı bağlanma türleri var ama hiç kullanmadım.
    Edit: Eşleştirme kodu istenirse 0000 yazın.

hocam size bir şey sormak istiyorum ben bir android tv box aldım. acaba bu alet bu android box a da bağlanır mı sizce. oyunları tv de oynamak için
    urun.n11.com
    Diğer Televizyon Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/diger/cooper-mini-smart-tv-box-stick-dongle-mk-8008b-P79899754

• Eğer tv boxda bluetooth varsa bağlanır hatta contorlandin tv boxlara özel klavye mouse gamepad ic içe konmuş versiyonu da var oda an-300 olarak geçiyor. Geç cevap için üzgünüm.
    Şunuda unutma sadece gamepad destekli oyunları oynuyabilirsin.
  • quote:

Eğer tv boxda bluetooth varsa bağlanır hatta contorlandin tv boxlara özel klavye mouse gamepad ic içe konmuş versiyonu da var oda an-300 olarak geçiyor. Geç cevap için üzgünüm.
    Şunuda unutma sadece gamepad destekli oyunları oynuyabilirsin.

teşekkürler hocam bağlandı ama gamepad destekli oyun olayını biraz geç çözdüm. bi sürü oyun yükledim çalışmadı. sonr gamepad oyunlarını gösteren bi uygulama yükledim ordaki oyunları oynayabildim ama çoğu oyunda geçmiyor. bi de bi dsüre sonra biş iyapmayınnca bağlantı kopuoyor. tekrar bağlamak gerekiyor bluetooht
  • Bluetoothdan bağlanma olayı büyük ihtimal telefonundan kaynaklı. Özellikle arka planda bluetoothu kapatabilecek şarj koruyucu bir uygulama olabilir yada telefonunda varsa güç koruma modunu açmış olabilirsin. Ayrıca istersen oyun önerileride verebilirim.

Edit: ne demek istediğini sonradan anladım bir süre ellemeyince kendini kapatması şarjı korumaya yönelik gamepadde olan birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonkennedy35 -- 4 Ocak 2016; 17:21:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabus800 kullanıcısına yanıt
    aynı gamepadi dün aldım (tabi keşke önce buradan okusaydım diyorum). Aynen dediğin gibi yapıyorum. 1 nolu led yanıp sönerken bilgisayardan tarama yapıyorum ve cihazı buluyor BT Multi Gamepad diye. Sonra eşleşme yapıyor ve cihaz artık Bluetooth aygıtlarım kısmında görülüyor. Fakat led 1 sabit yanmaya başlamıyor ve aygıtlarım kısmındaki simgesine sağ tıklayıp özelliklere girince Bağlanmadı olarak görülüyor ve zaten hiç bir oyundada tepki vermiyor. Kullandığım Bluetooth Trust 4.0 Bluetooth adapter. sizce problem tam olarak nedir?
  • kabus800 kullanıcısına yanıt
    beyler nba fifa merkalısı bir panpanızım. işte pc ye nba yükledim bide gittim joystick (oyun konsolu) aldım. kontorland AN-200 modeli. şimdi bunu bluetooth dan pc ile entegre ettim baya baya çalıştı. denetim masası ayarlarında tuşları falan kontrol ettim hepsi çalıştı ama usb yi takıp pc ye bağladığım da aynen şu hatayı verdi ''bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı''. ne yapmam lazım?

Edit: beyler benim pc yi yeni aldım. msı gp-70 2qf oyuncu bilgisayarı
    kardeşim sözlükte de paylaştığım sorunum bu bi yardımcı ol gözünü seveyim deliricem :)
  • Kullanım klavuzunda yazıyor zaten PC'ye sadece Bluetooth ile bağlanabilir. O kablo PS3'de kullanılabiliyor. Yani kabloyla oynamak için motioninjoy gibi programlar gerek.
  • Elinde bu cihazın kullanma kılavuzu olan birisi acaba kullanma kılavuzunun fotoğraflarını paylaşabilir mi ?
  • Beyler selamlar,
    Konuyu hortlatmak istemezdim ama benim cihazımda şarj olmuyor. Yani daha doğrusu 1 kere aldığımda içindeki şarjıyla kullandım, suan o şarj tükendi ve tekrar kullanamadım. Usb ile prize bağlıyorum cihazın tüm ışıkları yanıp sönüyor 7-8 saat durdu şarj olmadı. Pc ye bağladım keza aynı.. Sizdede cihazı bağladığınızda tüm ışıkları yanıp sönüyormu ? 1234
  • Beyler aynı GamePad'i aldım kol ayarlarını felan yaptım çalışıyor ancak , Fifa 16 oynarken çalım felan yapmak istiyorum ama analog tuşlar aktif olmuyor nasıl yapabilirim ?
  • arkadaşlar bu gamepad ile ilgili kesin bilgileri elinde bulunan arkadaşlar yazarlarsa çok memnun olacağım.. 2. el logitech f720 alacaktım sonra bunu gördüm ve hem sıfır hem de telefonda kullanabiliyorum 1 taşla 2 kuş ama kullanımındaki sıkıntıları aştınız mı durum nedir pc de sıkıntısız gta 5 ya da pes 2016 oynayabilir miyiz kol uzun süre dayanır mı sizce?
  • Bu joystcik logitech'den filan kaliteli; düşünmeden alın derim. direct input ile çalışan bir joystick doğru, yeni oyunların çoğu xinput'da çalışıyor bu da doğru fakat ben ufak bir emulator ile xinputlu oyunları bu gamepad'de rahatlıkla oynuyorum. Gamepad'in malzeme kalitesi müthiş ötesi müthiş. Windows 10 üzerinde bluetooth v4.0 ile bağdaştı. Başka bluetoothlar ile kablosuz bağdaşmıyor buna dikkat edin. Bu gamepad'i alan parayı sokağa atmaz. Witcher 3 de sorunsuz oynuyorum. Bana bir tech Bluetooth v4.0'ı almak koydu; madem gamepad yapıyorsunuz içinde adaptörünüde koyun kablosuz bağlanmak için.

Emulator'un kullanımına gelince ikiye ayrılıyor 64 bit ve 32 bit gamepad'in özelliklerini diğer gamepadler gibi saatlerce ayarlamanıza gerek yok; bu gamepad'in özelliklerini emulator programı internetten otomatik olarak buluyor.http://www.x360ce.com/ Bu adresten emulatoru çekin; bir dizine açın. otomatik olarak internetten ayarlaması için seçin gamepadinizi ayarlar yapılmış olacak; sonra tuşları test edin oluşan dosyayı save edip emulator'un kayıtlı olduğu dizindeki oluşan dosyaları oyunun içerisine exe dosyasının bulunduğu dizine atın. bu dosyalar xinput1_3.dll ve x360ce.ini dosyaları olacak sonra x inputlu oyunların tadını çıkarın. Gerçekten gamepad çok hoş. Hedef alması filan logitech'den daha iyi bende iki gamepad'de var. Emulator'u 64 bit oyunları ve 32 bit oyunlar için oyununuz 64 bitse emulatorun 64 bitini kullanacaksınız. Oyununuz 32 bit ise 32 bit emulator olanını kullanacaksınız.

yalnız sixaxis sadece ps3 üzerinde çalışıyor. Kullanım kılavuzunda detaylı yazmışlar. Xinput emulatorle tüm oyunlar oynanabilir değil; ama yazılım gün ve gün geliişiyor. Ben Wticher 3'de sorun yaşamadan oynuyorum. Bu Gamepad'ide bütçesi kısıtlı olanlara tavsiye ederim. Bluetooth v4.0'a 30 lira verdim orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01A6ED78F -- 14 Ekim 2016; 23:06:49 >

• Skywalker5394 kullanıcısına yanıt
    Cevabı direct input kütüphanelerini kullanması gampadinizin; xinput kullanıyor yeni oyunların çoğu emulator ile xinput oyunlarıda oynayabilirsiniz. forumda yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01A6ED78F -- 14 Ekim 2016; 23:05:27 >
  • Ben gamestar marka dandik gamepad almıştım. Hiçbir oyun görmüyordu. Dediğin programı yükledim, kolu sanki x360 kolu gibi görmeye başladı. Çok yararlı bir program.
  • program aslında tüm marka gamepadler için denemeniz yararlı olmuş. Güle güle kullanınız. amaç directinput olupda xinput desteği olmayan gamepadlere emulatorle directinput'u, xinput'a öykünlemek emulatorun amacı bu. Zaten xinput xbox için geliştirilmiş bir kütüphane ama yeni pc oyunlarının çoğunda var. Kontorland AN 200 veya başka gamepad kullanan arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankenstein85tr

program aslında tüm marka gamepadler için denemeniz yararlı olmuş. Güle güle kullanınız. amaç directinput olupda xinput desteği olmayan gamepadlere emulatorle directinput'u, xinput'a öykünlemek emulatorun amacı bu. Zaten xinput xbox için geliştirilmiş bir kütüphane ama yeni pc oyunlarının çoğunda var. Kontorland AN 200 veya başka gamepad kullanan arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu!

Hocam selamlar. AN-200 model joystickten 2 adet satın aldım. bluetooth 4.0 dongle da satın aldım. joysticklerden birini bluetooth ile sorunsuz bilgisayara tanıtıp pes 2016 oynayabildim. ama 2. joysticki bir türlü bluetooth ile tanıtamadım. 2. joysticki klavye olarak görüyor. 2 joysticki birden nasıl tanıtabilirim bilgisayarıma? teşekkür ederim şimdiden.

• Bende an-201 var kendi alıcısına bağlanmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: siexs

Orijinalden alıntı: kabus800

Arkadaşlar Merhaba,

Uğraşlarım sonucu nasıl bağlanacağını sonunda buldum. Belki hala araştıran arkadaşlar vardır diye yazıyrum.
    1.Bluetooth olan bir bilgisayarda bluetooth u açıp aygıt aramaya başlıyorsunuz.
    2. Joystiği açıp home tuşuna basıyorsunuz ( Mavi ışıklar yanıcak tekerleklerde )
    3.Home tuşuna basılı tutup tüm ışıkların ve ledlerin sönmesini bekliyorsunuz.
    4. Işıklar sönünce Kare + Home tuşuna basılı tuttuğunuzda 1 nolu led yanıp sönücek.
    5. 1 nolu led yanınca bluetooth BT multi gamepad olarak cihazı görücek PC, bu cihazı PC ile eşleştirdiğinizde joystiği kullanabilirsiniz.

Kolay Gelsin

Teşekkürler

Alıntıları Göster

dostum 5 yıl geçmiş ama :D yine de sorayım belki görürsün bluetoothlu pc ye bağladıktan sonra bluetoothsuz pc ye nasıl takıcam?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.