Şimdi Ara

Kontroller, quick cast vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skill kullanmanın 3 yolu var. Skille tıklayıp sonra mousea tıklayarak atmak. Kalan 2 yolda da mousea tıklamadan atabiliyoruz. Birinde skill tuşuna basılı tuttuğumuzda skill rangeini gösteriyor bırakınca skilli atiyor. Diğerinde basıli tutmak bir işe yaramıyor tuşa basildigi anda skilli atiyor. Bunda skill rangeini görme imkanimiz yok.

Bu 2sinden hangisi daha iyidir? Skill rangeini kapatinca daha hizli oynar miyiz?

Skilleri kendi usteme kullanmak icin alt+w vs yapamiyorum. Alt tuşuna basmak cok zor oluyor. Bunun yerine bi alternatif yokmu. Space+w yapsak mesela. Boyle birsey mumkun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben ctrl tuşuna ayarladım. ctrl+q ,w , e, r daha kolay oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik+Kendinde Kullan kısmında kullanıyorum yıllardır. Ekstra bir tuşa basmıyorum. Kendimde kullanacaksam (öyle bir skill ise yani) direk skill'e basınca o an fare boştaysa kendinde kullanır. Düşmanın üzerindeyse düşmanda kullanır (veya takım arkadaşın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 18 Nisan 2020; 19:9:6 >
  • Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    Ctrlyi skill level atlatmak için kullanıyorum. Skill yukseltmeyi alt+yapsam kritik yerde 6 olduğumda ulti veremiyecem bu sefer Skill atlatmayi f1 f2 falan yaparim belki

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Boyle bir ayar olduğunu bilmiyordum güzelmiş. Missclick olursa skill boşa gidiyor ama olsun

• oynadığın heroya göre değişir.. göstergesiz kullanmak daha avantajlı.. ama viktor'un e'si gibi skilleri gösterge ile kullanmak daha iyi.. bazıları bc, tresh, morgana için gösterge ile kullan yapıyor .. yada otomatik yapıp shift ile gösterge ile kullanıyorlar..

skilleri kendi üzerine kullan seçeneği var ama tavsiye etmiyorum.. mesala morganasın.. e'ye bastığında kalkanı hep kendine verir..

edit: bazı ayarlara dikkat edilmeli.. " bir yetenek kullandığında diğerini hemen aktif et" gibi seçenek vardı.. sydra ile e+q q+e kombosu için iyi olur diyordum.. vi ile oynarken sıkıntı oluyor q+sıçra yapamıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 20 Nisan 2020; 11:36:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.