quote:Orijinalden alıntı: Yazılımcı OnlineAlıntıları Göster Adam yönetici, dağılın Nerede o eskiler peeeh
quote:Orijinalden alıntı: TechN9nequote:Orijinalden alıntı: Snaqe ada molun hani ilk listede olmadığın için gelmiyodun Alıntıları Göster Forumu sildiren koşaradım gelmiş:D
quote:Orijinalden alıntı: aspciForumu sildiren koşaradım gelmiş:DAlıntıları Göster Telefonu sattım , forumu silin
quote:Orijinalden alıntı: Yazılımcı Onlinene yemeği Alıntıları Göster istanbul lokasyonlu bi buluşma tertipleyelim hadi.
quote:Orijinalden alıntı: WeeDSmoKaAdam yönetici, dağılın Nerede o eskiler peeehAlıntıları Göster Dağıtırım dedim ama inanmadınız. Biri oradan 18-19 anahtarını uzatabilir mi?
quote:Orijinalden alıntı: Snaqe istanbul lokasyonlu bi buluşma tertipleyelim hadi. sana bi lokal anestezi yaparım
quote:Orijinalden alıntı: musAKkaDağıtırım dedim ama inanmadınız. Biri oradan 18-19 anahtarını uzatabilir mi? Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: TechN9nequote:Orijinalden alıntı: Snaqe istanbul lokasyonlu bi buluşma tertipleyelim hadi. sana bi lokal anestezi yaparım Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: ace`of`sPades 24-26 bu, olmaz. Tek darbede bitsin istemiyorum. Daha küçüğü ile seri vuruşlarla, tadını çıkara çıkara dağıtmam lazım.
quote:Orijinalden alıntı: musAKkaDağıtırım dedim ama inanmadınız. Biri oradan 18-19 anahtarını uzatabilir mi? Alıntıları Göster Yazılımcı yönetici olmuş, dışarı çıkartalım arkadaşı.. Nazikçe..
quote:Orijinalden alıntı: WeeDSmoKaAlıntıları Göster Ben yemeğe gidiyorum, gelene kadar forum silinmiş olsun.