Şimdi Ara

Konu kapatıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

İşini iyi bilen bi hacker için fazla uzun sürmez emin ol.Autorun.exe keylog değil biliyorm.Ama işde adamlar işini biliyo demekki.Hackte çare tükenmiyo :)

İşini iyi bilen hackerın ko aleminde işi olmaz:) KO ile kafayı bozan bir hacker dan bi nane olmaz. Pardon filmini izlediysen orda benzer bir replik var ona benzedi
    "Beni alan örgütü ben napayım zaten bana ihtiyacı olan örgütten bi nane olmaz"

LJ ye katılıyorum bu konuda zaten tecrübeli hackerlar genelde noobluk döneminde bir ko macerası yaşamış ve çoktan bırakmış oluyorlar en azından benim tanıdıklarım öyle

ko ile uğraşanlar ise noob oluyor kafa basmıyor anca aga elindekini düpeleyek mi diye pm atarlar veya K2G1KNIGHTCASH gibi siteler açıp milletin +7 md sine , +8 cleaverına bile göz dikerler.

para meselesi dersen sağlam hackerlar koda birinden gb çalacagına gidiyor banka hesaplarıyla uğraşıyor malesef bu böyle yapabileceğimiz birşey yok sanal alemde hiçkimseye ve hiçbirşeye güvenmemek lazım

• AMVO virüsünden bahsediyorsun. şuan bulunduğum cafede var ve silinmiyor. bu virüs system inform. a bulaşıyor ve format atsanızda gitmiyor.

bunu silebilmek için googleye combofix yazın ilk sitede(gezginler) var o siliyor ama tam çözüm olmuyor malesef.

zaten şuan bunu yazarken yan pc den silmeye çalışıyorum.

bu virüs dediği gibi flash bellekten gelişyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

AMVO virüsünden bahsediyorsun. şuan bulunduğum cafede var ve silinmiyor. bu virüs system inform. a bulaşıyor ve format atsanızda gitmiyor.

bunu silebilmek için googleye combofix yazın ilk sitede(gezginler) var o siliyor ama tam çözüm olmuyor malesef.

zaten şuan bunu yazarken yan pc den silmeye çalışıyorum.

bu virüs dediği gibi flash bellekten gelişyor.

http://rapidshare.com/files/147830761/sil.rar.html
    İndir tarat temiz ise aç. DH de teknik yardımda birisi yazmıştı sanırım ordan indirdim bende ama tam linkini bulamadım o topicin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.