Şimdi Ara

Konu Kilit Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20.11.2016 da telefon çerçevesi siparişi verdim ilk gönderme süresi dolmak üzereyken adama yazdım gelmiyor dispute açacağım diye oda bekleme süresini uzatalım dedi tamam dedim ama hala gelmediği için bende dispute açtım cevap geldi aşşağıda fotoyu yüklicem adam cevap verdi yolda kaybolmuştur falan diye tamda anlamadım 6-10 gün arasında kontrol edeceğiz yazdı teklif olarak dispute iptal etmeyin falan diyor galiba bi açıklar mısınız? ne yapmalıyım şu durumda ben para iadesi istemiştim ama adamın teklifi nedir tam anlayamadım yardımcı olun lütfen.Konu Kilit Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anbilivibil -- 13 Ocak 2017; 19:49:6 >

• birisi bi yardım etsin lütfen napıcağım bilmiyrum şuan paramı geri istiyorum
  • Hocam 20.11de sipariş etmişsin süresi 60gün değil mi yani 60günün dolmasına daha var adam süreyi uzatsın biraz isterseniz bekleyin 60gün dolmadan süreyi uzatın yani üç ayda gelen ürün de oluyor. Beş ay sonra gelen gördüm. Süreyi uzatmayı kabul edin sonra gelmese dispute açar alırsınız parayı
  • Ezcümle 'yaşadığınız sorun için üzgünüz, kontrol etmek için(ürünün akıbetini araştıracaklar)6-8 güne ihtiyacımız var. Bu süre boyunca iptal etmeyin 8-10 gün sonra anlaşırız' diyor.
  • arkadaşlar biraz daha beklemeye karar verdim yani ürünü çok fazla bekledim bilmiyorum ama xzyle ilgili telefon aksesuarı bulmakta zor trde şuan mecbur beklicem galiba ilginize alakanıza teşekkür ediyorum. iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.