Arkadaşlar ciddi bir konu açacağım zaman Konu dışı özel'de açıyorum fakat yine trolla çeviriyorlar konuyu bu iki konu arasında pek fark göremedim sizce bi fark varmı ? Biri konu dışı diğeri özel gibi espri yapan olursa terketsin burayı
quote:
Orijinalden alıntı: DevelopR
Arkadaşlar ciddi bir konu açacağım zaman Konu dışı özel'de açıyorum fakat yine trolla çeviriyorlar konuyu bu iki konu arasında pek fark göremedim sizce bi fark varmı ? Biri konu dışı diğeri özel gibi espri yapan olursa terketsin burayı
K.D:Yalarun K.D.Ö:Yalamak sakincalimi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
k.d: yan yatır k.d.ö: hocam yan yatırırsan işe yarar bence
quote:
Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87
quote:
Orijinalden alıntı: DevelopR
K.D:Yalarun K.D.Ö:Yalamak sakincalimi?
KD KDO 1-espri yapılır ciddi olunur 2-eglenilir dertlesilir 3-troll olur trol olmaz 4-kufur dilmez kufur edilmez 5-amac sojuc yoktur amac sonuc vardır 6-doludur bostur 7-kisisel olmamasi amaciyla acilmistir tam tersi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme