Şimdi Ara

KONU DIŞININ EN İYİ CSB YAZARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

Orijinalden alıntı: alprazolam

beden dersinde kıçını cekete silen çocuk hikayesi süperdi

Konu hala duruyosa link atarmisin:D

buyur

KONU DIŞININ EN İYİ CSB YAZARI

şu konuya koymuş biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 14 Haziran 2013; 19:12:30 >

• Jamesx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YDG vardı sanırım jamesx diyenler adam forumdayken demediğinizi bırakmadınız @YDG

• edwırd
  • edwird ve JAMESx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

beden dersinde kıçını cekete silen çocuk hikayesi süperdi

Konu hala duruyosa link atarmisin:D

buyur

KONU DIŞININ EN İYİ CSB YAZARI

şu konuya koymuş biri

Bunu ilk okuduğumda bende altıma mıçana kadar gülmüştür
    Lan olm aklım getirdin yine yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: JeSSe,PinkmaN

YDG vardı sanırım jamesx diyenler adam forumdayken demediğinizi bırakmadınız @YDG

Genellemeyi neye gore yapıyorsun ben Jamesxe ne dedim mesela ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Hiç bir csb hikayeyi okumak gibi bir hataya düşmem hem sıkıcı hem de zaman kaybı.

benim csb hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

YDG vardı sanırım jamesx diyenler adam forumdayken demediğinizi bırakmadınız @YDG

Genellemeyi kafama estiği gibi yapıyorum adı üstünde genelleme genelleme olduğu için de bana ben ne demişim gibi bi soru sorman anlamsız geldi ne dediklerinizin kaydını tutsaydım şu şu şu şöyle demişti derdim genellemezdim böyle bir şeye neden takıldın anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 14 Haziran 2013; 22:34:33 >

• edwırd jamesx giderleri vardı ama artık yeni csbci nesil yetiştiremedik ben csb ne fazla ne de az olmasını isterim yazmam ama okurum emeğe saygı ama şu zebaniden vazgeçin
  • Edwird Ve Jamesx'dir
  • quote:

Hiç bir csb hikayeyi okumak gibi bir hataya düşmem hem sıkıcı hem de zaman kaybı.

yaw he he. edwird csb lerini okuyup sıkılcan he
  • edwird tek kelime ile iğrençti ama bu işi başlatan kişidir o yüzden edwird diyorüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 14 Haziran 2013; 22:37:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Genellemeyi kafama estiği gibi yapıyorum adı üstünde genelleme genelleme olduğu için de bana ben ne demişim gibi bi soru sorman anlamsız geldi ne dediklerinizin kaydını tutsaydım şu şu şu şöyle demişti derdim genellemezdim böyle bir şeye neden takıldın anlamadım

Ben jamesxten memnundum birseyde demedim adama ve şimdi konudada en iyi csb yazari olduğu söylüyorum bence genelleme yapman yanlis

• edwird
    YDG de iyiydi evet
    arkadaşım dedim dedim evimden karpuz çaldı diyen çocuk (bu csb değil gerçi adam yaşamış )
    arızalanan motoru kamyonun arkasına bağlayıp öyle giden kişi (hikayeyi bulamıyorum :@)
  • Liseliler doluşmuş yine
  • Benim tabiki

• Jamesx'in csblerinden koyar mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

quote:

yaw he he. edwird csb lerini okuyup sıkılcan he

Evet google'da edwird hikayeleri diye aramada bulunmuştum zamanında o zamanlar herkes edwird aşağı edwird yukarı diyordu, merak ettim görsellerde arattım ve bir kaç tanesini buldum okumaya başladım, yaptığı imla hataları - nokta virgül kullanmaması, büyük harf ile başlamaması ve hikayenin saçmalığı da üstüne tuz olunca okumayı bıraktım.

En ilginç olan kısmı ise bu kadar kişi edwird diye bağırıyor iken bir konu da eski üyelerden birisinin yazdığı yazı gözüme çarptı, o zamanlar o hikayeler yüzünden edwird'ın konusunda tıpkı şimdi olduğu gibi block mesajları atılıyormuş... Açıkçası " balgam at " kelimesinde gülünecek bir şey bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 14 Haziran 2013; 22:46:11 >

• quote:

Al bendende o kadar, edwird'in hikayelerininde hiçbirine gülmedim.balgam atmak komik mi yani ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.