Şimdi Ara

Konu kilitlenmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Orijinalden alıntı: set

Konuyu uzatmak istemiyorum,ancak yazmadan duramayacağım.

Öncelikle ben şunu söyleyeyim, konu kilitlemeyi sevmiyorum. Bu yapılacak en son işlem, bunu tüm yönetimdeki arkadaşlara söylüyorum. Mecbur kalmadıkca konuyu kilitlemeyiniz, bu konuda esneklik gösteriniz.

Ama bazen kilitlemekten başka çaremiz olmuyor. Mesela bir konu vardı, tartışmalar yaşanıyordu, tartışmayı önlemek adına konudaki problemli mesajları sildim. Tekrar yazıldı, yine sildim. Biz konuyu silerken neden sildiğimizi yazıyor ve mesaj sahibine gönderiyoruz. Gerekli açıklamayı yapmak zorundayız. Ama ısrarla problemli mesajlar atılmaya devam edilince mecburen konuyu kilitliyoruz.

Ben buna kendimce şöyle çözüm buldum, konuyu bir süreliğine kilitliyorum. Bazen 3 gün, bazen 1 hafta... Ortalık yatışıp, tartışmalar unutulunca tekrar açıyorum. Böylelikle konu güme gitmemiş oluyor.

Ama öyle konular varki kilit açıldığı an taraflar yine başlayacaklar.

aslında çare var..

ama mevcut cezalandırma sistemiyle değil..şahısa konu yasaklama

yani örnekle anlatmak gerekirse, misal bu konuda ben alikum olarak sürekli seninle tartışmaya giriyorum, yöneticiler temizledikçe biz yazıyoruzi birbirimizle gereksiz yere polemik yaşayıp konuyu kirletiyoruz..yöneticiler baktı ki alikum ile set in duracagı yok, hemen bizim bu konuya girmemizi engellerler..böylece güzel bilgiler içeren konular da heba olmamış olur

birnevi kişilerin bölümlere mesaj atmalarını yasaklayan cezanın daha micro hali..konuya yasaklamak..

Bu seferde farklı konudan devam edecek. Dediğiniz manıklı ama uygulanabilmesi çok zor. Bu konuda tartıştınız mesajlar silindi konuya girişiniz engellendi. Aynı konuyu açarak oradan devam edebilme olasılığı da var. Bölüm uzaklaştırması bu yüzden getirildi.

valla o kadar ısrarcı olduktan sonra fake açar yine girerim yine girerim..zilyon kadar program var ip değiştiren, yeterki iş oralara gelmesin, o kadar derin düşündükten sonra forumun serverinin fişini çekmekten başka çare kalmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.