Şimdi Ara

konu kapandı yeni konuya girinn.:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yugi clienti indirmek yeterli mi oynamak için
  • run time error verio
  • EVt Yeterli

Oyunu rardan çıkartma klasör aç buraya çıakrt de vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 28 Mart 2008; 20:23:12 >
  • adminmyiyim değilmiyim?
  • adminlik full dediğme göre
  • "Sorry,the server seems to be down.Please try to reconnect in a few minutes or visit."
    Bu hata ne demek anlayabilsem yazmazdım.Oyuna girmio.Bu arada ilk açtığımda bu hatayı vermedi çok güzel hoşuma gitti ama nasıl saldırılıyo anlamadım.
  • ya hata verdi yugioh you have been banned from pokemon shiny legends and can no longer play yardımmmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kendimden

"Sorry,the server seems to be down.Please try to reconnect in a few minutes or visit."
    Bu hata ne demek anlayabilsem yazmazdım.Oyuna girmio.Bu arada ilk açtığımda bu hatayı vermedi çok güzel hoşuma gitti ama nasıl saldırılıyo anlamadım.

Bendede bu hatayı veriyo oynamak istiyodum sevincim kursağımda kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doğ@

quote:

Orjinalden alıntı: Kendimden

"Sorry,the server seems to be down.Please try to reconnect in a few minutes or visit."

Bendede bu hatayı veriyo oynamak istiyodum sevincim kursağımda kaldı.

o hata server kapalı demek çözmmek için oyunu açın ip ayarlarına girin üsttekine 5.155.66.192 yazın ve tekrar üyelik alın

birde oyunun içindeki library.filesi kurmayı unutmayın

• Oyunu çok güzel yapmışsınız tebrik ederim.
  • saol sen blazzy sin sanırım:D tek tanımadıgım o var.d

YENİ AĞIM AÇILDIII
  • oyuna gircem tekrar indiriom 95 de
  • bana dediysen blazzy değilim Benim adım genelde Arceuslu bişi olur seni arkadaş listeme ekliyebilir miyim?Adın Leafstar galiba
  • evet ben leafstar evet doru hatta charmandersin hatırladım 30 dakkamı ne online oldun çıktın hatta bi dur dedim duymadın sana şunu söylicektim

Boşa gitmeyin viridian ormanına +5 level olan herkez sağ alttaki labaratuarda güvenligi kesip arkasına gitsin ve kendini pewterde bulcak pewtere gitmenin kısa yolu bu sen gelseydin senide burak ve muratla birlikt götürcektim nese:d

OYUNU BEYENDİNİZMİ:d
  • ya ooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff hataaaaaaa veriooooooooooooooo
  • server su an kaqpali
  • bi sorun olmuş ondan yugiseverle hamachide konuşuom bi sey olmuş server kapalı bnde tam yeni girmiştim
  • evet adamın şansı yok tam tuugberk girdi server hata verdi :d tam adam girince :d açılmıor nedense input past end of file eror 62:D şimdi bınla uraş:d
  • tuugberk veya başkası herkez girebilir eror 62 sebebi banlisttir:d bizim adminlerden biri yanlıslıkla birini banlamıs bende banlisti silmedim :D sildim düzeldi herkez gelbilir daha bi 3 4 saat online
  • Yugi bu mapin yarısını siz yokken hazırladı ne çalışkan yugi kullanım kılavuzu yok bence bunları ekle

Pokemon Shiny Action sevenler bu siteye üye olsun:http://pokemonshiny.sprinterweb.net/downloads/

Karakter Kullanma:

Shift tusu:Hizli Kosmaya

Ctrl tuşu:Saldirmaya

Enter:Yerdeki itemi almaya

Komutlar:

/refresh Harita donuksa düzeltir.

/trade (oyuncu ismi) takas teklifi atar

/accept kabul etmeye

/party (oyuncu ismi) party kurmaya yarar

/join party teklifini kabul eder

F4:Klan kurmaya yara Owner name:Senin adin Klan name: klan ismi yaz

F5:Klana adam almaya yarar Nameye alcaginizin ismini accesede rütbesini rütbe en fazla 15 yapilir asist yapcaksaniz alcaginizi 10 yapmak en uygundur.

Not:F4 ve F5 çok basmayın oyun rest atmak zorunda kalınıyor ve çok party kurmayın (kurup bozmayın) yine rest atılmak zorunda kalınıyor

İSMİNİN KİRMİZİ HARFLERLE YAZİLMASİ
    Bu demektirki sen arenada birini yenmişsin

Hile yapmak Hapis cezasi sebebidir ayrica leveli 1 e düşürülür.1 gün hapis yatar.

Pokemon Ligi

Pokemon Ligine Katilmak icin 8 rozetin olamali ama farkli her ay yapilcak olan poke ligi müsabakalarinda 1. olana 3 secenek sunulcak bunlar gizlidir 1. olan görür.

Ayrica Evler var her sehirde bunlar satisa sunulcak yada odul olarak kullanilcak.

Şimdilik bu kadar yeni yenilikler olcak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 29 Mart 2008; 10:06:45 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.