Şimdi Ara

Konu Ciddi Kim Ne Dedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle 4 büyük takımın taraftarı ortak olarak karşı çıkmalı bu duruma böyle bir şey kabul edilemez
  • Böyle bir değişikliğin kulüpler birliğinden geçmesi imkansız. Hele başında Dursun varken.
  • Ulan yediniz ülkeyi şimdi keyif yapma zamanı değilmi memlekette baska sorunmu yok lan
  • İsimlere bak.Yazık bize be, ciddi ciddi yazık.

Yabancı sınırı gelmez umarım ama gelecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtilalVakti -- 5 Eylül 2017; 1:9:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Lucesku saçma sapan kadroyu sırf bunun için çıkardı.

Hatta bence danışıklı dövüş var, daha geldiği ilk günlerde bu lafı demişti, sonra baktılar zaten dünya kupasına gidemicez, as oyuncuları yedek oynatıp takımı sabote etti ki bakın yabanclar var diye bu haldeyiz dedi.

Yemişim milli takımı, sanırdın her turnuvada ilk 4 teyiz. Bu ülkeye geliri prestiji avrupa kupalarındaki takımlar getiriyor. Sen de onları kısarsan ne olacağı malum.

Ayrıca rıdvan efendi milli marşı bilen kaç kişi var geyikleri yapmış, avrupa şampiyonasında 18 tane vardı onlardan, ama hepsi para almak için birbirini sattı. Bu çıkmış boş beleş milliyetçilik ayakları yapmış...

Bu yazıyı ve zihniyeti gördükten sonra ben de sabotaj olduğunu düşünüyorum.

Konu Ciddi Kim Ne Dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Sahtekarca yalan haber yapmayın ; Erdoğan bu yorumu 9 Temmuz 2007de yapmış yeni açıklama değil !
    https://www.haberler.com/basbakan-erdogan-sinirsiz-yabanci-oyuncu-haberi/

Konuyu açan yeni açıklama dememiş ki sahtekarlık nerede Demiş mi demiş sonuçta. Zaten bu kadar hızlı ve tek ağızdan propaganda başladığına göre Erdoğan onaylamıştır. Tahmin tabi bu sadece. Evet propagandasını yapanlar hep birlikte bu sefer yabancı sınırını dillendirmeye başladılar. Acaba diyorum referandum zamanında verdikleri emeklerin karşılığını mı alıyor yerli futbolcularımız?

Neyse umarım Kulüpler Birliği dik durabilir. Hiç umudum yok ama. Sol beke Türk mü baksak şimdiden

• Kulüpler birliği ve çoğu kulüp istemiyor getiremezler. Demirören kulüpler birliği onaylarsa demiş.

Kulüpler birliği hayatta onaylamaz. Çünkü anadolu kulüpleride yabancı transferi yapıyor.

18 kulüpten 5-6 kulübü geçmez sınır gelsin diyen kulüp sayısı.

Alt yapıya yatırım kuralı gelebilir. Yada 3 yerli ilk 11 de oynatma zorunluluğu gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 5 Eylül 2017; 3:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Sahtekarca yalan haber yapmayın ; Erdoğan bu yorumu 9 Temmuz 2007de yapmış yeni açıklama değil !
    https://www.haberler.com/basbakan-erdogan-sinirsiz-yabanci-oyuncu-haberi/

Konuyu açan yeni açıklama dememiş ki sahtekarlık nerede Demiş mi demiş sonuçta. Zaten bu kadar hızlı ve tek ağızdan propaganda başladığına göre Erdoğan onaylamıştır. Tahmin tabi bu sadece. Evet propagandasını yapanlar hep birlikte bu sefer yabancı sınırını dillendirmeye başladılar. Acaba diyorum referandum zamanında verdikleri emeklerin karşılığını mı alıyor yerli futbolcularımız?

Neyse umarım Kulüpler Birliği dik durabilir. Hiç umudum yok ama. Sol beke Türk mü baksak şimdiden

İşte Kulüpler birliğinin kararı:

http://kralspor.ensonhaber.com/dursun-ozbekten-yabanci-kurali-aciklamasi-2017-09-04.html

• Abi su yorum yapanlara baksana alayindan nefret ediyorum

Boyle bir olay olamaz siyasilerde her sey bitti bunada karisiyorlar ulan siz gidin ilk su cemaatlerle ilgilenin sonra kandirildik vol 2 cekmeyin

Arda efendi kankin selcuk oynayamiyor diye yakinma

Calisin iynayin kardesim kimse burda turk oyunculari ezmiyor

Calisan yetenekli olan iyi oynayan o formayi alir

Fernando dururken senmi oynayacaktin bide

Ayrica binali esinin dedigini yap kanali degistir hadi usta degistir kanali izleme kardesim alla alla

Yani memleketin butun sorunlari halloldu her sey gulluk gulistanlik bunumu tartisiyoruz ya mufredattan ataturku kaldiracaklar az kaldi ohoooo

Bu ulkeye dair umutlarim iyiden iyiye eriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Ne zaman İngiltereyi yendik la

Orada yanlış yazılmış. Aslında tam olarak Galatasaray'ın UEFA Kupasındaki Arsenal galibiyetinden, İtalya'dan bahsettiği de o zamanın en güçlü İtalyan takımı Milan'i yenmesinden bahsediyordu.

Milli takımlardan bahsetmiyor. Yoksa milli takım olarak İngilizlere değil galibiyetimiz, 1 tek golümüz var sanırım onu da yakın zamanda attık Hakan Çalhanoğlu ile.
  • Bir milli takım maçında, çoğunluğu 20-30 yaş arası oyuncuların içinde en iyi performansı 37 yaşındaki Emre Belozoğlu veriyorsa ve saha içindeki kötü oyuna tepkiyi bir tek bu oyuncu veriyorsa, söylenecek başka bir söz yok.

Yabancı kuralının tekrar gündeme gelmesindeki amaç kesinlikle yerli futbolcu ve kaliteyi arttırmak değildir.

Yabancı kuralının gelmesini isteyenler, daha 2 sene önceye kadar bu ülkede yabancı kuralı vardı. 1 sene 5, ondan öncede uzun bir süre 6 olmak üzere. Madem şuanki sorunumuz yabancı kuralı, biz neden 2002'den beri Dünya Kupasına katılamıyoruz. Niye 15 sene de sadece 2 kez Avrupa Şampiyonasına katılabidik, son katıldığımız Fransa'daki Avrupa Şampiyonasına da tam bir mucize eseri katıldık zaten. Önce değişen sistem ile katılan milli takım sayısı arttı, sonra gruptaki tek galibiyetini alan Kazakistan rakibimiz Letonya'yı yendi, bizde son saniyelerde attığımız frikik golüyle İzlanda'yı zar zor yendik.

Ama şaşırmıyorum. Bu ülkede olup bitenlere 3-4 senedir artık şaşırmıyorum. Siyasilerimizin her bir konuda ki gibi futbolda da üstün analiz ve değerlendirmeleri sonucu mükemmel bir sonuca varmışlar ve gerekli tedbirlerin alınması için gerekli çalışmaları başlatmış.

Başa geldikleri 2002 yılından beri, ekonomimiz o kadar üst seviyeleri çıktı ki Avrupa ve Amerikanın kıskandığı bir ülke olduk, eğitim sistemimiz öyle bir seviyeye yükseldi ki Avrupa ve Amerika'dan bilim adamları ülkemize geliyorlar, refah seviyemiz öyle bir arttı ki enflasyon nedir bilmiyoruz. İşte bu yüzden, bu kadar mükemmel işleyen bir çarkın içerisinde aksayan, sorun çıkaran tek yer ülke futbol ve altyapılarımızdı. Sıra artık bunu düzeltmeye gelmişti ve reisi cumhurumuz liderliğinde düğmeye basıldı.

• siyasiler burnunu sokmasın.Onlar ne anlıyormuş.
    fblilerin neden taraf olduğu belli zaten.
    mesele gsnin yeni kadrosu milli takım falan hikaye.
  • İsterseniz Türkiye'ye hiç bir yabancı oyuncu sokmayın . Götümüzüde yırtsak bir ; Dembele ,Dele Alli , Donnarumma , Asensio , mbappe , rashford çıkartamayız . Neyin kuralını değişteceğiz . Yabancılar olmasa bizim rezil türk yerli futbolcular daha çok göt göbek salsın diye mi ? Yoksa uluslar arası kupada 8-9 gol yiyelim diye mi ? Eskidendi hırslı futbolcularımız ama şuan çöpsünüz olum alayınız çöp futbolcu . #YabancıKuralınaHayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Konu Ciddi Kim Ne Dedi

Nokta.

Korkulan tehlike Galatasarayin gumbur gumbur oynayan kadro kurmasi. 2012/2013 sezonunda oldugu gibi. Hele bide sampiyon olalim yabancilari sinir disi ederler. Tolga falan oynamasin diyede sakalli uzun boylu oyuncu siniri getirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeorgeTheBest

quote:

Orijinalden alıntı: delton

Konu Ciddi Kim Ne Dedi

Nokta.

Korkulan tehlike Galatasarayin gumbur gumbur oynayan kadro kurmasi. 2012/2013 sezonunda oldugu gibi. Hele bide sampiyon olalim yabancilari sinir disi ederler. Tolga falan oynamasin diyede sakalli uzun boylu oyuncu siniri getirirler.

var ya ülkede herkesin derdi bi sizsiniz zaten bravo her şeyi kendinize döndürün. Dünya sizin etrafınızda dönüyor zaten

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.