Şimdi Ara

Konu Kilit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Hasarsız aracımda hasar görünecek de ne demek?

Ortada bir hasar var ki zararı tazmin etmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Hasar görünmediği için aracı da "hasarsız" diye satmazsınız umarım.

Her olayda hasarsızlık ve değer kaybı tazmini gibi şeylere bu kadar kafa yoruyorsanız Allah kolaylık versin.

Başıma da geldi yani boş konuşmuyorum, arabayı çekerken çamurluğu ezdiler, park halinde dokunup kapı sacını ezdiler vs olağan şeyler bunlar. Trafikte 5-10 tane araba yok sonuçta.

ben senin aracını almam bi sürü hasarı var kardeş i pejo olduğu için zaten -5000 TL bide hasar bedavaya versen almam. Hem pejo alcam hem hasarlı alcam vay anasını :)

almazsan alma ben alırım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ortada bir hasar var ki zararı tazmin etmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Hasar görünmediği için aracı da "hasarsız" diye satmazsınız umarım.

Her olayda hasarsızlık ve değer kaybı tazmini gibi şeylere bu kadar kafa yoruyorsanız Allah kolaylık versin.

Başıma da geldi yani boş konuşmuyorum, arabayı çekerken çamurluğu ezdiler, park halinde dokunup kapı sacını ezdiler vs olağan şeyler bunlar. Trafikte 5-10 tane araba yok sonuçta.

ben senin aracını almam bi sürü hasarı var kardeş i pejo olduğu için zaten -5000 TL bide hasar bedavaya versen almam. Hem pejo alcam hem hasarlı alcam vay anasını :)

Sana araba satan da yok zaten

İkinci eli iyi değil, Alman değil, etiketçilere gelmez yani.

• quote:

quote:

quote:

Sana araba satan da yok zaten

İkinci eli iyi değil, Alman değil, etiketçilere gelmez yani.

ben almancı değilim japoncu oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

quote:

quote:

almazsan alma ben alırım,

troll helal olsun kaç aydır seni çizmediler tebrik ediyorum başarılarının devamını dilerim

• Konu sahibi kısmen haklı , türkiye'de yeni trend hasar kayıtsız hasarlı :) Yani aracınızın boyananı değişeni var ama kaydı yoksa sorun yok , kaydı varsa ooooooooowwww abi bu araba para etmez.

Eski focusumda 4 parça boya vardı , 10.000 TL'de hasar kaydı görünüyordu , kime sorsam kime anlatsam oowww bunun hasar kaydı var oldu. Ulan bu ülkede yetkili servise gidip kayıtlı kuyutlu yapsan owwww hasar kaydı olur , sanayide dandik ustaya yaptırsan bu araç yetkili servise girmemiş olur.

Millet kısaca kafayı yemiş artık.
  • Yasak olan yere park edenleri şikayet etmekle başlayabilirsiniz...

Benzeri başıma geldi, yasak diye karşısına park ettim. sonra oraya birileri park etti, kamyon geçerken aracıma sıfır geçti, Olan benim aracıma olacaktı ucuz yırttık. Ancak bu durum evimin önünde oluyorsa ve sabıkalı bir nokta ise aracımı bile bile oraya bırakmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

Neymiş niyetim onu anlamadım. Benim niyetim aracım hasarsızken hasar verilmesi ve aracımın satarken hasarlı gözüküp satarken zorlanmam için boyasız orjinal şekilde düzelttirmek istiyorum.

hasarsız aracın hasar görmüşse hasarlı olmuştur... neyin derdini yaşıyorsun sen... satarken artık hasarsız satarsın... insanlarda ahlak,dürüstlük,vicdan kalmadı ki
  • Park sorunu olan yerlerde oturmayin ev alirken bunlarida goz onunde bulundurun

• Boya yok değişen yok rotus bile yok daha ne için o araca hasarlı yazıyım anlamıyorum komik duruma düşmeyin
  • E bu araç VW değil mi yav ? Hasar olsa bile kapış kapış gitmiyor muydu ?

Satarken rahat satarım diye al ondan sonra parça parça hasar olsun . Kaskodan değil cebinden öde ee ne anladım ben VW den
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

E bu araç VW değil mi yav ? Hasar olsa bile kapış kapış gitmiyor muydu ?

Satarken rahat satarım diye al ondan sonra parça parça hasar olsun . Kaskodan değil cebinden öde ee ne anladım ben VW den

bu forumda çarpanda çarpılan da bu aralar vw ne iş anlamadım :D
  • Araba bıraktığınız yeri gözden geçirin
    Milletin yoluna engel olmaya hakkın yok

• Hocam bizde taşıma işi ile uğraşıyorum.
    Nerde oturduğunuzu bende merak ettim.Çünkü bazı bölgelerde bu sıkıntı oluyor.Örnek verirsek zeytinburnu ve bağcılar civarı bu konuda çok mimlidir.
    Kusura bakmayın ama ben şahsen otobüsün geçtiği yada dönme güzergahı üzerine araç bırakmam.Bırakanıda anlamam.Sen düzgün bırakmış olabilirsin ama karşı tarafına dengesiz bıraktımı biri malesef bu durumlarla karşılaşılıyor.
    Diyeceksinki şimdi ben bıraktım adam dikkat etmedi sonuna kadar HAKLISIN.Vuran suçlu yapacak bi şey yok.
    Lakin adamda gidecek gidemiyo geri dönemiyo bu yüzden bazende şansını denemek zorunda kalıyor.Haklı değil ama yapacak bi şey yok.
    Şimdi kimse yadırgamasın isteyeni bir gün zeytinburnunda bu tip noktalara otobüsle götürüp durumu gösterebilirim.
    Netice Tekrar belirtim o kısma araba çekmek akıllıca değil.
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Konuyu ilk bi oku ondan sonra yaz buraya. Benim park ettiğim yer engel olanlar yüzünden otobüs manevra yapmak için geri gelmiş orda vurdu. Napalım eve mi çıkaralım arabayı
  • Rallyman kullanıcısına yanıt
    Hocam adam eşeklik etmiş kaba tabirle.Bi tel bırakabilirmiş.
    Kaçma olmaz vuran otobüs anında bulunur merak etme.
    Bak ciddi söylüyorum bir gün gel zeytinburnunda otobüsle seyahat edelim.Dersinki bu özel araç sahipleri park konusunda insan değil
  • Nihayet insan gibi yazan bilinçli birisi çıktı. Çarptığı yer bahçelievler. Her zaman park ettiğim bir yer var özellikle vurmasınlar diye oraya park ediyorum ilk geldi orda vurdu diye biraz daha geri çekmeye başlamıştım orda vurma sansı çok zayıf ama bu sefer ordakine vurmamak için daha düz şekilde gelmiş benim aracıma vurmuş.

Bu arada 2006 dan 2013 kadar sürekli aktif şekilde DH eski üyelerindenim. Burası ergen dolmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Hocam adam eşeklik etmiş kaba tabirle.Bi tel bırakabilirmiş.
    Kaçma olmaz vuran otobüs anında bulunur merak etme.
    Bak ciddi söylüyorum bir gün gel zeytinburnunda otobüsle seyahat edelim.Dersinki bu özel araç sahipleri park konusunda insan değil

Kendim bizzat otobüsler geçemiyo park edilen araçlar yüzünden diye belediyeye ve büyükşehir belediyesi beyaz masaya hem mail hemde arayarak söyledim ancak ne gelen var ne giden. Şoforlere lafım yok ama onlarda yıllarca bu eziyeti çekiyo söyleyip bişeyler yaptırabilirler. Biz uğraşıyoruz yine zararli biz çıkıyoruz.
  • quote:

Nihayet insan gibi yazan bilinçli birisi çıktı. Çarptığı yer bahçelievler. Her zaman park ettiğim bir yer var özellikle vurmasınlar diye oraya park ediyorum ilk geldi orda vurdu diye biraz daha geri çekmeye başlamıştım orda vurma sansı çok zayıf ama bu sefer ordakine vurmamak için daha düz şekilde gelmiş benim aracıma vurmuş.

Bu arada 2006 dan 2013 kadar sürekli aktif şekilde DH eski üyelerindenim. Burası ergen dolmuş.

Bende bu civardayım.Tam neresi.Söyle hangi hat olduğuna kadar söylim sana.
    Gerçi mor ve bahçelievlerse muhtemelen 97t veya 97 a dır o
  • Hocam burdan gene not düşelim.Birgün otobüsle seyahat edin Hususi araç sürücülerin nasıl insanlık dışı davrandıklarına şahit olun.
    Hani hep derler ya otobüs şoförleri şöledir böledir.Gelsinler bi gün geçirsinler biz insan değiliz demezseler bende bişey bilmiyorum.
  • quote:

Konuyu ilk bi oku ondan sonra yaz buraya. Benim park ettiğim yer engel olanlar yüzünden otobüs manevra yapmak için geri gelmiş orda vurdu. Napalım eve mi çıkaralım arabayı

Başka yere cekeceksin yapacak bir şey yok kollamis ama senin araçtan kurtaramamis yapacak bir şey yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.