quote:Orijinalden alıntı: brkman Ben ciddi saçmalıyorsam nereye gidebilirim? msn ve feys burada yardımına yetişiyor...!
quote:Orijinalden alıntı: brkman Ben ciddi saçmalıyorsam nereye gidebilirim? Kültür ve Bilim Tam sizin yeriniz arkadaşım. Cidden açtığınız konular hit olur.
quote:Orijinalden alıntı: The MasteR Konu dışında Bu konuyu tek başıma 10 sayfa yapacağım diye konu açamazsın Kafana göre konular açıp içinde saçmalayamassın Konu dışıyla farkı var Ama buna rağmen herkez Konu Dışında bende buna hayret ediyorum. Gereksizler bom boş İnsan yok.
Burada istediğin şekilde konu açabilirsin. Ama konudışında açarsan banlanırsın ya da saçma sapan cevaplarla karşılaşırsın. Daha doğrusu konudışında her tür insan olduğu için iyi niyetle konu açsan bile suistimal edecek biri mutlaka çıkıyor. "Biri konu açsa da ortalığı karıştırsak" düşüncesiyle foruma girenler var. Örneğin; Sabah ezanı okunurken "AzizAllah" diye bir konu açmıştım. Bilenler vardır o konuda neler olduğunu. Hern eyse biraz uzattım sanırım. (: