Şimdi Ara

konu kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcukakin -- 18 Kasım 2018; 22:49:4 >

• İkinci ele açmadıysanız bu konu orada daha çok ilgi çekecektir.
  • Orayada açacağım da sistem tavsiyesi vermek de istiyorum yanlış sistem toplayan çok arkadaşımız var elindeki parçaları da değiştiririz en azından
  • Sistem tavsiyesi derken asagidaki gibi bir sistem icin 7200 lira mi istiyorsunuz?

"CPU : Intel Core i7 3930K Soket 2011 3.2GHz 12MB Önbellek İşlemci ( BAKIR LEF FAN SOĞUTUCUYLA VERİLECEK )

GPU : ASUS Geforce GTX1070 Ti ROG STRIX 8GB GDDR5 256Bit DX12 NVIDIA Ekran Kartı (KUTU TAM 2 YILDAN FAZLA GARANTİLİ)

MOTHERBOARD : ASUS Rampage IV Extreme Intel X79 Soket 2011 DDR3 2400MHz(O.C.) Anakart

RAM : CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL10 Kit Ram

HDD - SSD : 1TB 5400 RPM HARD DİSK. VE 120 GB SANDİSK SSD

KASA : EVEREST RAMPAGE ARMOR L02 GAMİNG USB 3.0 Mini-ITX Micro-ATX-ATX GRİ KASA. 850W PSU EKLEDİM. SIFIR KASA JELATİNLERİ BİLE DURUYOR. +3 ADET LED FAN VERİLECEK.

7.200TL ye verebilirim "

yardim konularinda da sizi goremiyoruz. Burda insanlar genelde konu acar ve kendi sorusunu sorar, fikri olanlar/tavsiyesi olanlar, arkadas icin tavsiyesini yapar ve son karar konu acan kisiye kalir. Bir soruya birden fazla cozum geldigi vakit degerlendirme ve karsilastirma olur. Bu da bazi durumlarin onune gecmis olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.