Şimdi Ara

konu kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babamın kredi kartını kullansam sorun olurmu? 55 liralık bir ürün telefona mesaj gelirmi veya babamı ararlarmı?

nedenini lütfen sormayın ama emin olun ki gereksiz bi iş değil bi yardım izin isteyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şakirşakşak -- 17 Aralık 2013; 16:42:19 >

• izinsiz babanın kredi kartını kullanman cebinden para çalmakla aynı şeydir. biliyorum ama yardım etmeyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

izinsiz babanın kredi kartını kullanman cebinden para çalmakla aynı şeydir. biliyorum ama yardım etmeyecem

+1
  • quote:

izinsiz babanın kredi kartını kullanman cebinden para çalmakla aynı şeydir. biliyorum ama yardım etmeyecem

hocam babamdan habersiz internetten bişey alıcam ama yeminle parayı gizlice babamın cüzdanına koydum zaten
  • İzinsiz harcarsan umarım baban anlar da sana güzel bir ders verir. Tahminimce sanal oyun için harcama yapacaksın babandan izin almadan yapma derim, her türlü acısı çıkar izin almazsan zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakirşakşak

quote:

hocam babamdan habersiz internetten bişey alıcam ama yeminle parayı gizlice babamın cüzdanına koydum zaten

pek öyleyse. alacağın site sadece 3d secure destekliyorsa mesaj gider. normal çekim yaparsa gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaşım Benim

İzinsiz harcarsan umarım baban anlar da sana güzel bir ders verir. Tahminimce sanal oyun için harcama yapacaksın babandan izin almadan yapma derim, her türlü acısı çıkar izin almazsan zaten.

parayı babamın cüzdanna bıraktım zaten ayrıca oyun için değil rubik küp için speed cuber'ım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaşım Benim

İzinsiz harcarsan umarım baban anlar da sana güzel bir ders verir. Tahminimce sanal oyun için harcama yapacaksın babandan izin almadan yapma derim, her türlü acısı çıkar izin almazsan zaten.

parayı babamın cüzdanna bıraktım zaten ayrıca oyun için değil rubik küp için speed cuber'ım

ininal alsana arkadasim sacma sapan eksin yapiyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstre gelince anlamayacak sanki. Babana söyle rubik küp alacağım diye. Zaten kendi alır.
  • Kart numaralarini at pm olarak yardimci oluruz tabi ayip ediyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar babamın kredi kartını kullansam sorun olurmu? 55 liralık bir ürün telefona mesaj gelirmi veya babamı ararlarmı?

nedenini lütfen sormayın ama emin olun ki gereksiz bi iş değil bi yardım izin isteyemem

Mehmet bey söylemezsen adı bir hırsızdan farkın olmaz ! hemen babana söyle sonra beraber konuşun alıp almayacağını beraber karar alın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tavşanlılı43

quote:

Arkadaşlar babamın kredi kartını kullansam sorun olurmu? 55 liralık bir ürün telefona mesaj gelirmi veya babamı ararlarmı?

Mehmet bey söylemezsen adı bir hırsızdan farkın olmaz ! hemen babana söyle sonra beraber konuşun alıp almayacağını beraber karar alın !

dostum parayı zaten babamın cüzdanına koydum gizlice
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.