Şimdi Ara

Konu dışı dua edin bana (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 3 Mart 2010; 21:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Hayalleriın Seninle Olsun Amin

Hayaller büyük yiğit hemde akıllara sığamayacak kadar Biliyosun
  • Ben Bilmicemde Kim Bilecek
  • hayalimdeki yerdesin dostum bizde sürünüyoz daha universite köşelerinde
  • Umarım istediğin yerlerde olursun
  • Hayırlısı olsun kardeşim :) Bende 1 senedir teknik servis olarak çalışıyorum diyebilirim. Umarım işe girersin artık darısı benim başıma. Aynı durumdayız yanlız, ikimizde 20 yaşında ikimizinde askerliği tecilli ikimizinde teknik servis tecrübesi var ama sen tabiki daha tecrübelisin

Akraba çıkmayalım lan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 5 Mart 2010; 11:38:13 >
  • Hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah ideallerine kavuşursun.
  • Yine dünkü söylediğimi söylüyorum. askerliği çözmeden büyük ve kurumsal firmalardan birşey bekleme. ki lise mezunusun o nedenle hiç bekleme. Küçük ölçekli bir yerde müdür olman emin ol onlar için birşey farkettirmeyecektir.

umarım firmayla görüşmeye gittiğinde bilgi işlem müdürlüğü, şeflik vs. yaptım demezsin.

şimdi nerden bu kadar eminsin demeden ben söyleyeyim 9 senedir uluslararası firmaların insan kaynakları departmanlarında uzman olarak çalışıyorum halende çalışmaktayım. sanırım yeterli olur.

sadece sana abi tavsiyesi göl ile denizi bir tutma
  • Hadi hayırlısı kanka. İnşallah olur bu iş.
  • olursa olur olmazsa olmaz . olsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: propescia

Yine dünkü söylediğimi söylüyorum. askerliği çözmeden büyük ve kurumsal firmalardan birşey bekleme. ki lise mezunusun o nedenle hiç bekleme. Küçük ölçekli bir yerde müdür olman emin ol onlar için birşey farkettirmeyecektir.

umarım firmayla görüşmeye gittiğinde bilgi işlem müdürlüğü, şeflik vs. yaptım demezsin.

şimdi nerden bu kadar eminsin demeden ben söyleyeyim 9 senedir uluslararası firmaların insan kaynakları departmanlarında uzman olarak çalışıyorum halende çalışmaktayım. sanırım yeterli olur.

Çalıştığım şirket IPC istersen şirketin ne kadar büyük olduğuna bakabilirsin.Tüm türkiyenin distribütörü ve teknik servisi bu şirkette.

Türk telekom-vodafone-avea gibi yerlerin anlık ups'lerini yapan firma.Ups'ler öyle böyle değil ama 50kw'lık ups'ler

Apc'nin türkiye distrübitörü ve yetkili servisiydi bu firma.Kablo tv'leri besleyen cihazlarında teknik servisi idi.5 Katlı bi bina bizimdi

2 Kat teknik servis 150m2 bi alan ise üretimdi.1 kat tümüyle depo için ayrılmıştı Şirkete dubai'den işleri yoluna koyması için genel müdür getirdiler.Daha söylememe gerek yok umarım

Ayrıca olumlu yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-0NE -- 5 Mart 2010; 14:09:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

quote:

Yine dünkü söylediğimi söylüyorum. askerliği çözmeden büyük ve kurumsal firmalardan birşey bekleme. ki lise mezunusun o nedenle hiç bekleme. Küçük ölçekli bir yerde müdür olman emin ol onlar için birşey farkettirmeyecektir.

Çalıştığım şirket IPC istersen şirketin ne kadar büyük olduğuna bakabilirsin.Tüm türkiyenin distribütörü ve teknik servisi bu şirkette.

Türk telekom-vodafone-avea gibi yerlerin anlık ups'lerini yapan firma.Ups'ler öyle böyle değil ama 50kw'lık ups'ler

Apc'nin türkiye distrübitörü ve yetkili servisiydi bu firma.Kablo tv'leri besleyen cihazlarında teknik servisi idi.5 Katlı bi bina bizimdi

2 Kat teknik servis 150m2 bi alan ise üretimdi.1 kat tümüyle depo için ayrılmıştı Şirkete dubai'den işleri yoluna koyması için genel müdür getirdiler.Daha söylememe gerek yok umarım

Çalıştığın şirketi incelememe gerek yok. neden dersen profesyonellikle alakası olmayan merdivenaltı denilen tabirde üretim yapan bir firma kategorisinde gözümde. ki zaten daha yeni liseden mezun 18 yaşında birini 7 ayda şef yada bilgi işlem müdürü yapıyorsa zaten ismini bile anmaya gerek yok ki sana bağlı 8 kişide lise stajyerleri olması da ihtimal.

diğer konuya gelirsek teknik servis yada distribütör olması olması o firmanın büyük olduğunu göstermez ki zaten kurumsal bir firma değil.

senin bahsettiğin APC distribütörlüğü nedense sitelerinin hiçbiryerinde yazmıyor ben göremedim insanlık halidir gözümden kaçtı belkide link verirmisin?

senin yaşından bende geçtim. bende olan birşeye bin tane ekleyip benimde anlattıklarım oldu. şeytan diyor ara oranın sorumlu bir kişisini senin ismini bir sorgulat ama değmez zaman kaybı anladın sen.

neyse diğer işyerinede umarım kabul edilirsin.

hayal etmek başarmanın ilk adımıdır ama gerçekeleşebilir hayal olması kaydıyla

selametle

unutmadan birşeyi daha ekleyeyim ;

demekki baktılar adamlar 18 yaşında çocuğu teknik servis şefi bilgi işlem müdürü yapıyorlar bu yönetim iyice saçmaladı deyip orayı toparlamaya adam getirtiyorlar ve senin işine son veriyorlarsa bu iyiye dalalet değildir. neyse yaşına veriyorum zamanla anlarsın dediklerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Hunter -- 5 Mart 2010; 14:27:19 >

• quote:

quote:

quote:

Çalıştığın şirketi incelememe gerek yok. neden dersen profesyonellikle alakası olmayan merdivenaltı denilen tabirde üretim yapan bir firma kategorisinde gözümde. ki zaten daha yeni liseden mezun 18 yaşında birini 7 ayda şef yada bilgi işlem müdürü yapıyorsa zaten ismini bile anmaya gerek yok ki sana bağlı 8 kişide lise stajyerleri olması da ihtimal.

diğer konuya gelirsek teknik servis yada distribütör olması olması o firmanın büyük olduğunu göstermez ki zaten kurumsal bir firma değil.

senin bahsettiğin APC distribütörlüğü nedense sitelerinin hiçbiryerinde yazmıyor ben göremedim insanlık halidir gözümden kaçtı belkide link verirmisin?

senin yaşından bende geçtim. bende olan birşeye bin tane ekleyip benimde anlattıklarım oldu. şeytan diyor ara oranın sorumlu bir kişisini senin ismini bir sorgulat ama değmez zaman kaybı anladın sen.

selametle

demekki baktılar adamlar 18 yaşında çocuğu teknik servis şefi bilgi işlem müdürü yapıyorlar bu yönetim iyice saçmaladı deyip orayı toparlamaya adam getirtiyorlar ve senin işine son veriyorlarsa bu iyiye dalalet değildir. neyse yaşına veriyorum zamanla anlarsın dediklerimi

Ah hocam ya....yanımda 2 tane mühendis staj görüyodu 2 tanede liseden stajyer gelmişti 4 kişide normal çalışan vardı daha ne diyeyim sana.Merdiven altı firma dediğin firma sahadakilerle birlikte 50-60 kişi çalıştırıyordu.7 mühendis çalışıyordu firmada.2'si teknik servise 2'si üretim bölümüne diğer 3'ü kurulum yaptıktan sonra arıza ve kurulum yapılmış fakat cihazlara bakacak olan elemanlarla görüşüp hem telefon ile hemde anlatımlar ile destek veriyordu.

Ama yaşıma ver hocam senin kadar tecrübemiz yok k.bakma

Ayrıca istediğin herkezle konuşabilirsin benim hakkımda çok olumlu şeyler duyacağına eminim.Sana şunuda söyleyeyim işten ayrıldıktan sonra bana geri gel diye haber yollayan ve telefonlar açan müdürlerde gördüm

Son olarak şunuda söyleyeyim sana.Apc ile ıpc'nin teknik servisliği anlaşması iptal olma düzeyine kadar geldi.Neden dersen biz teknik servis olarak üstümüze düşen görevi yapıyorduk fakat apc bize ödeme yapmıyordu.Mühendisler ile konuştuğumda anlaşma iptal olacak deniyordu belkide iptal olmuştur bilemem ama ben apc'nin back ups'lerini ve 2kw'dan başlayarak 5kw'a kadar olan ups'lerini tamir ettim.

Anakartları çok çok iyi apc upslerin pahalı ama hakkını veriyor.2kw'lık ups'in anakartı 150$ civarındaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-0NE -- 5 Mart 2010; 14:41:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

selametle

Ah hocam ya....yanımda 2 tane mühendis staj görüyodu 2 tanede liseden stajyer gelmişti 4 kişide normal çalışan vardı daha ne diyeyim sana.Merdiven altı firma dediğin firma sahadakilerle birlikte 50-60 kişi çalıştırıyordu.7 mühendis çalışıyordu firmada.2'si teknik servise 2'si üretim bölümüne diğer 3'ü kurulum yaptıktan sonra arıza ve kurulum yapılmış fakat cihazlara bakacak olan elemanlarla görüşüp hem telefon ile hemde anlatımlar ile destek veriyordu.

Ama yaşıma ver hocam senin kadar tecrübemiz yok k.bakma

Ayrıca istediğin herkezle konuşabilirsin benim hakkımda çok olumlu şeyler duyacağına eminim.Sana şunuda söyleyeyim işten ayrıldıktan sonra bana geri gel diye haber yollayan ve telefonlar açan müdürlerde gördüm

50-60 kişi ooovvv baya büyük firmaymış nasıl sığıyorlarki onca alana.

hey allahım yahu transfer teklif ettiler mi?kapıda ağlayanlar lütfen gitme diyenler vs..

benim çalıştığım şirkette 1400 kişi var biz ne yapalım basın bültenimi çıkalım. sen bana kalkmış yok 5 katlıymış yok atölye varmış teknik serviste 2 tane mühendisi bana bağladılar diyorsun. stajyerleri birine bağlamazlar bağlayan şirketin kültürü yoktur. çünkü stajyer çalışan değildir adı üstünde stajyerdir. şu şeflik ve müdürlük yaptığın şirketlerde sana ne maaş verdiler onuda yazsana merak ettim.

böyle büyük şirketlerle ezme bizi gururumuza dokunuyor. daha distribütörlüğün ne olduğunu bilmeden şu bu diyorsun kendi ağzınla rezil oluyorsun sonra kalkmış bana benim babam senin babanı döver muhabbetine giriyorsun.

konuştukça dahada batıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Hunter -- 5 Mart 2010; 14:45:05 >

• Şaka gibi ya gerçekten şaka gibi hocam daha da uzatıcaksan en büyük sensin Ben buraya ne hava yapmak için geldim nede başka bir şey için.

Ben buraya datagate-çizgi-koyuncu gibi yerlerde bi tanıdığı çıkar yada bi dua edersin diye konu açtım.Olumlu yorumlar almak için konu açtım.Eğer dahada devam edeceksen konunun silinmesi için adminlere mesaj atıcam

Çok merak ediyorsan aldığım maaşıda söyliyeyim 950 tl alıyordum bundan 2 yıl önce
  • quote:

Şaka gibi ya gerçekten şaka gibi hocam daha da uzatıcaksan en büyük sensin Ben buraya ne hava yapmak için geldim nede başka bir şey için.

Ben buraya datagate-çizgi-koyuncu gibi yerlerde bi tanıdığı çıkar yada bi dua edersin diye konu açtım.Olumlu yorumlar almak için konu açtım.Eğer dahada devam edeceksen konunun silinmesi için adminlere mesaj atıcam

Çok merak ediyorsan aldığım maaşıda söyliyeyim 950 tl alıyordum bundan 2 yıl önce

uzatmakla bir alakası yok... ama sana burda helal olsun adama bak 18 yaşında müdür olmuş vs yazsam benden iyisi olmazdı haklısın. kusura bakma egonu şişiremedim. şaka gibi olduğu doğru yazdıklarını okudukça burda baya eğlendim. müdür olarak 950 TL maaş bence ultra iyi bir maaş şirket baya büyükmüş ücret politikaları bile güzel. 2 sene önce asgari ücret 450 TL idi senin müdür maaşın 2 asgari ücret baya iyimiş yahu.

Neyse umarım birgün büyük ve kurumsal bir firmada çalışırsın ozaman ne dediğimi anlayacaksın...

fikir ve iş desteği istersen bir abin olarak herzaman yardımcı olurum

• Dualarım seninle..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.