Şimdi Ara

konu başlığı değiştirmek.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yararli konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

    yararli konu

    Amaç ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşnak Böreği Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler
    1 kg dan 1 bardak eksik un (yinede unu kontrollü kullanın)
    1 çay bardağı süt
    500 ml ılık su
    2 tatlı kasığı tuz
    Yağlamak için:

    125 gr tereyağı
    1 çay bardağı sıvı yağ
    İç malzeme :

    Ben kıymalı yaptım iç harç size kalmış ıspanaklı peynirli patatesli de yapabilirsiniz.
    Boşnak Böreği Nasıl Yapılır? Yapılışı
    Öncelikle hamurumuzu hazırlıyoruz ve ele yapışmayan ama yumuşak bir hamur elde ediyoruz ama bunun için en az 5 dakika iyice yoğuruyoruz. Ve ağzını kapatarak hamurumuzu 10 dakika dinlendiriyoruz. Ve dinlenen hamurumuzu 6 eşit parçaya bölüyoruz ve hamurumuzu hazırlamış olduğumuz yağın bir kısmışlar iyice yağlayıp yine kaba koyup ağzını örtüyoruz ve en az yarım saat dinlendiriyoruz. Ve dinlenen hamurlarımızı açmaya başlıyoruz. Bir yandan elimizi bir yandan hamuru yağlayarak hamurumuzu incecik açıyoruz ve kenarlarına harcını koyup kapatıp rulo yapıyoruz. Ve bütün hamurları bitirdikten sonra kalan yağı üzerine sürüp önceden ısıtılmış 220 derecelik fırında kızarana kadar pişiriyoruz afiyet olsun.





  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu donanımhaber oldukça hortlayacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horttt-lak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.