Şimdi Ara

Kontorland dual shock2 game pad (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farklılıktan kastın nedir tam anlamadım.Donanım olarak baya fark var ama yazılım olarak fark yok
  • Usb portun sağlammı? koldan başka neler taktın? problem çıktımı?
  • Flash bellek taktım calıstı.
  • git aldığın yere değiştirsene
  • oyle bir imkanim yokk maalesef eminonunden bi yerden almıstım.
  • Geçmiş olsun arkadaşım başka makinada çalışıyorsa götür mahalle arasındaki bilgisayarcılara değiştir
  • kendi pc nizde calismiyorsawww.kontorland.net den driveri indirebilirsin ilgili urunun.. onu dene
    2
    olmazsa xp ni yeniden duzgun kur
    3
    olmazsa
    anakart ureticileri bu tarz durumlarin daha sonradan olabilecegini dusunerek kendi resmi sitelerinde modellerinin support basliklari altinda chipset driver ,usb update patch driver diye patch ler yazmislardir onlari kur sorunun duzelecektir....

olmazsa bana tekrar pm atarsin...
    kontorlandin teknik cozum noktasiyim ben... evren@hotmail.com
  • aynı sorun bende de var başka pc de çalışıo benimkinde çalışmıo ve ikisinde windows'un aynı sürümü yüklü aynı cd den yüklendi, zaten chipset üreticisi de kontorland ın dandini gamepad i için update etmez driver ı yani parayı bayılıp logitech alcaz :D
  • bende bugün aldım bendede olmuyor
  • aynı sorun bende de var arkadaslar msı anakartlı makinede çalışmıyor asusda çalışıyor usb lerde hiç bi problem yok driveri de düsgün yüklenmiş anlamadım gitti
  • bu sorun bende de var 2 tane gamepad öylece duruyor ens onunda gittim locitech aldım kullanıyorum..

sorun nedir anlamadım bi ara çalışıyordu bende şimdi usb tanıyor ışığı yanıyor fakat tuşlar basmıyor..
    bu kadar aptal bi firma olmaz allahın belası kontorland ucuz diye milleti kazıklıyor..
  • Fantastik bir hortlama olacak ama bende bunlardan 2 tane var dün aldığım canavar gibi çalıştı yeni sistemimde eski sistemimde çalışan ps2 de kullandığım pad bir türlü tanınmıyor sistem tarafından neymiş efendim tanınmayan usb aygıtıymış yüklemediğim driver kalmadı yok! dün aldığım süper ama 18 YTL ve sorunsuz. var mı çözüm üreten 2 aydır yazılmamış bu konuda. Teşekkürler..

Not: sistemin tüm usb portları sorunsuz. işin ilginç kısmı pad de sorunsuz diğer makinalarda çalışıyor.
  • Heeh aynı sorun, netin altını üstüne getirdim ama bi çözüm bulamadım. Playstationda alıştığım oyunları klavye+mouse ikilisi ile oynayamıyorum.
    Bi arkadaştan kontorland gamepad aldım; takınca alete güç geliyor ışıklar yanıyor win de görüyor ama hep aynı hata "takılan cihaz çalışmadığından...." aygıt yöneticisinde de bilinmeyen aygıt olarak usb dalı altında görünüyor. Ama arkadaşım kullanıyor aynı gamepad i. Şimdi kendi sitesinde bi driver buldum indirdim bakalım nolcak.

cihaz bunun aynısı ama üzerinde resim yok
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=99274&productid=bd93464#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanselah -- 5 Temmuz 2007; 20:28:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

Heeh aynı sorun, netin altını üstüne getirdim ama bi çözüm bulamadım. Playstationda alıştığım oyunları klavye+mouse ikilisi ile oynayamıyorum.
    Bi arkadaştan kontorland gamepad aldım; takınca alete güç geliyor ışıklar yanıyor win de görüyor ama hep aynı hata "takılan cihaz çalışmadığından...." aygıt yöneticisinde de bilinmeyen aygıt olarak usb dalı altında görünüyor. Ama arkadaşım kullanıyor aynı gamepad i. Şimdi kendi sitesinde bi driver buldum indirdim bakalım nolcak.

cihaz bunun aynısı ama üzerinde resim yok
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=99274&productid=bd93464#tablnk

yok arkadaşım boşuna uğraşma bende de aynı sorun vardı asus anakart arkadaşta da snopy marka joypad vardı takas ettik kafam rahat snopy tavsiye ederim cayır cayır tanıyoo

• Öncelikle bu durumlar da şunu denemek lazım:

C:/Windows klasörüne geçin ve Araçlar / Klasör Seçenekleri'nden Görünüm sekmesini, akabinde Gizli dosya ve klasörleri göster'i işaretleyin. Önce Uygula'ya ardından Tamam'a tıklayın.

Artık görünür hale gelen "Inf" klasörüne girerek "Infcache.1" dosyasına ulaşabilirsiniz. Bu dosyayı silin ve Geri dönüşüm Kutusu'nu boşalttıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bu olmadı ise, ayarlar /denetim masası/yazılar ve diğer donanımlar/oyun kumandaları kısmından da aleti tanıtmayı denemek lazım.. ama bende hiç oyun kumandası olmadığı için tecrübe etme şansım olmadı..
  • arkadaşlar bendeede kontorland var ama bılgısayar okuyo usb yanı joistık bulundu kullanabılırsınız dıyor ama oyuna gırıyorum calısmıyor neden acaba bunun nedenı nedır
  • bendede var aynı sorun daha önce kullanıyodum
    şimdi ışık yanıyo ama kullanamıyorum bu ya vurusten oluyo yada anakartan
    benimkine bi alet taktım kapanıp açıldı bilgisayar ondan sonra böyle oldu format attım düzelmedi
  • Bende format attım benimkide düzelmedi
  • kontorland almayı düşünenler bu linke mutlaka bakın.

http://forum.donanimhaber.com/m_18736424/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: edumlupinar

kontorland almayı düşünenler bu linke mutlaka bakın.

http://forum.donanimhaber.com/m_18736424/tm.htm

2006 nın konusunu uplamışın helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.