Şimdi Ara

konu dışına attığımız mesajlar sayılsın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj sayısına göre rütbe veriliyosa konu dışınında sayılması lazım. yok sayılmasın diyosanız dedikleri gibi rütbeleri avatarın üzerinden kaldırsınlar başka bişe yazalım.

öyle demeyin ama.. belki ilerde bi bölüm açılacak ve belli bi mesaj sayısı altındaki üyeler giremeyecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarih tekerrürden ibaret -- 12 Eylül 2011; 23:08:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

konu dışına attığımız mesajlar sayılsın.

karar verilmiştir dagılın.
  • Şu ana kadar attıklarım sayılsa idi mesut çeviğin yanında editörlük yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

O zaman konu dışı , konu dışı olmaz. Herkes mesaj kasmak için uğraşır.

Sanki diğer bölümlerde yazılan her mesaj çok yararlı. Burada kasmıyorsa diğer bölümlerde kasıyor adamlar çaktırmadan.

Bu bölüme yazılanlar ile diğer bölümlere yazılanlar arasında hiç fark yok yani oralarda da soru soranlar var, adam gibi cevap verenler var, geyik yapanlar da var. Burası da aynı.
  • Bu sitenin asıl amacı donanımdır. Mesaj sayınıza göre insanlar sizin tecrübeli olup olmadığınızı düşünüyorlar ve tavsiyelerinize göre ürün alabiliyorlar. Konu dışındaki adamın mesaj sayısı normalde 30 ise konu dışı sayılsa rahat 3000bin olur. Bu adam donanımla nekadar ilgilidir ki tavsiye versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Katılım tarihi:12 Eylül 2011

Bunu istemek için fake açmış. Asıl hesaptan sorarsa itibarinin zedeleneceğini falan düşünmüş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

konu dışına attığımız mesajlar sayılsın.

/>

dağılabiliriz beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

http://resim.donanimhaber.com/memstats.asp

+rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran88

Bu sitenin asıl amacı donanımdır. Mesaj sayınıza göre insanlar sizin tecrübeli olup olmadığınızı düşünüyorlar ve tavsiyelerinize göre ürün alabiliyorlar. Konu dışındaki adamın mesaj sayısı normalde 30 ise konu dışı sayılsa rahat 3000bin olur. Bu adam donanımla nekadar ilgilidir ki tavsiye versin.

o zaman her bölüme attığı mesaj sayısı ayrı görünsün. mesele konu dışındayken 1000 mesajı görünsün. işletim sistemlerinde 10 mesajı varsa 10 mesajı görünsün
  • sayılmasın, böyle iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran88

Bu sitenin asıl amacı donanımdır. Mesaj sayınıza göre insanlar sizin tecrübeli olup olmadığınızı düşünüyorlar ve tavsiyelerinize göre ürün alabiliyorlar. Konu dışındaki adamın mesaj sayısı normalde 30 ise konu dışı sayılsa rahat 3000bin olur. Bu adam donanımla nekadar ilgilidir ki tavsiye versin.

Alakası yok bence adam bana yardımcı olabiliyorsa kafidir benim için. Bir şey sorduğum zaman rütbesi düşük olanların cevaplarını kaile almayıp yüksek rütbeli birilerinin cevap yazmasını bekleyecek değilim. Sorunumu en hızlı şekilde çözmeye bakarım.

Sizin dediğiniz anca 2. el bölümünde falan işe yarar belki orada da referans olayı var zaten.
  • Ikinci el bolumundeki gibi konu disi mesaji ayridan yazilsa?

--
    Via MebApp.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Katılım tarihi:12 Eylül 2011

Bunu istemek için fake açmış. Asıl hesaptan sorarsa itibarinin zedeleneceğini falan düşünmüş sanırım

hayır kardeşim asıl hesabım 15 günlüğüne konu dışından uzaklaştırıldı. bunu şu an açtım.
  • @tarih tekerrürden ibaret
    Olabilir niye olmasın hatta daha yararlıda olabilir. Ancak şuandaki sistemde konudışını saysalar forumun asıl amacı olan donanımdaki tecrübe paylaşımlarının biraz önüne geçmiş olurlar. Çünkü kabul etmek gerekir ki biri öneri istediği zaman gelen cevaplarda genelde öneriyi verenin mesaj sayısına gözü takılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstich

Ne gerek var ki?o zaman herkez post kasmaya çalışır.Düşünsenize herkez ++rep acil pls falan

birisi malum karikatürü koyar hemen

Herkes kardes herkez degil kavga cikarirlar valla :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk91

quote:

Ne gerek var ki?o zaman herkez post kasmaya çalışır.Düşünsenize herkez ++rep acil pls falan

biliyorumda el alışkanlığı
  • Valla mesaj sayımın hiç bir faydasını görmedim, siz gördüyseniz söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk91

quote:

kardes değil kardeş
  • her bölüme ne kadar mesaj attıysa o görünecek. yani benim konu dışındaki mesajımda 1000 mesajı var olarak görünecek. harici donanımlarda ki mesajımda 10 mesajım görünecek. en mantıklısı bu?!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.