Şimdi Ara

Konu kapansin sorun cozuldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BertanErg

Bu kafa yapısında olan birisine öğüt vermek saçma olur.
    Git online olmayan oyunlar oyna,başkasının zevkinin içine etme.

Tamam abi ben online oyun oynayamicak miyim abiiiiiiiiiii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImmortalZeus

quote:

Millet hakli sen sirf jardesine laf anlatamiyirsun diye milletin oyununu zehir etmene gerek yok.Aynisi senin basina gelse qq konusu açarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rutzel07

quote:

Orijinalden alıntı: ImmortalZeus

quote:

Millet hakli sen sirf jardesine laf anlatamiyirsun diye milletin oyununu zehir etmene gerek yok.Aynisi senin basina gelse qq konusu açarsin

Nedense sizi hic takmiyorum cunku okumadan yorum atiyorsunuz.

• benimde basima geldi benzeri. kuzenim oynuyordu benden gorup babasinin laptopundan daha 8 yasinda. indirmis kurmus diyor bende oynucam tutturdu. Cagirdim geldim verdim eline al dedim oyna actim ranked 0-20 falan oynuyordu birakti dedi bu oyun hic eglenceli degilmis dedi sildi tekrar kendisi. %100 tides of blood onayli. Cocuklara ceza verirsen veya birseyi yapma dersen inadina yaparlar cunku beyinleri bunu bir oyun olarak algilar. Tam tersi teknik uygularsan da sana zitlik yapip oynamamayi tercih ediyorlar. Sacma bi ornek gibi gelicek ama '' koridorsa sakin tepinme kafani kirarim bak vazomu kirarsin yoksa ! '' dersen gider kahkaha atarak tepinir orda. '' Koridorda istedigini yap ama kafana vazo duser kafani kirarsin dikkat et dersen aglayarak gecer koridordan. bu mantik iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

benimde basima geldi benzeri. kuzenim oynuyordu benden gorup babasinin laptopundan daha 8 yasinda. indirmis kurmus diyor bende oynucam tutturdu. Cagirdim geldim verdim eline al dedim oyna actim ranked 0-20 falan oynuyordu birakti dedi bu oyun hic eglenceli degilmis dedi sildi tekrar kendisi. %100 tides of blood onayli. Cocuklara ceza verirsen veya birseyi yapma dersen inadina yaparlar cunku beyinleri bunu bir oyun olarak algilar. Tam tersi teknik uygularsan da sana zitlik yapip oynamamayi tercih ediyorlar. Sacma bi ornek gibi gelicek ama '' koridorsa sakin tepinme kafani kirarim bak vazomu kirarsin yoksa ! '' dersen gider kahkaha atarak tepinir orda. '' Koridorda istedigini yap ama kafana vazo duser kafani kirarsin dikkat et dersen aglayarak gecer koridordan. bu mantik iste.

Hocam bari ranked vermeseydin, bot maçı açıp challenger desen gene inanır zaten.

• Imamin dedi gini yap ama yaptigini yapma
    Yok oyle dunya ya sende oynama yada senin kontrolunde oynasin izin ver sonra oynasin biraz sonra bu oyundan sonra kapat de kapatır buyuk ihtimal boyle yap her sey daha guzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salbenisall -- 3 Aralık 2014; 21:07:51 >
  • Lolü mü sildin wowowowow haram

• Kesin LoL dvdsidir!
    (Herkes anlamaz)!

• Baska ne olabilir ki

• Kimse de sormamis kardeşine neden kızdın ?

• keşke kardeşine hiç göstermeseydin de max.13-15 yaş diye konular açılmasaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.E.F

keşke kardeşine hiç göstermeseydin de max.13-15 yaş diye konular açılmasaydı

Knk kardesim botlarla oynuyor arada veriyorum dereceli

• tabi oyunu alta at sonra afk kal demi ?

• Konu kapansin sorun cozuldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.