Şimdi Ara

Kontorland FT-096 Direksiyon Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Teknosa dan bu direksiyonu aldım. Akşam denedim ama direksiyonu çevirdiğimde oyunda çevirme olmadı. Ayrıca ayar yaparken de etkisi olmadı. Oyun ETS2. Zaten direksiyon seçince otomatik tanıması lazımdı.
    Başlat Çalıştıra Joy.cpl yazıp enter dediğimde gelen ekranda direksiyonu yapılandır dedim ve orda ki tüm fonksiyon tuşları gaz pedal titreşim herşey çalıştığı halde , direksiyon çalışmıyor. Bu gün Teknosaya geri götüreceğim. Direksiyonun bozuk olduğunu düşünüyorum.
    Böyle birşey başına gelen varsa ya da fikri , yardımcı olursa sevinirim.

• Dün değiştirdim cihazı. Direksiyon kısmı bozukmuş. Dün akşam test ettim Gayet güzel. ETS2 ile başarılı. Yarış oyunu denemedim. Yalnız direksiyon masa üstü olduğu için yüksek duruyor biraz. Diz üstünde kullandım şimdilik.Daha alçak bir sehpada kullanışlı olabilir.
    Vites ileri geri şeklinde. Birini vitesi arttırmaya birini azaltmaya ayarladım. Pedal kısmının hassasiyeti çok güzel. Fakat pedal hafif olduğundan ayağımın altından kayıyor. Eskiden beri kontorland kullanıcısıyım. SnopyV5H almaya gittiğimde bulamadım. Ama bu ürün daha çok kafama yattı. El freni yok. Ama vitesin direksiyon yanında olması daha az yer kaplaması açısından iyi. Direksiyonu sert geldi biraz bana. Viteste ki yay da gayet iyi. Tabi çok gevşemez ise bunlar sorun olmaz. Direksiyon hidrolik.Kendini topluyor. Ama hızlı topluyor.
    Bu da gerçek sürüşten çok uzak. Araba birden sağa sola yalpalıyor. Kendi kontrolümde düzeltiyorum. Vites yüksek iken durup geri vitese almak istediğinizde tek tek küçültüp boşa almadan geçemedim. Tabi bu oyun ayarı ile alakalı bir durum olsa gerek.
    Almayı düşünenler için de ön bilgi olsun diye bilgi vermek istedim. 72 Tl teknosadan aldım. 99 Tl aynı ürünün kablosuzu. Ama çok avantaj görmeyip 30 Tl daha vermek istemedim. Çünkü direksiyondan bilgisayara kablosuz. Pedal ile direksiyon arası yine kablolu.

• angvil A kullanıcısına yanıt
    Patron bu dreksiyonu tavsiye edermiain ..tabi çok bişey beklemeden iyisine geçiş için alıcam ..nedersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle fiyatına göre tavsiye ediyorum (Son fiyatttan haberim yok.)
  • kardeş aynı üründen bende aldım ama bi sıkıntı var çözemedim yardımcı olursan sevinirim. Direksiyon 180 derece oluğu için ets 2 oynadığım zaman hafif çevirdiğimde oyundaki direksiyon tamamen dönüyor. Ayrıca direksiyonda boşluk var gibi hafif çevirince hemen allgılamıyor belkide ayarlarını yapamamışımdır yardımcı o
  • Arkadaşlar öncelikle ürün fiyatına göre iyi bir ürün fakat tabii ki duyarlılığı çok iyi değil. Ayrıca bunda oynadığınız oyunun da etkisi var. Denetim masasından joysticklerde direksiyonu test ederseniz hassasiyetin aslında çok iyi olduğunu farkedersiniz. Lakin burada bir potansiyometre var ve çok kaliteli değil. Bozulabiliyor. Bozulunca ise döndürdükçe ya da pedala bastıkça tepkisiz kalıp birden bire yüklenebiliyor. Benim pedalda bu sorun oluştu ve açıp düzelttim. Sonuçta potlar çok kaliteli değil.
    titreşim olayında direksiyonda titreşim özelliği mevcut. Fakat senin donanımsal bir sorunun var gibi. Benim de aldığım direksiyonu eve götürdüğümde sorunluydu. Geri götürüp değiştirdim.
  • kontorland le city car driving oynayabilirmiyim lütfen yardım edinnnnn ???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan1415 -- 3 Mayıs 2015; 14:18:49 >
  • merhaba bende o direksiyondan aldım bendede hata var
    bendeki hata her tuşu görüyo ftes pedal velen ama direksiyonu sağa solo döndürünce görmüyo
    bu oyun içinde deyil denetim masasında bakıncada oluyo bi yardım edin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.