Şimdi Ara

KONU DISINA YAZAMIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim kısıtlamam kaç gün? yaklaşık 4 ay kadardır konu dışına yazamıyorum evlat acısı gibi koyuyo valla :( Acıyın bana :(
  • Bende merak ettim foruma girmiyorum bir zamandır .konu açmıştım o konu üstünden 5 ay geçmiş yazamıyorum hala.yani 5 aydan fazla bir zaman oldu ama yazamıyorum

Kaç aydır yazamadıgımıda merak ediyorum ne zaman yazabileceğimide merak ediyorum açıkcası
  • Bu forumda ban yememek için karı gibi yazı yazmak gerekiyor.Ben ikiyüzlü olamıyorum bu konuda.Sürekli Konu dışında takıldığım için süresüz ban yemem yakındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexser

Bu forumda ban yememek için karı gibi yazı yazmak gerekiyor.Ben ikiyüzlü olamıyorum bu konuda.Sürekli Konu dışında takıldığım için süresüz ban yemem yakındır.

Yaptığınız benzetme hiç hoş değil. Sizin o durmadan yazdığınız Konu Dışı'nda binlerce mesaj atıp 1 adet uyarı bile almamış insanlar varken kurallar dahilinde yazmayı "karı gibi" şeklinde tanımlıyorsanız birçok kişiye hakaret etmiş oluyorsunuz. Ettiğiniz laflara bu şekilde dikkat etmek zor geliyorsa onun için birşey yapamayız, kendini kontrol etmesi gereken kişi doğrudan sizlersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Dexser

Bu forumda ban yememek için karı gibi yazı yazmak gerekiyor.Ben ikiyüzlü olamıyorum bu konuda.Sürekli Konu dışında takıldığım için süresüz ban yemem yakındır.

Yaptığınız benzetme hiç hoş değil. Sizin o durmadan yazdığınız Konu Dışı'nda binlerce mesaj atıp 1 adet uyarı bile almamış insanlar varken kurallar dahilinde yazmayı "karı gibi" şeklinde tanımlıyorsanız birçok kişiye hakaret etmiş oluyorsunuz. Ettiğiniz laflara bu şekilde dikkat etmek zor geliyorsa onun için birşey yapamayız, kendini kontrol etmesi gereken kişi doğrudan sizlersiniz.

üyeliğim süresince konu dışına açtığım konu sayısı bi elin parmaklarını geçmez.. ve bu konulardan sadece biri kurallara aykırı olduğu için konudışından sınırsız ban aldım, bu normal değil bence.. kısmi banlara belirli bi süre getirilmesi gerektiğini ve kullanıcının hatasını bikaç kez tekrar etmesi durumunda sınırsız banlanması gerektiğini düşünüyorum.. saygılar

• @ MelihFenman, bölüm yasağı süreniz 1 Nisan 2010'da sona erecektir.

Açtığınız konuyu inceledim. Anlık bir hata olsa anlayacağım da, resmen ceza almak için uğraşmışsınız konuda. Biz bu engellemeleri uygulamadan önce üyelerin önceki uyarı ve cezalarını inceliyor, ona göre işlem yapıyoruz. 1 sene içerisinde almış olduğunuz uyarı ve ceza sayısı oldukça fazla. Size tavsiyem, Konu Dışı engeliniz kalkınca mümkün olduğunca kurallar dahilinde mesajlar atmanız yönünde olacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

@ MelihFenman, bölüm yasağı süreniz 1 Nisan 2010'da sona erecektir.

Açtığınız konuyu inceledim. Anlık bir hata olsa anlayacağım da, resmen ceza almak için uğraşmışsınız konuda. Biz bu engellemeleri uygulamadan önce üyelerin önceki uyarı ve cezalarını inceliyor, ona göre işlem yapıyoruz. 1 sene içerisinde almış olduğunuz uyarı ve ceza sayısı oldukça fazla. Size tavsiyem, Konu Dışı engeliniz kalkınca mümkün olduğunca kurallar dahilinde mesajlar atmanız yönünde olacaktır.

pardon ama jentin gibi saçma sapan üyeler bile konu dışına mesaj yazabiliyoken bikaç yıllık üyenizi ikaz etmeden böyle bi ceza uygulamanız yerinde değil bana göre.. Ben başka bölümlerde, tabiri caizse "geyik" yapan bi üye değilim.. zaten konu dışında bi günde açılan konuların yüzde 90'ı makara amaçlı açılmış konular ve biçoğunda da kural dışı içerik var.. Banımın açılıcağını bilmek sevindirici yoksa kendimi uzaklaştırıcaktım forumdan

• bu konu dışı yazı yazma yasağın kalkmasına biz bakabiliyorsak eğer söyleyin sizi bir daha zahmete sokmayalım. bakamıyorsak da ne kadar zaman olduğunu bilgilendirirseniz. sizi yormuş olucam inşallah ban yemem çok korkarak gönderiyorum bu mesajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunmaynağı
    bu konu dışı yazı yazma yasağın kalkmasına biz bakabiliyorsak eğer söyleyin sizi bir daha zahmete sokmayalım. bakamıyorsak da ne kadar zaman olduğunu bilgilendirirseniz. sizi yormuş olucam inşallah ban yemem çok korkarak gönderiyorum bu mesajı

+1
  • NE YAPTIMDA BENIDE CEZALANDIRDINIZ ? SABAH MESAJ ATABİLİYORKEN AN İTİBARİ İLE KONU DIŞIYLA BAĞLANTIM KESİLDİ.. 3 SENELİK DH ÜYESİYİM BEN BÖYLE SAÇMA Bİ UYGULAMA İLE KARŞILAŞMADIM.. EĞER BU Bİ HATA İSE DÜZELTİLMESİNİ TALEP EDİYORUM.

EDİT: AYRICA BAŞIMA GELEN Bİ OLAYIDA SİNEYE ÇEKTİM ONUDA SÖYLİYCEM BU OLAY ARDINDAN..

BATTLEFIELD:BAD COMPANY2 KONUSUNDA OYUNU OYNAYIP YORUMUMU YAPTIM. MW2 YLE KIYASLAYIP + VE - LERİNİ SÖYLEDİM.. VE BATTLEFIELD FAN BOYU OLAN Bİ ADMİNİNİZ BANA 3 UYARI PUANI VERMİŞ. KONU İLE ALAKASIZ MESAJ OLARAK.. GÜLÜP GEÇTİM SADECE.. FORUM DESTEĞE MAİL BİLE ATMADIM UĞRAŞMAYA DEĞMEZ DİYE. NEDEN ALDIM UYARIYI ? BANA GÖRE Modern Warfare 2 BF'DEN İYİYDİ DİYE.. REZİLLİK YEMİN EDERİM SON Bİ HAFTADA ÇILDIRTMAYI BAŞARDINZ BENİ..

font için sry. sinir harbi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 2 Mart 2010; 11:32:39 >
  • Bende konudışında banlanmışım. Süresizmi acaba? Açılma ihtimali varmı ? Konudışı olmadan dayanamam ben
  • Şu an için süreyi gösterecek bir sistem yok, yakında olacak.

SpooExi: 13 Mart
    oyunmaynağı: 13 Mart
    Scorpion_tr: 17 Mart

sona eriş tarihleridir. Yapılan ihlallerin tekrarları halinde bu sürelerin artacağını hatırlatmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

NE YAPTIMDA BENIDE CEZALANDIRDINIZ ? SABAH MESAJ ATABİLİYORKEN AN İTİBARİ İLE KONU DIŞIYLA BAĞLANTIM KESİLDİ.. 3 SENELİK DH ÜYESİYİM BEN BÖYLE SAÇMA Bİ UYGULAMA İLE KARŞILAŞMADIM.. EĞER BU Bİ HATA İSE DÜZELTİLMESİNİ TALEP EDİYORUM.

EDİT: AYRICA BAŞIMA GELEN Bİ OLAYIDA SİNEYE ÇEKTİM ONUDA SÖYLİYCEM BU OLAY ARDINDAN..

BATTLEFIELD:BAD COMPANY2 KONUSUNDA OYUNU OYNAYIP YORUMUMU YAPTIM. MW2 YLE KIYASLAYIP + VE - LERİNİ SÖYLEDİM.. VE BATTLEFIELD FAN BOYU OLAN Bİ ADMİNİNİZ BANA 3 UYARI PUANI VERMİŞ. KONU İLE ALAKASIZ MESAJ OLARAK.. GÜLÜP GEÇTİM SADECE.. FORUM DESTEĞE MAİL BİLE ATMADIM UĞRAŞMAYA DEĞMEZ DİYE. NEDEN ALDIM UYARIYI ? BANA GÖRE Modern Warfare 2 BF'DEN İYİYDİ DİYE.. REZİLLİK YEMİN EDERİM SON Bİ HAFTADA ÇILDIRTMAYI BAŞARDINZ BENİ..

font için sry. sinir harbi..

Artık forum dahilinde seviyesizce, bel altı mesajlara müsade etmiyoruz. Bir kız konusunda atmış olduğunuz bu türden bir mesaj sebebiyle 2 hafta Konu Dışı'na mesaj atımınız engellenmiştir. Bu cezanın verilmesinde önceki uyarılarınız ve cezalarınız da etkili olmuştur.

Bad Company 2 konusunda almış olduğunuz bir adet uyarı gözüküyor, onun da sebebi crack muhabbeti olduğu için. Eğer başka bir uyarıdan bahsediyorsanız uyarı tarihini bildirebilirseniz ona göre inceleme yapabiliriz tekrardan.

Ayrıca forumdaki admin sayısı bellidir. Mevcut konuyla birebir ilgilenen tek admin de ben olduğum için bu lafı bana söylemiş olabilirsiniz ancak 5000 saat üzeri CoD Multiplayer tecrübem olduğu için BC2 için "fan boy" şeklindeki yaftayı kabul etmemem çok daha mantıklı olacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Musakka abicim, elalem gibi fake üyelik açıp, gece 2 den sonra forumda admin yokken ortalığı +18 resimlerle doldurup, gündüz vaktide ona buna küfredip görmezlikten mi geliniyim ? Eğer sistem böyle yürüyorsa bizde ayak uyduralım. Keşke direk banlasaydınız 2 hafta da 2 hafta saçma sapan buton invisible olayını yaşatmasaydınız bana.. Yazık kendiniz bitiriceksiniz forumu haberiniz yok. 2005-2006-2007 dönemini öldürdünüz zaten konu dışında. Oraya şuan takılan herkes bi edwird çıkıcak, bi metinT geri gelicek diye oraya bakıyo.. Kimene yoksa milletin sevgilisinden-dersinden..
  • Konu Dışı'nda köklü değişiklik yapılacak zaten. Herşeyin bulunduğu tek bir bölüm yerine 4'e 5'e ayırıp herkesin sadece istediği türden bölümlere bakmasını sağlayacağız.

edwird gibi saçma sapan mesajlar atan bir fake üyelik hit yapabilir ancak bizim bu bölümde istediğimiz hit'den ziyade seviye ve düzendir. Belki bu bazılarının işine gelmeyecek ancak senin "herkes" diye adlandırdığın kesimin altında, aslında bu tür mesajlardan hoşlanmayan ve forumun bu tür mesajlardan temizlenmesini isteyen sayısız üye var, onları asla göz ardı etmemek lazım.
  • Benim banın açılacağı tarihide söylermisin musAKka hocam

sınırsız sanırım benimkisi
  • Eski süresiz sistemdi. 9 Mart'a indirdim.
  • quote:

Şu an için süreyi gösterecek bir sistem yok, yakında olacak.

SpooExi: 13 Mart
    oyunmaynağı: 13 Mart
    Scorpion_tr: 17 Mart

sona eriş tarihleridir. Yapılan ihlallerin tekrarları halinde bu sürelerin artacağını hatırlatmak isterim.

Hocam teşekkür ederim. Kolay gelsin.
  • quote:

Eski süresiz sistemdi. 9 Mart'a indirdim.

Teşekkürler
  • 1 yıldır konu dışına yazamıyorum . Hep okuyorum. Sanırım bu foruma ilk geldiğim zamanlar büyük harflerle yazmanın yasak olduğunu bilmediğimden kaynaklandı ama bu kadar büyük ceza olur mu Yemin ederim en sevdiğim bölümü 1 yıldır sadece okuyorum ve kendi kendime konuşarak yorumluyorum . Yardımcı olacak biri varmı . Ben sonsuza kadar mı banlandım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.