Şimdi Ara

Konu Dışı Bölümüne Mesaj Atamıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Konu Dışı bölümünde konu açamıyorum ya da ileti atamıyorum şöyle de bir uyarı ile karşılaşıyorum;

'' Bu bölümde sadece telefon numarasını onaylamış kişiler mesaj atabilir. Bu yüzden ne mesaj atabilir ne konu açabilirsiniz. ''

• Evet arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum, ne yapmalıyım?
  • Neden SMS onaylı sisteme geçildi?

SMS onaylı sistem, forum kalitesinin arttırılması ve kötü niyetli kişilerin foruma gönderdikleri mesajlarla rahatsızlık oluşturmalarının önüne geçilmesi için kullanıma geçmiştir.

SMS onaylı sistem, üyelerin sahip oldukları üyeliğin değerini bilmelerini ve foruma mesaj atarken yapacakları kural dışı davranışların kendilerini forumdan tamamen uzaklaştırabileceğinin bilince olmalarını sağlayacak etkili bir sistemdir.

SMS onaylı sistem sayesinde forumdan kötü ve kural dışı davranışları nedeniyle ceza alıp uzaklaştırılan kimseler, sahte üyelikler alıp forum kullanıcılarını rahatsız etmeye devam edemeyecekler. Yaptıkları kural dışı davranışlarda kanun uygulayıcıların kendilerine olabilecek en hızlı şekilde ulaşabileceğinin farkında olacaklardır.

Cep telefonum yok. Nasıl üye olacağım?

Şu an için cep telefonu numaranız ve cep telefonunuz olmaksızın foruma üye olmanız mümkün değildir. Yakın akrabalarınızın cep telefonu numaralarını kendilerinden izin almak şartı ile kullanabilir ve forumumuza üye olabilirsiniz.

Bir süre sonra “çaylak üyelik“ modu aktive edilecek ve cep telefonu olmadan üye olan kullanıcıların attıkları mesajlar yöneticiler tarafından onaylanmadan yayına geçmeyecektir.

Cep telefonu ile üye olan kullanıcılarda böyle bir sorun yoktur. Mesajları gönder butonuna bastıkları anda forumda yayına geçer.

http://forum.donanimhaber.com/m_48125544/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_73720289/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 23 Aralık 2013; 21:08:35 >

• GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardımların için hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.