Şimdi Ara

konu kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 7 Mart 2017; 20:27:53 >

• pm
  • Webmasterların takıldığı sitelerde ilanları mevcut oralarda şikayetini dile getirebilirsin evet firma o konusa biraz sıkıntılı bende bi ara bulaşıcaktım ama bu tarz sorunları okuyunca almadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allahtan benim gibi pozitif bir insana denk geldi, ters birine denk gelse harcar bunları
  • şimdi mail aldım aşağıdaki gibi. ya önemli olan şifre falan değil adamların tutumu, mafya gibi çalışıyorlar. arkadaş anlamıyorum gerçekten düzgün çalışsan hem her ay bi tema alırım hem forumlarda yazmam daha fazla kazanırsın. şimdi benim 75tlyi aldın zenginmi oldun ya. tamam çalışmasın teman bozuk olsun önemli değil dicem ama üste çıkıyor ve ekstra para vercen diyor,para talep etmeninde bi adabı var, yuh be kardeşim ne diyim.

Hesabınız silindi.

İyi akşamlar

--
    Yasin Altintas
    destek@tema.ninja

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 25 Mayıs 2016; 23:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigne2011

şimdi mail aldım aşağıdaki gibi. ya önemli olan şifre falan değil adamların tutumu, mafya gibi çalışıyorlar. arkadaş anlamıyorum gerçekten düzgün çalışsan hem her ay bi tema alırım hem forumlarda yazmam daha fazla kazanırsın. şimdi benim 75tlyi aldın zenginmi oldun ya. tamam çalışmasın teman bozuk olsun önemli değil dicem ama üste çıkıyor ve ekstra para vercen diyor,para talep etmeninde bi adabı var, yuh be kardeşim ne diyim.

Hesabınız silindi.

İyi akşamlar

--
    Yasin Altintas
    destek@tema.ninja

oha be hocam bu kadar da olmaz parana yazık o parayı bana versen sana daha ıyı bısy yapardım :D
  • konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 7 Mart 2017; 20:28:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.