Taner abi uzun zamandır tatıle cıkmadın tatil istiyon demii
harbiden ya. banlanmayı bırak tek uyarım bile yok, bu forumun bünyesi beni böyle daha fazla kaldıramaz. sanırım birikiyor, birden patlama olacak.
Bi maç gelir cezayı yer otururuz Taner Abi
Artık maçlarda zıvanadan çıkmıyorum ya. Bir gariplik var. Antidepresanı bırakalı 1 yıl olacak, halen delirmedim. Dedikleri gibi evlilik yaradı bana, sakinleştim.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
Orijinalden alıntı: AseLaL
harbiden ya. banlanmayı bırak tek uyarım bile yok, bu forumun bünyesi beni böyle daha fazla kaldıramaz. sanırım birikiyor, birden patlama olacak.
27 temmuz 2008den beri uyarı almamışım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AseLaL
Bi maç gelir cezayı yer otururuz Taner Abi
Artık maçlarda zıvanadan çıkmıyorum ya. Bir gariplik var. Antidepresanı bırakalı 1 yıl olacak, halen delirmedim. Dedikleri gibi evlilik yaradı bana, sakinleştim.
Ben evlenirsem daha da dellenceğim için hayatta öyle bi hata yapamam bu genç yaşımda
Bu arada ben şimdi hatırladım geçen gün ben şikayet etmiştim konuyu açan elemanı galiba
quote:
Orijinalden alıntı: egzantirig
ya arkadaşlar biri mısır gifi bulsun cok lasım oldu şuan konunun gidişatında ihtiyacımıs olcak
/>
tşk krm
Bende yazamıyorum 7-8 aydır çokta önemli bir şey değil sonuçta kendi kanıtlamaya çalışan 300-400 kişi kimin eli kimin cebinde belli değil
canım çekti he
çakra nerdesin lea
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme