Şimdi Ara

(KONU KAPANMIŞTIR) Alınık en ucuz AMD Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 (KONU KAPANMIŞTIR) Alınık en ucuz AMD Ekran kartı

Arkadaşlar merhaba...

10 yıl kadar önce hırsız bir arkadaş işyerimize gece yarısı uğrayıp sunucu olarak topladığımız PC mizin içinden Anakart/İşlemci/RAm lerimizi almıştı...bize de kasa ile Power suply bırakmıştı...yıllar sonra bu kasayı ayağa kaldırmaya niyetlendim.

.............................................................................................................

Uzun bir aradan sonra Ryzen5 tabanlı bir PC toplamak için araştırmalara başladım..

Ryzen5 1600/2600 işlemcili ve B450m/550m ana kartlı bir config yapmaya karar kıldım..

fakat öğrendim ki bu kart ve işlemciler Ekran kartı özelliğini taşımayı çoktan bırakmışlar..

Şimdi bana (oyun amaçlı veya mining amaçlı kullanmayı düşünmüyorum) Yukarıdaki gibi bir config topladığımda ekranda görüntü alabileceğim ve belki de basit oyunları oynaya bileceğim bir EKRAN KARTI ARIYORUM.

GÜNCELLEME : ( 12 Şubat 2022) Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..Başka bir model Anakart seçimi ile konu çözümlenmiştir.

Şimdide Ryzen5 2600 işlemci arıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2.5 yil daha garantili msi low profil kutu fatura eksiksiz RX 550 2GB var 1300 liraya verebilirim düşünürseniz cokda ezik bi kart degil kendileri csgo ,lol yuksek ayarda akici sekilde oynanabiliyor diger oyunlarida ayar dusurererek akici cekilde oynarsiniz yuksek ihtimal ile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dukkanimda mevcuttur

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler ..o rakamlara çıkmayı düşünmüyorum..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• GT 420 1 GB 128 Bit mevcut elimde düşünürseniz 220 Liraya verebilirim işinizi görecektir.

Hdmi-Vga-Dvi çıkışları mevcut sorunsuz sessiz temiz karttır.

Şu kartın aynısı ;

(KONU KAPANMIŞTIR) Alınık en ucuz AMD Ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 7 Şubat 2022; 2:4:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.